Pluspunten
Mooie site, mooie foto's, Snelle levering, vriendelijke mails. Je voelt zelfs via de mail een echte klant.
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan! Ik ga zeker vaker wat bestellen.
Pluspunten
Wat een super bedrijf en de pagina is top kleding is ook een super fijn stofje , ga zo door !!
Pluspunten
Zelfs op zondag een bericht ontvangen dat mijn order klaar stond voor verzending. Een foutje met de te leveren producten werd direct opgelost op een vriendelijke manier. Ik bestel zeker weer.
Makkelijk site en goede service
Pluspunten
Erg goede klantenservice: snel, persoonlijk, vriendelijk en oplossingsgericht.
VerbeterpuntenWellicht andere contractafspraken met DHL (of andere partij) ivm levering die niet juist liep (door schuld van DHL niet door Schattig & Stoer).
Hoi Idris, dank je wel voor jouw review. De levering door DHL verdient inderdaad geen schoonheidsprijs. Gelukkig is het allemaal goedgekomen. Volgende keer echt beter, dat beloof ik ;-) groetjes, Barbara
Pluspunten
Ik ben heel aardig geholpen!
VerbeterpuntenGeen uit mijn eerste ervaring
Pluspunten
Snelle levering, kreeg netjes een mail toen de verzending 1 dag uitgesteld werd. Ze staan altijd voor je klaar via de chat, maar ook per mail. Top!
Pluspunten
snelle levering, goede prijs kwaliteitverhouding.
VerbeterpuntenMisschien iets meer informatie qua maat ( hoe het valt) en kenmerken van de artikelen.
Pluspunten
Veel keuze!
Pluspunten
De snelle levering! Op donderdag besteld en op vrijdag al in huis. Kon ons meisje dit mooi aam met het doopsel.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Email of artikel die langere levertijd hadden nageleverd moesten worden of dat alles samen geleverd kon worden.
Pluspunten
Was snel geleverd en de nazorg van de retourzending was ook super.
VerbeterpuntenNou er zat een vlek op een van de artikelen maar ja dat kan gebeuren. Verder was alles goed.
Pluspunten
Super aardig en vriendelijk. Door mijn eigen fout verkeerde maat kleertjes, maar dit kon zonder moeite snel omgeruild worden. BEDANKT!!
Pluspunten
Veel keuze en pakketje snel mogen ontvangen.
Pluspunten
- Prachtige kleertjes - Goede prijs/kwaliteit verhouding - Snelle service
VerbeterpuntenOp de site was veel uitverkocht, dat vond ik jammer.
Beste Tineke, dank u wel voor de feedback. Wat jammer dat e.e.a. al uitverkocht was. De zomercollectie is inmiddels volop beschikbaar (alleen de collectie Pretty vliegt eruit). U kunt zich inschrijven voor een email notificatie via de grijze knop bij het product dat is uitverkocht. U krijgt dan een éénmalig bericht wanneer het product weer op voorraad komt (bijvoorbeeld door retour of door aanvulling van de voorraad).
Pluspunten
Complete collectie en leuke accessoires Snelle levering
VerbeterpuntenVeel kiesmenu's op de website, minder categorien maken.
Pluspunten
Ben zeer tevreden over het geleverde!!
Pluspunten
Leuke site. Mooie kleding
Pluspunten
Duidelijke communicatie, duidelijke website ook mobiel
VerbeterpuntenGroter assortiment met meer merken
Rollepaal 4
7701 BS Dedemsvaart
Al jaren dé specialist in baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes van 0 t/m 16 jaar, met een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 50 trendy merken. • Super groot assortiment • Snelle verzending* • Meer dan 50 trendy merken • Maten 44 t/m 176 • Automatisch VIP-sparen voor korting • Inspiratie en gemak • Gratis zending v.a. 49,- NL/BE/DE • Verzending al vanaf 3,95 • Gratis achteraf betalen • Gratis retour v.a. 100,- behouden waarde** • Top service • Hoge klantwaardering *Op werkdagen vóór 21:30 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden. **Bij minder behoud of bij achteraf betalen bedragen de retourkosten 6,50.