Pluspunten
Leuke kleding voor weinig geld. Ik heb de kleertjes wel retour gestuurd. Ik vond het niet zo leuk staan mijn dochtertje.
Hoi Michelle, dank je wel voor jouw review. Jammer dat de kleertjes dit keer niet zo naar het zin waren (we hebben jouw retour ontvangen). Volgende keer beter! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Ingrid, bedankt voor de review op Kiyoh. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Verbeterpuntenmet kleding ook voor grotere kinderen maat 92 104
Beste Lucindy, dank voor de mooie 10 op Kiyoh. We hebben kleertjes in maat 50 t/m 116. Je kan het maatfilter in de linkerkolom gebruiken om de kleertjes in maat 92 en 104 te selecteren. Kom je nog eens bij ons kijken? groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Annemarie, veel plezier met de leuke babykleertjes die je bij ons gekocht hebt. En bedankt voor de review op Kiyoh. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Ben zeer tevreden! Kreeg het pakketje erg snel thuis gestuurd. En het past haar perfect! Ga vaker bij jullie bestellen!
Verbeterpuntengeen!
Beste Stefanie, leuk dat je zo tevreden bent. Dat horen we graag! Tot gauw in de webwinkel. Gezellig! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Leuke kleertjes,snelle levering
Beste Nathalie, superbedankt voor de mooie 10 op Kiyoh! We zien je graag terug in onze webwinkel! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Gerrie, bedankt voor jouw review op Kiyoh. Kom je snel weer eens bij ons shoppen? groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Hoi Sabine, bedankt voor de review! En heel veel plezier met het leuke jurkje. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Kan alleen maar positieve dingen bedenken en zal zeker terugkeren naar de webshop.
Hoi Dineke, dank je wel voor jouw review. We zijn blij te horen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt en dat we je nog eens zullen zien. Tot dan! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Leuke kleding wat ook elke keer weer veranderd!
Beste Henriette, wat fijn dat je zo tevreden bent en dat wilde delen op Kiyoh. Dank je wel voor de review. Ik hoop je snel weer in de winkel te zien. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Sandra, wat fijn dat je zo tevreden bent dat je ons een 10 hebt gegeven op Kiyoh. Bedankt voor jouw mooie review. Tot gauw in de webwinkel. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Bij vragen kreeg ik dezelfde dag nog reactie terug!
Beste Dianne, dank je wel voor de prachtige review op Kiyoh. En heel veel plezier met de mooie set keertjes die je hebt uitgekozen. Tot ziens! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Snelle en gratis levering. Leuk dat er ook setjes op de site staan.
VerbeterpuntenOp sommige foto's is het niet duidelijk of het om het jasje of de longsleeve gaat. Dit kan soms duidelijker worden benadrukt.
Beste Chantal, bedankt voor de feedback. Ik begrijp wat je bedoelt qua verbeterpunt, daar gaan we bij de komende collectie wat aan doen. Dank! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
VerbeterpuntenOnduidelijke website
Beste Margreet, dank je wel dat je ons een review hebt gegeven op Kiyoh. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Hoi Marielle, super dat je ons een 10 hebt gegeven. Dat maakt ons erg blij. Hopelijk zijn we volgende keer wat minder kleurenblind, maar dat komt vast helemaal goed ;-) Tot gauw in de webwinkel of op Facebook! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Fijn dat er al setjes zijn samengesteld. Zo weet je gelijk of iets bij elkaar past.
Beste Susanne, dank voor jouw feedback op Kiyoh. De setjes zijn inderdaad een groot succes, klanten vinden het erg leuk. Kom je weer eens bij ons shoppen? Tot gauw, groetjes van Barbara, www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Supersnelle levering zonder verzendkosten!
Beste Miranda, dank je wel voor de beoordeling op Kiyoh. Tot de volgende keer! groetjes van Barbara, www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Snelle levering,keurig in verpakking bezorgd. Fijn dat je achteraf kunt betalen.
Beste Peggy, fijn dat je tevreden bent en je dat op Kiyoh hebt willen delen! Tot gauw, groetjes van Barbara, www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Shoppen op serie/looks
VerbeterpuntenGeev
Beste Chantal, dank je wel voor de 10. We zijn blij te horen dat het bevalt op op Shop-By-Look te winkelen. Die houden we erin! groetjes van Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Zeer leuke kleertje! Snelle service! Zal er wat vaker komen kijken.
VerbeterpuntenVoor jongens mag er iets meer komen qua kleertjes.
Beste Manon, bedankt voor de feedback. In de komende (zomer)collectie zal je inderdaad nog meer jongenskleertjes aantreffen, ook in de maten 92 t/m 116. Tot gauw! groetjes van Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Leuke kleding voor een betaalbare prijs
VerbeterpuntenRetourneren duidelijker vermelden en beter vindbaar maken op de site.
Beste Henriëtte, bedankt voor het geven van jouw review op Kiyoh. Jammer dat de informatie over het retourneren niet duidelijk voor je was. We geven op diverse plekken op de site informatie, namelijk de tekstpagina in de footer: http://www.schattigebabykleertjes.nl/service/ruilen-of-retourneren/ en bij Klantenservice (vraag 2). In de bevestigingsmail over de bestelling, staat ook een alinea over retourneren met een link naar de tekstpagina. We zullen kijken naar verdere verbetering.
Pluspunten
Bij vragen werd er direct en keurig beantwoord via mail, Geen punt om te ruilen,Barbara ging zelfs naar het magazijn om het lengte verschil van maten op te meten. Geweldige service !!!!
VerbeterpuntenGeen verbeter punten
Hoi Margreet, bedankt voor de mooie review op Kiyoh. Ik hoop dat het jurkje in maat 92 beter valt. Heel veel plezier met de kleertjes en graag tot een volgende keer. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Kim, dank je wel voor de mooie review. We zijn blij dat je tevreden bent. Tot ziens! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Goede prijs/ kwaliteit, nette en goede telefonische hulp
Beste Thirza, dank je wel voor de review die je hebt geplaatst op Kiyoh. Graag tot de volgende keer in de webwinkel of op Facebook. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
VerbeterpuntenOverzichtelijke site
Beste Mariel, bedankt voor de review op Kiyoh. Tot ziens! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Rollepaal 4
7701 BS Dedemsvaart
Al jaren dé specialist in baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes van 0 t/m 16 jaar, met een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 50 trendy merken. • Super groot assortiment • Snelle verzending* • Meer dan 50 trendy merken • Maten 44 t/m 176 • Automatisch VIP-sparen voor korting • Inspiratie en gemak • Gratis zending v.a. 49,- NL/BE/DE • Verzending al vanaf 3,95 • Gratis achteraf betalen • Gratis retour v.a. 100,- behouden waarde** • Top service • Hoge klantwaardering *Op werkdagen vóór 21:30 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden. **Bij minder behoud of bij achteraf betalen bedragen de retourkosten 6,50.