Pluspunten
Correcte snelle levering
Verbeterpuntenhelaas verkeerde kleur levering. Na terugzending en bericht dat de gekozen maat/kleur combinatie niet meer leverbaar was, zeer correcte en snelle terugbetaling!
Pluspunten
Echt super leuke kleertjes en het was snel binnen
VerbeterpuntenNog weinig kleertjes in maatje 50
Beste Mark, het klopt inderdaad dat Dirkje weinig in echte newborn maatjes (50) heeft.
Pluspunten
Super leuke kleertjes
VerbeterpuntenMeer artikelen op een pagina
Hoi Annemarie, we begrijpen dat jij het doorklikken naar een volgende pagina niet prettig vindt. We zullen kijken of het technisch mogelijk is om hier iets aan te doen, bijvoorbeeld dat de klant de keuze heeft om alle artikelen op één lange scroll pagina te zien. Dank je wel voor de feedback.
Pluspunten
Ik heb mijn spullen de volgende dag al ontvangen
Pluspunten
De mail wordt supersnel behandeld. Ook de levering ging erg vlot!
VerbeterpuntenMisschien is het een idee om bestellingen die op dezelfde dag worden geplaatst in 1 keer te laten bezorgen in verband met de bezorgkosten.
Beste Karin, dat was voorheen niet mogelijk. Maar inmiddels wel. Dank voor de feedback!
Pluspunten
Snelle reactie op email
VerbeterpuntenGeen idee heb de bestelling niet komt in augustus zal vast ook goed zijn tot nu toe geen verbeter punten.
Pluspunten
Al meerdere keren hierbeneden maar nog nooit ergens een probleem mee gehad. Super leuke kleertjes voor een leuke prijs
Pluspunten
Snelle communicatie via mail.
Pluspunten
Makkelijk te bestellen, hele leuke kleertjes, duidelijke communicatie.
VerbeterpuntenSommige kleertjes vond ik qua afwerking (zomen/naadjes/applicaties) op het randje.. 1 van de 7 setjes die ik bestelde was duidelijk scheef genaaid, die gaat nu retour. Ik ben benieuwd of ik de kosten zelf moet betalen of dat men mij hiervoor tegemoet gaat komen. Verder ben ik super tevreden, echt hele leuke kleertjes!! 12-08: ik heb inderdaad netjes de retourkosten terug gekregen. Ik ben heel erg tevreden. Geen twijfel mogelijk dat ik weer ga bestellen. Super bedankt!
Hoi Jessica, soms glipt er iets door onze strenge kwaliteitscontrole heen. Maar uiteraard hebben wij jou de kosten voor de retourzending vergoed ;-)
Pluspunten
Duidelijke en uitgebreide omschrijving van kleding. en super snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik kreeg gelijk antwoorden op mijn vragen dat is erg positief
Pluspunten
Lekker veel assortiment stoere mooie jongenskleertjes! Super tevreden met de kwaliteit en service van schattige babykleertjes! Echt een aanwinst!! Ik krijg vaak complimenten over onze zoon zijn stoere outfit!!!
Hoi Miranda, de productfotografie is een stevig verbeterpunt dat we op dit moment aan het aanpakken zijn. Voor de komende collectie zullen we ook detailfoto's plaatsen en foto's van de achterkant van artikelen.
Pluspunten
Snelle levering, vriendelijke medewerkers klantenservice. Snelle afhandeling ruilingen.
VerbeterpuntenGratis retourneren
Pluspunten
Gisteren telefonisch contact gehad en ontzettend netjes en professioneel te woord gestaan. Website is ook duidelijk en overzichtelijk. In de ochtend bestelling gedaan en vandaag voor 10:00 uur al geleverd. Ik ben heel tevreden en ga zeker vaker bestellen.
VerbeterpuntenCadeau inpak service aanbieden. Status bestelling op website up to date houden.
Hoi Cella, we hebben inmiddels een gratis cadeauservice ingevoerd.
Pluspunten
De kwaliteit van de kleding is erg goed. Meestal de volgende dag al in huis. Erg leuke kleding
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
De spulletjes waren netjes verpakt en zijn snel geleverd.
Pluspunten
Direct mail over de te verwachten levertijd toen jullie de kleren zelf nog niet binnen hadden. Heel prettig.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Ontzettende duidelijke en overzichtelijke webshop. fijn dat er zo'n super snelle levering is. erg positief
VerbeterpuntenNiet!!
Pluspunten
Mooie kleertjes, leuke website! Vallen wel klein
Pluspunten
Zeer vriendelijk personeel en zeer gemakkelijk met de chat!!!
Pluspunten
Goeie kwaliteit leuke kleding
VerbeterpuntenDe maten zijn gauw uitverkocht gauw weer hetzelfde in die maten kunnen leveren
Rollepaal 4
7701 BS Dedemsvaart
Al jaren dé specialist in baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes van 0 t/m 16 jaar, met een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 50 trendy merken. • Super groot assortiment • Snelle verzending* • Meer dan 50 trendy merken • Maten 44 t/m 176 • Automatisch VIP-sparen voor korting • Inspiratie en gemak • Gratis zending v.a. 49,- NL/BE/DE • Verzending al vanaf 3,95 • Gratis achteraf betalen • Gratis retour v.a. 100,- behouden waarde** • Top service • Hoge klantwaardering *Op werkdagen vóór 21:30 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden. **Bij minder behoud of bij achteraf betalen bedragen de retourkosten 6,50.