Pluspunten
super mooie kleding en personeel dat echt alles doet voor de klant!
Pluspunten
Super leuke site! Snelle levering! Mooi netjes verpakt! Gewoon top!
Pluspunten
alles goed afgehandeld
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
super goede, en snelle service, en erg klantvriendelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, fijn afterpay
Pluspunten
Perfecte service, alles was snel geleverd na levering bleek bij 1 pakje de maten niet gelijk. Even gebeld en was direct opgelost wij ons pakje teruggestuurd en direct een nieuwe ontvangen. Helemaal Perfect
Pluspunten
heel snelle verzending heel tevreden over de kleertjes
Pluspunten
Lagen verzendkosten. Snelle reactie op mail. Fijne web winkel
Pluspunten
Snelle service, nadat ik een mankement aan en kledingstuk had gemeld werd hier zeer adequaat, snel en zorgvuldig mee omgegaan, binnen zeer korte tijd was het probleem opgelost, schattig en stoer is bereikbaar en het contact is persoonlijk. Niets dan lof, en aanrader!
Pluspunten
Contact bij betaalproblemen waren super!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
leuke kleertjes, aardig personeel en goede service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Leuke, kwalitatief goede kleertjes voor een redelijke prijs. Duidelijke website Snelle levering, keurig verpakt
Pluspunten
Is goed
VerbeterpuntenNiks op aan te merken
Pluspunten
Mooi assortiment. Goede communicatie.
VerbeterpuntenEen betere verbinding vanuit de bestelling naar ideal.
Pluspunten
Snelle reactie via de mail en/of de chat. Erg klantvriendelijk!
Pluspunten
Snelle levering, als je vragen hebt dan worden ze snel beantwoord!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Overzichtelijk en hele snelle levering. Product was met veel zorg en liefde ingepakt!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Veel keuze in Dirkje kleding.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ik weet nog niet hoe de kwaliteit is. Ik heb de kleding nog niet gebruikt. Dus vandaar niets over de kwaliteit ingevuld. Netjes per mail op de hoogte gesteld over de latere levertijd.
VerbeterpuntenHad liever aan de voorkant geweten dat het niet het echte dirkje merk is. Aan het label is het niet te zien en wordt er met cijfermaten gewerkt. Het ruitbroekje leek naar mijn idee op de website anders dan dat ik em had ontvangen. Levertijd kwam niet overeen. Kreeg daar wel een nette mail over. Maar zou dit direct oplossen met extra spaarpunten of iets dergelijks.
Beste Rianne, bedankt voor jouw feedback. Alle kleertjes die wij verkopen is van Dirkje (van Gennip Textiles). Sommige items zijn door Dirkje geproduceerd voor de buitenlands markt onder private label. Het enige verschil is het labeltje binnenin het item. Dit wordt altijd netjes vermeld op de website. groetjes, Barbara de Jong
Pluspunten
Ik wilde wat bestellen voor mijn kleindochter in Nederland. Met de levering ging wat verkeerd. Niet de volgende dag in huis. Wat wel heel netjes was, dat ik per mail hierover werd geinformeerd met oprechte excuses. Zal zeker nog wel eens een bestelling doen.
Pluspunten
alles was top het setje werd een dag te laat verstuurt dat werd me netjes vermeld dus top.
Verbeterpuntennvt
Rollepaal 4
7701 BS Dedemsvaart
Al jaren dé specialist in baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes van 0 t/m 16 jaar, met een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 50 trendy merken. • Super groot assortiment • Snelle verzending* • Meer dan 50 trendy merken • Maten 44 t/m 176 • Automatisch VIP-sparen voor korting • Inspiratie en gemak • Gratis zending v.a. 49,- NL/BE/DE • Verzending al vanaf 3,95 • Gratis achteraf betalen • Gratis retour v.a. 100,- behouden waarde** • Top service • Hoge klantwaardering *Op werkdagen vóór 21:30 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden. **Bij minder behoud of bij achteraf betalen bedragen de retourkosten 6,50.