Pluspunten
Hele leuke babykleding en zeer snel bezorgd!
Pluspunten
Erg fijne service. één van de kleertjes was een pre-order, maar dit werd heel duidelijk aangegeven. Zowel via de mail als op de orderbon van de andere kledingstukken. Snelle levering. Ook de kleding is precies zoals er aangegeven is. Al met al heel erg tevreden. Ik zal zeker nog een keer bestellen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed advies, perfecte service
Pluspunten
Super vriendelijk te woord gestaan Door personeel. Snelle levertijd
Pluspunten
-kleine verpakking -netjes verpakt
Pluspunten
Goede kwaliteit, mooie kleren, netjes op de hoogte gehouden van de kleertjes die later geleverd worden. Kijk uit om weer te bestellen! Heb zoveel leuke kleertjes gezien voor mijn tweeling.
Pluspunten
Duidelijke, overzichtelijke website Snelle en duidelijke communicatie via e-mail na bestelling op de website
VerbeterpuntenNvt.
Pluspunten
Hele snelle service.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn om artikelen gratis retour te kunnen sturen, zo zou ik nog meer kopen. Nu bestel ik sommige artikelen niet omdat ik niet weet of het mijn zoon mooi staat... Dat retour op eigen kosten heb ik liever niet, dus dan bestel ik ook niet iets waar ik niet helemaal zeker van ben...
Pluspunten
Snelle reacties op vragen
Pluspunten
Snelle service!! Geen personeel persoonllijk gesproken i.v.m. goede communicatie via de site.
Pluspunten
Snelle service! Besteld en de volgende dag al binnen. Leuke kleertjes voor onze dochter, goede kwaliteit.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijk, goeie klantenservice, betrouwbaar en een groot assortiment
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Ze houden je heel goed op de hoogte hoe je bestelling er voor staat, Als iets langere levertijd heeft word je gelijk geïnformeerd!
Pluspunten
Ik vind de communicatie duidelijk en klantvriendelijk. Daarnaast krijg je ook echt waar voor je geld! Ik ben fan. Al vanaf de geboorte van mn zoontje.
Pluspunten
Snel geholpen. Door een computer foutje hem ik gebeld en is het meteen geregeld. Top!
VerbeterpuntenHier en daar staan maar 2 artikelen in een maat zoals schoenen. Weet niet of dit nog veranderd maar vind het wat weinig
Pluspunten
De chatfunctie is top! En de mailbeantwoording ook, je krijgt gewoon binnen n half uur antwoord! Ga zo door
Pluspunten
Super snelle levering!
Pluspunten
Nette en snelle afhandeling. Voor de eerste keer besteld en ben supertevreden dus er volgen vast en zeker meerdere bestellingen ☺
VerbeterpuntenJullie doen het prima dus g zo door☺
Pluspunten
Mooie kleding en een snelle levering
VerbeterpuntenAls je voor een bepaalt bedrag koop hoef je geen verzendkosten te betalen maar als je het pakketje terug wilt sturen dan kost het je wel geld in mijn geval 6,95 dat is wat minder omdat je denkt voor mindergeld een mooi en compleet setje te hebben maar als het dan niet helemaal naar wens is of een andere maat niet meer hebben moet je alsnog betalen.
Pluspunten
Snelle levering en geen of nauwelijks verzendkosten!
VerbeterpuntenGrotere voorraad , helaas waren er al veel setjes uitverkocht
Pluspunten
Heel positief is de life chat, echt super!
VerbeterpuntenSnellere ruiling en gratis retourneren, daarvan zijn de kosten nog hoog.
Pluspunten
Leuke betaalbare kleding van goede kwaliteit
VerbeterpuntenMeer keuze in kleding zou mooi zijn
Rollepaal 4
7701 BS Dedemsvaart
Al jaren dé specialist in baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes van 0 t/m 16 jaar, met een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 50 trendy merken. • Super groot assortiment • Snelle verzending* • Meer dan 50 trendy merken • Maten 44 t/m 176 • Automatisch VIP-sparen voor korting • Inspiratie en gemak • Gratis zending v.a. 49,- NL/BE/DE • Verzending al vanaf 3,95 • Gratis achteraf betalen • Gratis retour v.a. 100,- behouden waarde** • Top service • Hoge klantwaardering *Op werkdagen vóór 21:30 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden. **Bij minder behoud of bij achteraf betalen bedragen de retourkosten 6,50.