Pluspunten
Erg snelle (bezorg)service en site werkt goed! Ook goede beschrijving bij het artikel
Pluspunten
10 punten
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Pluspunten
Altijd snel antwoord op vragen, goede servicec en snelle levering!
Pluspunten
Snelle levering leuke kleding
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ik had de bestelling de volgende dag binnen. Door mijn inschattingsfout had ik alle artikelen een maat te groot besteld, dus alles moest worden omgeruild. Dit was geen probleem! Ik ben nu met smart aan het wachten op de artikelen in de juiste maat. Wat zijn het leuke kleren!
Pluspunten
Overzichtelijke website, vriendelijk en correcte afhandeling, snelle levering.
Pluspunten
Gewoon goed.
VerbeterpuntenWebsite teveel manieren om bij hetzelfde terecht te komen. Onduidelijk soms.
Pluspunten
Super leuke kleren en het wordt snel geleverd! De kwaliteit is ook goed!
Pluspunten
Veel keus en super snelle levering.
Pluspunten
Echt een geweldig bedrijfje al een paar keer iets besteld en alles is mogelijk ze doen je uiterste best voor je en het is snel in huis
Pluspunten
Snelle levering, verschillende methodes om te betalen en superleuke kleding natuurlijk!!
Pluspunten
Geweldige haarbandjes en schoentjes. ze passen perfect en ze staat mijn meisje heel schattig!! Snelle levering en ga zeker weer bestellen
VerbeterpuntenJammer dat je qua maat van het haarbandje alleen standaard kunt kiezen. Ze zijn wel erg rekbaar maar hierdoor kan ze ze op latere leeftijd niet meer aan.
Pluspunten
Snelle en betrouwbare service.
Pluspunten
Directe tips via de chat!
Pluspunten
Houden je goed op de hoogte als je een pre-order bestelling hebt.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super snelle levering!
Pluspunten
Prettige site, snelle levering
VerbeterpuntenWebsite ging met het bestel proces moeilijk. Elke keer als er iets in de winkelwagen kwam, kon ik niet meer terug naar het overzicht, zonder de bestelling te verliezen. Oplossing, elke keer typte ik weer opnieuw bij zoeken dirkje in en zo heb ik de bestelling gemaakt. Geen verschil bij explorer en chrome. Iets om te verbeteren denk ik.
Pluspunten
Alles is top!
Rollepaal 4
7701 BS Dedemsvaart
Al jaren dé specialist in baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes van 0 t/m 16 jaar, met een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 50 trendy merken. • Super groot assortiment • Snelle verzending* • Meer dan 50 trendy merken • Maten 44 t/m 176 • Automatisch VIP-sparen voor korting • Inspiratie en gemak • Gratis zending v.a. 49,- NL/BE/DE • Verzending al vanaf 3,95 • Gratis achteraf betalen • Gratis retour v.a. 100,- behouden waarde** • Top service • Hoge klantwaardering *Op werkdagen vóór 21:30 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden. **Bij minder behoud of bij achteraf betalen bedragen de retourkosten 6,50.