Pluspunten
Wat een leuke site met leuke kleertjes en accessoires en ook voor een leuke prijs!! Super snelle levering!
Pluspunten
Duidelijke site. Erg mooie en kwalitatief hoogwaardige kleding.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Snelle levering, mooie goede kwaliteit kleding, extra info bij een jas dat deze klein uitviel met een maattabel erbij vond ik erg prettig zodat ik kon opmeten bij mijn zoontje welke maat het beste was. Er was een fout gemaakt doordat er een verkeerd setje verstuurd was. Fouten maken is menselijk en de setjes leken ook erg op elkaar. Er werd gelijk naar een goede oplossing gezocht en ik kreeg zelfs een extra mooie optie aangeboden. Super opgelost dus! En daarna ook snel alsnog het goede setje geleverd gekregen. Dus dik tevreden!
VerbeterpuntenKleine verbeteroptie website: de chat rechts onderin had ik laatst last van dat de chat elke keer weer naar boven kwam terwijl ik die had geminimaliseerd. Is nu gelukkig niet meer.
Pluspunten
Netjes verpakt, volgende dag al in huis. Niets op aan te merken, Ga vooral zo door, ik kom zeker te weten terug!
VerbeterpuntenIk heb geen verbeter punten.
Pluspunten
Eerste keer bestelling...keurig en snel geleverd
VerbeterpuntenGeen problemen gehad
Pluspunten
Goede, degelijke kinderkleding. Veel keus, merk is lekker Hollands.
VerbeterpuntenDuidelijk erbij zetten hoe de kleding valt. Sommige kledingstukken vallen groter of kleiner uit.
Pluspunten
Ik werd direct gebeld toen bleek dat de maat toch niet meer voorradig was. Er werd een goed alternatief geboden. Snelle levering. Volgende dag in huis..
Pluspunten
Haar bandjes zien er super uit. Tot in de puntjes afgewerkt
VerbeterpuntenWe dachten alleen dat bij het roze haarbandje 2 kleuren roze was. Lijkt op foto zo.
Pluspunten
Heel leuk en handig dat er bij de kleertjes zo'n uitgebreide omschrijving bij staat. En leuk dat er foto's bij staan waar echte baby's de kleertjes aan hebben. Dan kan je goed zien hoe het staat. De prijs was ook goed. Goedkoper als in de gewone winkel.
Pluspunten
zie beoordeling.
Pluspunten
Leuke kleding voor een nette prijs!
Pluspunten
Super snel antwoord op mijn vraag
VerbeterpuntenGratis verzenden
Pluspunten
Erg blij met de jas voor mn zoontje die ik opgestuurd kreeg omdat de andere kapot was gegaan! Na wat heen en weer mailen, foto opgestuurd van de kapotte rits kreeg ik binnen 2 dagen de nieuwe jas al toegestuurd!
Pluspunten
Heel veel keuze! Duidelijke mails en snelle levering
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
s'middags besteld en de volgende dag in huis super ga zeker vaker kijken erg leuke kleertjes
Rollepaal 4
7701 BS Dedemsvaart
Al jaren dé specialist in baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes van 0 t/m 16 jaar, met een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 50 trendy merken. • Super groot assortiment • Snelle verzending* • Meer dan 50 trendy merken • Maten 44 t/m 176 • Automatisch VIP-sparen voor korting • Inspiratie en gemak • Gratis zending v.a. 49,- NL/BE/DE • Verzending al vanaf 3,95 • Gratis achteraf betalen • Gratis retour v.a. 100,- behouden waarde** • Top service • Hoge klantwaardering *Op werkdagen vóór 21:30 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden. **Bij minder behoud of bij achteraf betalen bedragen de retourkosten 6,50.