Pluspunten
Snel geleverd, geheel volgens aangegeven op de site
Dank u wel voor uw mooie review. Wat jammer wat betreft de cadeauverpakking. Was het wel een geslaagd cadeautje voor de krijger? Voor de volgende keer: naast de kleertjes moet u een artikel dat heet "gratis cadeauservice" in uw winkelwagen leggen. Dan pakken we uw order gratis in. U had dit artikel niet geselecteerd en daardoor is het inpakken helaas gebeurd (we wisten het niet). Volgende keer beter! ;-)
Pluspunten
Super leuke kleding voor een fijne prijs en snelle afhandeling.
Pluspunten
Snelle levering en goede service!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Super snelle en goede levering alles erg netjes verpakt !
VerbeterpuntenDe (mobile) website werkt soms biet optimaal
Pluspunten
Super mooie kleding. Snelle service en wanneer er iets aan de hand is telefonisch erg goed geholpen. Ik heb al vaak wat besteld en blijf dit doen. Super bedrijf!
Pluspunten
Super mooie kleding en top service!
Pluspunten
Snelle verzending. Geen hoge verzendkosten. Leuke kleding, vaak ook aanbieding.
VerbeterpuntenDe website mag overzichtelijker.
Pluspunten
Zeer mooie kleding snel binnen ! Zeer goed verpakt alles uitstekend
VerbeterpuntenNiks op aan te merken !!! Kwaliteit perfect service idem dito ;-)
Pluspunten
Leuke kleren snelle service
Pluspunten
Leuke kleding voor een prima prijs! Snelle levering in kleine verpakkingen, ideaal! Goede ervaring!
Pluspunten
Kleding was snel geleverd, mooie kwaliteit kleding, duidelijke omschrijving op de site en e-mails.
VerbeterpuntenTot zover zijn er voor mij geen verbeterpunten nodig. Het was top.
Pluspunten
Overzichtelijke site, met een geweldig leuke kledinglijn! Snelle levering, supersnel antwoord via de chatfunctie, erg handig!
VerbeterpuntenSoms lastig om op maat te filteren. Soms staat het filter aan en blijkt het toch in die maat uitverkocht.
Pluspunten
Nazorg en service: top!! Denken mee in oplossingen voor de klant. Hier kunnen andere bedrijven nog veel van leren!
Pluspunten
Netjes verpakt, snelle levering, professioneel!
VerbeterpuntenMeer voorraad inkopen. Ik heb al een paar keer gehad dat er weinig in de maat van mijn baby is en dan komt er weinig nieuwe kleding op de site te staan. Er komt pas weer nieuwe kleding als het seizoen wisselt.
Hoi Dolly, we vullen de webshop iedere week aan met nieuwe voorraad en met nieuwe items. Gedurende het gehele seizoen. We bieden sinds kort ook een nieuwe service: je kan je emailadres achterlaten bij items en maatjes die zijn uitverkocht en je krijgt automatisch een email wanneer er weer voorraad op komt. Het komende seizoen hebben we het veelvoudige ingekocht. Zo groeien we iedere collectie verder door en kunnen we je steeds meer bieden. Tot gauw!
Pluspunten
Alles is echt super ! Snelle levering goede kwaliteit van kleding en klantvriendelijk
Rollepaal 4
7701 BS Dedemsvaart
Al jaren dé specialist in baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes van 0 t/m 16 jaar, met een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 50 trendy merken. • Super groot assortiment • Snelle verzending* • Meer dan 50 trendy merken • Maten 44 t/m 176 • Automatisch VIP-sparen voor korting • Inspiratie en gemak • Gratis zending v.a. 49,- NL/BE/DE • Verzending al vanaf 3,95 • Gratis achteraf betalen • Gratis retour v.a. 100,- behouden waarde** • Top service • Hoge klantwaardering *Op werkdagen vóór 21:30 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden. **Bij minder behoud of bij achteraf betalen bedragen de retourkosten 6,50.