Pluspunten
Super! Was na vier uur met bestellen en het kon toch nog mee en was de volgende dag binnen! Geweldige service. Kleertjes zijn inderdaad schattig! Tot de volgende keer....
Pluspunten
Een hele snelle levering!!
Pluspunten
Ik bn super tevreden over jullie goed telefonisch te berijken snelle levering dat is echt top ik zou niks kunnen bedenken om te verbeteren Mvg Samantha
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Super leuke kleertjes snelle levering en als je iets besteld hebt wat er toch niet meer is word je even gebeld om te kijken wat je eventueel anders zou willen! Super fijn!
Pluspunten
Mooie en passende kleding! Heerlijk om te shoppen op de site. Kortom, een fijne winkel om kinderkleding te kopen
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Snelle levertijd, duidelijke informatie over de bestelling(betaling, levering etc)
VerbeterpuntenNiet van toepassing.
Pluspunten
Gratis omruilen
Verbeterpunten10
Pluspunten
* Snelle en vlotte levering * Zeer mooie schoentjes( foto bedriegt niet) * Goede beschrijving van info en maten bij de schoentjes *Mooie site
Pluspunten
Vind het geweldig dat ik de bestellingen de volgend dag werkelijk al in huis heb
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
super service, snelle levering en super leuke kleertjes! bedankt!
Pluspunten
Leuk kleding, snel omtvangen, goede kwaliteit
Pluspunten
Snelle levering, kwaliteit van producten goed en de kleuren precies zoals afgebeeld op de website
VerbeterpuntenHad graag reviews. Van andere klanten voor bijv pasvorm voor een bepaald merk/kledingstuk
Pluspunten
Hele snelle levering en netjes verpakt! Reuze mooie kleertjes!!
Pluspunten
Snelle levering, leuk assortiment, betaalbare prijzen en mooie kwaliteit
Pluspunten
Superleuke kleding. Snel geleverd en duidelijke e-mails over het verzendtraject e.d.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering!!!
Pluspunten
Mooie site, prachtige kleertjes van uitstekende kwaliteit, leuke aanbiedingen
VerbeterpuntenGa zo door :-)
Pluspunten
Ruime keuze...mooie kwaliteit...snelle levering....makkelijke bestelling en betaling
Pluspunten
Super snel geleverd en heel mooi (gratis) als cadeautje ingepakt!! Mijn complimenten!
Pluspunten
Uitgebreid assortiment van dirkje en snelle levering van 1 dag
Verbeterpunten/
Rollepaal 4
7701 BS Dedemsvaart
Al jaren dé specialist in baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes van 0 t/m 16 jaar, met een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 50 trendy merken. • Super groot assortiment • Snelle verzending* • Meer dan 50 trendy merken • Maten 44 t/m 176 • Automatisch VIP-sparen voor korting • Inspiratie en gemak • Gratis zending v.a. 49,- NL/BE/DE • Verzending al vanaf 3,95 • Gratis achteraf betalen • Gratis retour v.a. 100,- behouden waarde** • Top service • Hoge klantwaardering *Op werkdagen vóór 21:30 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden. **Bij minder behoud of bij achteraf betalen bedragen de retourkosten 6,50.