Beste Debbie, dank je wel voor het plaatsen van een review op Kiyoh. Het jurkje en het vest komen er aan. Tot gauw! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
het is een mooi jasje wat we besteld hebben maar goed zijn ook op meer plekken verkrijgbaar wat ik ook zeker de volgende x ga doen
Verbeterpunteneerste en laatste x bij jullie wat besteld. ik vond dat de jas al erg lang onder weg was en ondertussen hadden we al de rekening gekregen en geen jasje. dus had de rekening ook eerst niet betaald. omdat ik ook geen jasje had. paar weken later vonden we het pakketje met de jas bij ons in de papiercontainer. vindt ik dus echt niet kunnen stel dat ik geen papier meer had en de container zo aan de weg had gezet was ik wel mooi mijn jasje kwijt geweest en dan ? heb nu net afterpay betaald inmiddels was er al € 8.50 extra kosten op gekomen omdat ik te laat was met betalen maar ga niet betalen voordat ik een jas heb. heb dus ook die extra kosten niet betaald heb alleen het jasje en de verzendkosten betaald. maar kort om slecht bedrijf waar ze in ieder geval een klant minder hebben.. Hilda.
De klant heeft het pakket tijdig en persoonlijk van PostNL ontvangen. Het betaaltraject - dat wordt verzorgd door Afterpay - is ook naar behoren verlopen. Helaas heeft de klant dit anders ervaren. Ook persoonlijk contacten met de klant hebben niet tot een oplossing kunnen leiden.Wij betreuren de hele gang van zaken erg, maar de problemen van de klant liggen buiten onze invloedssfeer.
Beste Ellen, bedankt voor de review en veel plezier met de twee setjes. Graag tot een volgende keer! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Rosanna, superbedankt voor de review op Kiyoh. We zijn blij dat je tevreden bent. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Snelle levering, achteraf betalen.
Verbeterpuntenverpakking paste niet door de brievenbus.
Beste Daphne, bedankt voor de feedback op Kiyoh. Hopelijk tot gauw in de webshop. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Philip, bedankt voor de review en veel plezier met de mooie winterjas. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Snelle service, snelle levering, gratis verzendkosten en super leuke kleertjes
VerbeterpuntenTot nu toe niks te verbeteren
Beste Pascalle, dank je wel voor de mooie review op Kiyoh. Ik wens je veel plezier met de drie mooie setjes die je besteld hebt. Tot ziens! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
snelle reacties op mails, snelle terugbetaling, goede service.i
Verbeterpuntenga zo door!
Beste Linda, bedankt voor jouw feedback op Kiyoh, zijn we heel blij mee! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Uitgebreide collectie, goede voorraad. Goede service, er was een vestje te groot hiervoor werd direct een maatje kleiner gereserveerd zodat ik hem kon ruilen. Heel fijn, nou heeft ze toch haar setje weer compleet!!
VerbeterpuntenPrijs van de artikelen die ik heb gekocht lag iets hoger dan in de winkel. Ongeveer 10-15 % Retourkosten zijn vervelend als je meerdere maten wilt bestellen want dit word best prijzig.
Beste Yvonne, dank je voor jouw uitgebreide review op Kiyoh. Daar kunnen we wat mee! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Snelle reactie en persoonlijke benadering, dat het pakket verzonden is.
Beste Géjanne, dank je wel voor jouw review. Veel plezier met jouw kleertjes en graag tot ziens! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Josefine, bedankt voor de review op Kiyoh. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Marion, dank dat je ons een review hebt gegeven. Graag tot gauw! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Wil, dank voor de mooie 10 op Kiyoh. We zijn heel blij dat je zo tevreden bent. Graag tot de volgende week! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste mijnheer/mevrouw Tuin, bedankt voor de review op Kiyoh en veel plezier met het mooie winterjasje. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Duidelijke website, goede en snelle service. Bij vragen over de collectie, kreeg ik al klant bijna direct antwoord.
VerbeterpuntenZo mogelijk wat meer maten op voorraad.
Beste Deborah, dank voor de feedback op Kiyoh. De webwinkel wordt wekelijks aangevuld met nieuwe kleertjes en ontbrekende maatjes. Kom je gauw weer eens kijken? ;-) groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
duidelijke foto's makkelijk te bestellen snel in huis pakje kon door de brievenbus voor een klein bedrag extra kan ik na ontvangst betalen
Beste Tineke, dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een mooie review op Kiyoh te plaatsen over onze webwinkel. Daar zijn we heel blij mee! Graag tot de volgende keer! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Sharon, dank je wel voor de review op Kiyoh. Ik wens je veel plezier met de twee leuke jongenssetjes. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Ingrid, dank voor jouw review op Kiyoh! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering en hele leuke kleding.
Beste Wendy, dank je wel voor jouw leuke feedback op Kiyoh. Veel plezier met de kleertjes! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Hennie, Bedankt voor het hoge cijfer dat je ons gegevens hebt op Kiyoh. Tot gauw! groetjes, Barbara de Jong van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Leuk dat er een bedankkaartje was meegeleverd. Geeft net iets extra's
Beste Marieke, dank je wel voor jouw positieve feedback op Kiyoh. Tot ziens in de webwinkel! groetjes, Barbara de Jong van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Snelle levering. Goede kwaliteit.!
Beste Jessica, wat een mooi rapportcijfer heb je ons gegevens op Kiyoh! Bedankt voor de review en graag tot ziens in de webwinkel. groetjes, Barbara de Jong van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Leuke party zonder dat ze ermee uit scheid leuke kleding
VerbeterpuntenWel veel meisjes setjes zou wat meer jongens setjes kunnen
Beste Marjo, het was gezellig je te ontmoeten op de kledingparty. Vanaf de zomercollectie (februari 2014) zal je nog veel meer jongenskleding in de webwinkel vinden. Zal vast wel iets voor je bij zitten ;-) groetjes, Barbara de Jong van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Het was gemakkelijk om te bestellen, de kleertjes kwamen echt heel snel binnen en de nazorg is ook prima
Beste Jennifer, superbedankt dat je de tijd hebt genomen om ons een review te geven op Kiyoh. groetjes, Barbara de Jong van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Snelle levering, gratis achteraf betalen, aanbieding 10% korting
Beste Lisanne, dank voor de review en de mooie positieve punten die je noemt. We hopen je snel weer te zien in de webwinkel of op Facebook. groetjes, Barbara de Jong van www.schattigebabykleertjes.nl
Rollepaal 4
7701 BS Dedemsvaart
Al jaren dé specialist in baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes van 0 t/m 16 jaar, met een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 50 trendy merken. • Super groot assortiment • Snelle verzending* • Meer dan 50 trendy merken • Maten 44 t/m 176 • Automatisch VIP-sparen voor korting • Inspiratie en gemak • Gratis zending v.a. 49,- NL/BE/DE • Verzending al vanaf 3,95 • Gratis achteraf betalen • Gratis retour v.a. 100,- behouden waarde** • Top service • Hoge klantwaardering *Op werkdagen vóór 21:30 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden. **Bij minder behoud of bij achteraf betalen bedragen de retourkosten 6,50.