Pluspunten
Super leuke website met unieke leuke setjes, zelfs voor de allerkleinsten :-) Snel geleverd, duidelijke emails en een goede prijs kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Uitgebreide beschrijving bij kleding
VerbeterpuntenMeer foto's bij kleding (ook van de achterkant)
Dank u wel voor uw feedback. ik denk dat u bij oudere producten gekeken hebt. Voor de zomercollectie 2015 hebben wij namelijk een uitgebreide beschrijving op iedere productpagina (minimaal 500 woorden in scroll vak) en minimaal vier verschillende foto's van voor-/achterkant, detailfoto's en de tweede keur, indien van toepassing.
Pluspunten
Leuke en betaalbare kleertjes. Goede kwaliteit.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Snelle, goede levering
VerbeterpuntenCadeaupapier bijvoegen of al inpakken
Goedemorgen, dank u wel voor uw review. Wij hebben een gratis inpakservice: http://www.schattigebabykleertjes.nl/service/gratis-cadeauservice/. Misschien voor een volgende keer? ;-)
Pluspunten
Erg snel en netjes geleverd.
Pluspunten
Duidelijke site met veel keuze. Makkelijk te bestellen en echt een super snelle levering!! Zeker voor herhaling vatbaar.
Pluspunten
Goede artikelen en een snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Voor het eerst besteld, super leuk!! Prijstechnisch goed te doen en goede communicatie per email.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Een makkelijk websiten met er achter super lieve mensen. Konden snel de kleding ophalen en ook makkelijk ruilen.
VerbeterpuntenGeen slechte ervaring
Verzendkosten
Pluspunten
Overzichtelijke site. Winkelt heel plezierig. Snelle levering.
Pluspunten
Mooie kwaliteit, duidelijke mails en snelle levering
Pluspunten
Hele leuke mooie kleertjes, prima kwaliteit, en super snelle levering. Heel fijn. Was bij mijn zoontje al fan van dirkje, maar nu met m'n dochtertje nog meer, heel leuk!! Ik weet nu al waar ik de zomerkleding ga shoppen
Verbeterpunten-
Pluspunten
Alle
VerbeterpuntenAlleen maar loft voor deze webshop! Super leuke kleertjes! Snelle verzending! Per e-mail brengen ze je zelfs op de hoogte wanneer het pakket verzonden is. Helemaal top! Ik ben super tevreden!
Pluspunten
Keurig, erg tevreden prachtig boxpakje, goeie kwaliteit, snelle levering. Prijs&kwaliteit prima
Pluspunten
Mooie en overzichtelijke webshop! Retouren worden netjes en snel afgehandeld! Ook snelle en persoonlijke hulp, heel erg fijn!
Hoi Sharon, dank voor jouw mooie review. We controleren altijd de kleding voordat het verstuurd wordt, hoor! Alleen in jouw geval zat de rouche vastgestikt onder het schootje. Dat was vrijwel onzichtbaar. Het nieuwe boxpakje wordt naar je verzonden en de vergoeding voor de verzendkosten staat morgen op jouw bankrekening. Groetjes!
Rollepaal 4
7701 BS Dedemsvaart
Al jaren dé specialist in baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes van 0 t/m 16 jaar, met een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 50 trendy merken. • Super groot assortiment • Snelle verzending* • Meer dan 50 trendy merken • Maten 44 t/m 176 • Automatisch VIP-sparen voor korting • Inspiratie en gemak • Gratis zending v.a. 49,- NL/BE/DE • Verzending al vanaf 3,95 • Gratis achteraf betalen • Gratis retour v.a. 100,- behouden waarde** • Top service • Hoge klantwaardering *Op werkdagen vóór 21:30 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden. **Bij minder behoud of bij achteraf betalen bedragen de retourkosten 6,50.