Pluspunten
De chat en dat je kan zien hoe het staat bij een kindje Tevens de verkoop van sets vind ik een pluspunt
Beste Marian, super dat je tevreden bent over de chatfunctie en de kleertjes. Wij waren ook blij om jouw order te ontvangen en zien je graag nog eens terug om bij ons te winkelen. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Ik heb weinig te maken gehad met bovenstaande punten. Bn erg tevreden over hoe het gegaan is en de snelle levertijd.
Beste Yvette, bedankt voor de review en veel plezier met het mooie jurkje voor jouw dochter.groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Laura, bedankt voor jouw mooie rapportcijfer. We zijn heel blij dat je tevreden bent. Tot de volgende keer! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Joyce, dank je wel dat je ons een review hebt gegeven op Kiyoh. We zijn blij dat je tevreden bent. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Mathilda, bedankt voor jouw beoordeling en de mooie 10-en die je ons hebt gegeven. Tot gauw! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Snel geleverd. Duidelijke site. Handgeschreven bedankje, maakt het persoonlijk
Beste Nicky, dank je wel voor jouw review op Kiyoh en jouw feedback. Fijn dat je tevreden bent, zijn wij ook blij mee! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
De volgende dag was mijn pakket eral. Mooi goed ingepakt.
Beste Patricia, dank voor de mooie 10 en het compliment over de levering en verpakking. Zijn we heel blij mee! Graag tot ziens in de webshop of op Facebook. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Desire, bedankt en veel plezier met het schattige babypakje. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Ik heb kleertjes besteld maar de maat van mijn dochter was uitverkocht, maat kleiner besteld en gevraagd indien voorradig of ze dan toch een maat groter willen bezorgen, kreeg netjes de kleertjes in de juiste maat. echt super bedankt kleertjes staan super
Beste Sandra, dank voor jouw beoordeling op Kiyoh. We hechten veel waarde aan klanttevredenheid, dus het doet ons plezier dat je tevreden bent. We zien je heel graag weer terug in onze webshop. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
vragen kan je stellen via de chat en je krijgt meteen antwoord terug. snelle levering van de kleertjes en super mooie kleertjes.
Beste Monique, bedankt voor jouw review en de twee bestellingen. Ik vond het leuk om contact met je te hebben. Tot gauw in de webwinkel! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Ik ben echt positief over dit bedrijf! Goede service etc!
Beste Patricia, wauw, bedankt voor de 10 en de complimenten. Super dat je zo tevreden bent! Hopelijk tot snel in de webwinkel. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Franka, bedankt voor het hoge cijfer dat je ons hebt gegeven op Kiyoh. Graag tot snel! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Snelle levering en netjes verpakt.
VerbeterpuntenGeen.
Beste Priscilla, bedankt voor de mooie 10 en fijn dat je tevreden bent. We zien je graag nog eens bij ons in de webwinkel. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Super kleertjes! En ik wilde iets omruilen, en dat werd direct geregeld. Heel fijn en ik kom zeker nog eens terug! :)
Beste Andrea, bedankt voor de review en de mooie 10. Fijn dat je tevreden bent over het retourneren/ruilen. We regelen dat inderdaad vaak dezelfde dag nog voor je. We zien je graag terug. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Snel en keurig netjes aangeleverd
Beste Danitia, super dat je zo tevreden bent dat je ons een 10 geeft op Kiyoh. Bedankt! groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Mooie kleren !! Netjes verpakt. Snelle levering.
Beste Harmke, dank je wel voor jouw review en natuurlijk ook voor jouw mooie order. Heel fijn dat je zo tevreden bent, daar doen we het graag voor! Tot ziens op Facebook of in de webwinkel. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Debora, dank je wel voor de review! See you soon, groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Voor de eerst keer iets besteld voor ons aankomende kleinkind. Keurig verzorgd, snelle levering, hartstikke leuke kleertjes, Leuk verpakt. Waren er erg blij mee!
Beste Nel, bedankt voor uw mooie review. We zijn heel blij dat u zo tevreden bent. Spannend hoor, een kleinkindje onderweg! Heel veel plezier met het geven van de schattige babykleertjes. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Beste Annemarie, bedankt voor de review. Jammer dat het jurkje uiteindelijk niet zo jouw ding was. Hopelijk zien we je toch nog eens terug. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Na een kledingparty bij ariesca, bleek toch dat ik mijn dochter iets te groot had ingeschat. Even gebeld, opgestuurd en nu wacht ik vol spanning af totdat maandag het pakketje komt
Beste Marjan, dank je wel voor jouw mooie review. Is het spijkerjurkje een maatje kleiner goed? Graag tot ziens in het voorjaar. De zomercollectie wordt weer helemaal leuk ;-) groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenSite werkt niet optimaal op tab!
Beste Bianca, dank je wel voor jouw review en de feedback over de tablet. Inmiddels zijn er een paar verbeteringen doorgevoerd. Zou je onze site nog eens willen bezoeken om te zien of zo het verholpen is? Ik hoor het graag van je. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Patricia, wat een mooie cijfers, allemaal 10-en. Geweldig! Voor die klanttevredenheid, daar doen we het voor! Veel plezier met de kleertjes en heel erg graag tot ziens. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Hele snelle levering! En goede kwaliteit kleding... ben er helemaal blij mee
Verbeterpuntengeen
Beste Samantha, leuk dat je zo tevreden bent. We zijn zelf ook blij met de 10 en jouw complimenten. Wij zitten trouwens in Zoetermeer, dus als je eens langs wilt komen, ben je van harte welkom :-) groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Alberdina, bedankt voor de review en veel plezier met de aankopen. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Leuke kleding voor baby's en kinderen. Veel kleding van het merk Dirkje. Dit merk vind je helaas niet vaak in winkels. Ook snelle levertijd. Helaas moeten wij nog een aantal weken wachten tot ons kindje geboren wordt. De kleding die ik besteld heb moeten dus nog even in de kast blijven liggen. Ik zal de webshop zeker met enige regelmaat blijven bezoeken en bestellingen plaatsen.
Beste Pamela, bedankt voor de beoordeling en de feedback. Laat je ons weten wanneer je baby geboren is? Succes met de laatste loodjes. groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Rollepaal 4
7701 BS Dedemsvaart
Al jaren dé specialist in baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes van 0 t/m 16 jaar, met een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 50 trendy merken. • Super groot assortiment • Snelle verzending* • Meer dan 50 trendy merken • Maten 44 t/m 176 • Automatisch VIP-sparen voor korting • Inspiratie en gemak • Gratis zending v.a. 49,- NL/BE/DE • Verzending al vanaf 3,95 • Gratis achteraf betalen • Gratis retour v.a. 100,- behouden waarde** • Top service • Hoge klantwaardering *Op werkdagen vóór 21:30 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden. **Bij minder behoud of bij achteraf betalen bedragen de retourkosten 6,50.