Beste Lydia, hartelijk bedankt voor de feedback via Kiyoh. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke site, fijn dat je achteraf kan betalen en een super snelle levering.
Beste Sonja, super dat je ons zo goed waardeert op Kiyoh, we zijn blij dat je zo tevreden zijn. Daar zetten we ons graag voor in. Tot ziens in de webshop! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Tjitske, bedankt voor jouw review op Kiyoh. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Erg snelle levering en goede communicatie wat betreft informatie voortgang bestelling
Bedankt voor uw complimenten op Kiyoh, we zijn blij dat je tevreden bent en zullen ons daar ook voor blijven inzetten. Graag tot ziens! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Fallory, bedankt voor de review. Groetjes en tot snel! Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Janneke, bedankt voor de review op Kiyoh! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
snelle bezorging
VerbeterpuntenAccepgiro bij de bestelling
Beste Kim, bedankt voor het cijfer 9 en jouw feedback via Kiyoh. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Goede communicatie over hoe wat wanneer! Snel geleverd! Geen verzendkosten! Duidelijk, goed werkende webshop
Verbeterpuntenop mijn shirtje maatje 80 voor de zomer voor mijn zoontje, staat het merkje van giraffa als label. Op het plaatje staat echter dat dit een Dirkje labeltje moet zijn. Dit vind ik een beetje appart... Vooral omdat ik een Dirkje shirtje denk te kopen en dat het dan van Giraffa is.... En dan kan je denken okey het is uit de Giraffa lijn...? Maar op het voorbeeld plaatje staat wel een Dirkje logo?
Beste Mandy, fijn dat je tevreden bent en ons een mooie 9 geeft. Bedankt! Het klopt dat we in de zomercollectie 2013 wat "private label" gehad hebben van Dirkje. Dat is kleding die Dirkje heeft geproduceerd voor buitenlandse klanten onder eigen label. Voor Portugal is dat bijv Jirafa ("girafje"). Het is allemaal Dirkje, maar dan met een ander labeltje. Dat is het enige verschil. We vermelden het altijd in de productomschrijving, maar dat wordt niet altijd gezien ;-) groetjes, Barbara
Beste Gerrie, bedankt voor de review en heel veel plezier met het Be Happy setje! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Leuke site, erg leuke kleertjes en super snelle levering! Top!
VerbeterpuntenNvt
Beste Heleen, bedankt voor de mooie 10. Daar zijn we erg blij mee. Tot gauw! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Snelle levering!goed verpakt
Beste Stefanie, bedankt voor jouw review en het mooie rapportcijfer. Hopelijk zien we je snel weer in de webwinkel. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Zeer leuke kleding en supersnelle levering!
Beste Jens, dank je wel voor de beoordeling. We zijn trots op de 10 die je ons gegeven hebt. Tot gauw in de webwinkel! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
snelle en nette levering
Beste Hanneke, dank je wel voor jouw bestellingen en de mooie review. See you soon! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Hennie, we zijn heel blij dat je zo tevreden bent dat je ons een 10 hebt gegeven. Bedankt voor jouw review en tot ziens in de webwinkel of op Facebook. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Kitty, dank je wel voor de mooie 10. Waren de krijgers van jouw kadootje blij met de kleertjes? Hopelijk zie ik je nog eens in de webwinkel. Ik pak weer graag iets voor je in! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Margot, bedankt voor jouw review. Veel plezier met het schattige jasje en hopelijk tot gauw in de webwinkel. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Bianca, ik zag net jouw tweede bestelling binnenkomen. Leuk! Ook bedankt voor jouw mooie review. Super dat je zo tevreden bent. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Jolanda, bedankt voor jouw mooie review en jouw bestelling. Veel plezier met de kleertjes. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Tatjana, dank voor jouw review. Veel plezier met de twee mooie setjes die je hebt uitgekozen. Tot gauw! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Marleen, bedankt voor jouw beoordeling en veel plezier met het setje. We hopen je snel weer te zien. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Purdy, dank je wel dat je de review bij Kiyoh ingevuld hebt. Tot ziens in de webwinkel of op Facebook. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Hinke, bedankt voor de mooie review. We zijn er trots op dat je ons een 10 hebt gegeven. Bedankt! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
leuke kleding goeie service snel in huis helemaal top!
Beste Priscilla, dank je wel voor jouw beoordeling bij Kiyoh. Fijn dat je tevreden bent over de service, de kleding en de levertijd. Bedankt voor jouw feedback en tot gauw! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Goede en snelle service. Ook telefonisch vriendelijk geholpen.
Beste Marijke, dank je wel voor jouw beoordeling. Het was ook leuk om jou te spreken over de telefoon ;-) Hopelijk tot snel, wanneer je weer eens onze webwinkel bezoekt. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Snelle levering, komen afspraken na
Beste Anouk, bedankt voor jouw review en veel plezier met jouw aankopen. Super dat je ons zo'n mooi cijfer geeft! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Rollepaal 4
7701 BS Dedemsvaart
Al jaren dé specialist in baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes van 0 t/m 16 jaar, met een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 50 trendy merken. • Super groot assortiment • Snelle verzending* • Meer dan 50 trendy merken • Maten 44 t/m 176 • Automatisch VIP-sparen voor korting • Inspiratie en gemak • Gratis zending v.a. 49,- NL/BE/DE • Verzending al vanaf 3,95 • Gratis achteraf betalen • Gratis retour v.a. 100,- behouden waarde** • Top service • Hoge klantwaardering *Op werkdagen vóór 21:30 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden. **Bij minder behoud of bij achteraf betalen bedragen de retourkosten 6,50.