Pluspunten
leuke website, telefonisch contact; vriendelijk netjes bezorgd (in doos etc)
Beste Geartsje, bedankt voor de beoordeling en jouw mooie order. Veel plezier met al die leuke kleertjes. groetjes, Barbara de Jong van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Monique, dank je wel dat je ons een beoordeling hebt gegeven op Kiyoh. groetjes, Barbara de Jong van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Prachtige site met leuke kleding
VerbeterpuntenGeen
Beste Aline, bedankt voor feedback en tot gauw! groetjes, Barbara de Jong van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Bianca, bedankt voor al die 10-en! groetjes, Barbara de Jong van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Webshop werd echt ideaal op je mobiele telefoon
VerbeterpuntenIk zou graag meer jongenskleding in maat 98 zien. Er zijn nu maar twee artikelen, en voor jongens winkelen is toch altijd al moeilijker en zou graag op 1 site alles voor de kids willen bestellen
Beste Michelle, dank voor jouw mooie beoordeling en jouw feedback. We zijn onze collectie steeds verder aan het uitbreiden. Je zal in de grotere maten straks nog meer kleertjes vinden. Tot gauw maar weer! groetjes, Barbara de Jong van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Joyce, wat een mooie beoordeling. Dank je wel! groetjes, Barbara de Jong van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Lizeth, bedankt voor jouw beoordeling op Kiyoh. groetjes, Barbara de Jong van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Snelle levering. Leuk pakje
Beste Vivian, bedankt voor jouw beoordeling en graag tot ziens! groetjes, Barbara de Jong van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Lianne, mooi cijfer! Bedankt! groetjes, Barbara de Jong van www.schattigebabykleertjes.nl
Verbeterpuntenheb ik niet
Beste Margaretha, allemaal 10-en..! Bedankt! Fijn dat je tevreden bent. groetjes, Barbara de Jong van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Overzichtelijk site, goede en snelle afhandeling van bestelling
Beste Mariska, bedankt voor de review. Veel plezier met de winterjas die je bij ons hebt gekocht. groetjes, Barbara de Jong van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Zeer goede service en heel leuk kleding aanbod
VerbeterpuntenGeen
Beset Marieke, dank je wel voor jouw feedback, het mooie cijfer en jouw compliment. We blijven ons best doen! groetjes, Barbara de Jong van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Ik kreeg na de bestelling een e-mail met dat er nog een setje van wat ik had besteld nog niet binnen was.en eigenlijk nog 1 a 1,5 week op mijn bestelling moest wachten. Heb toen gevraagd om het geen wat ik had besteld en wat ze binnen hadden toch alsnog op de bus te doen en dat ik het ene setje later zou ontvangen en dat was geen probleem!! Uiteindelijk heel erg tevreden met de snelle levering en goede service + de kleding!!
Dank je wel, Samantha, voor jouw beoordeling. Heel erg graag tot ziens in onze webwinkel. groetjes, Barbara de Jong van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
.snelle en nette afhandeling
VerbeterpuntenModernere site
Dank je wel, Kelly, voor de beoordeling en de feedback. groetjes, Barbara de Jong van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Gonda, bedankt voor de mooie beoordeling. We zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. groetjes, Barbara de Jong van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Judith, dank je wel voor de beoordeling. Hopelijk was de ontvanger van jouw kadootje net zo tevreden. Tot gauw! groetjes, Barbara de Jong van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Martha, dank je wel voor de mooie beoordeling. Was de ontvanger van jouw kadootje ook tevreden? Graag tot ziens! groetjes, Barbara de Jong van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Sierkje, bedankt voor de mooie review op Kiyoh. Veel plezier met het aankleden van jouw zoontje en dochter met de leuke set kleertjes die je hebt uitgezocht. groetjes, Barbara de Jong van www.schattigebabykleertjes.nl
Bedankt voor de feedback en de mooie beoordeling. Graag tot ziens, groetjes, Barbara de Jong van www.schattigebabykleertjes.nl
Pluspunten
Fleurige en makkelijke site
VerbeterpuntenDat je ook op maat kan zoeken
Beste Daisy, dank voor jouw review. Fijn dat je de site prettig vindt. Je kan trouwens op de maat zoeken via het filter in de linkerkolom. met hartelijke groet, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Als een kleding stuk groter of juist kleiner valt als normaal,zou ik dat er graag bij zien staan
Beste Melissa, dank voor jouw feedback. Fijn dat je het retourneren van het rokje met een 9 waardeert. Bij de productomschrijving staat vaak of het kledingstukje groot of klein valt en bij sommige items staan tabellen met exacte maten. Voor de toekomst zijn we van plan om bij ieder kledingstukje zo'n maattabel op te nemen. Jouw input heeft bevestigd dat dit gewenst is. Dank daarvoor. met hartelijke groet, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Hoi Monique, dank voor jouw tijd en voor jouw review. Veel plezier met alle mooie kleertjes die je hebt gekocht. We zien je graag terug op de website. Groetjes, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Dank Trudie, voor jouw review. Veel plezier van het winterjasje. groetjes en tot gauw, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling op Kiyoh. Graag tot ziens op Facebook en in onze webwinkel. met hartelijke groet, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Beste Annelies, dank je wel voor de review en heel veel plezier met de mooie set kleertjes die je hebt uitgekozen. Tot gauw! met hartelijke groet, Barbara van www.schattigebabykleertjes.nl
Rollepaal 4
7701 BS Dedemsvaart
Al jaren dé specialist in baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes van 0 t/m 16 jaar, met een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 50 trendy merken. • Super groot assortiment • Snelle verzending* • Meer dan 50 trendy merken • Maten 44 t/m 176 • Automatisch VIP-sparen voor korting • Inspiratie en gemak • Gratis zending v.a. 49,- NL/BE/DE • Verzending al vanaf 3,95 • Gratis achteraf betalen • Gratis retour v.a. 100,- behouden waarde** • Top service • Hoge klantwaardering *Op werkdagen vóór 21:30 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden. **Bij minder behoud of bij achteraf betalen bedragen de retourkosten 6,50.