Prima producten vlot bezorgd

Voor de 2e keer bij Tuinplantenwinkel besteld. Prima producten. Wederom vlot geleverd door uiterst vriendelijke en behulpzame chauffeur.

Alles prima !

Ga hier zeker weer bestellen !

Altijd goed!

Altijd zeer tevreden over de kwaliteit van de planten en de goede levering. Nog mooier zou zijn als ze ooit hun assortiment zouden uitbreiden met (bio)groentenplanten, dan zou ik alles bij ze kopen!

Goede planten, goed geleverd

Alle planten die ik heb ontvangen, doen het goed. De planten worden door de winkel zelf geleverd en dus met zorg behandeld tjidens transport.

geweldig

goede sevice

Echt super,

Goede kwaliteit en mooie prijzen en supersnel geleverd!

• Snelheid/Levertijd

Weer een stukje groen erbij

Heel blij met de plantjes die wij hebben ontvangen. Zo zorgen we weer wat meer groen in onze omgeving. De plantjes werden ook goed verpakt geleverd en staan nu lekker te groeien in onze tuin. Heel erg bedankt.

• Snelheid/Levertijd

Gezonde planten, goede levering, goede communicatie

Wij zijn naar het tuincentrum gegaan en hebben de planten later via mail gekocht met fotos. Was handiger geweest meteen te reserveren ... maar we hebben precies de beoogde planten gekregen binnen een week.

• Snelheid/Levertijd

Prima adres voor mooie struiken!

De fraaie struik (Japanse sneeuwbal) werd op tijd geleverd. Is netjes afgeleverd voor de deur. Geen beschadigingen. Ik bestel hier zeker weer!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering goed verpak voor transport

• Snelheid/Levertijd

Supermooie gezonde planten en mini-fruitboompjes.

Planten en boompjes zoals beschreven op de website. Zéér vlug geleverd en prima verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Altijd snel geleverd en goede planten

Na bestelling de planten altijd netjes ontvangen en als we niet thuis staan vinden we de op de omschreven plek aan. Plannen doen het goed en slaan goed aan.

Gewoon goed!

Rijk assortiment, heldere website, scherpe prijzen, stipte levering en fijne klantenservice bij vragen etc. Gewoon goed, zoals het hoort!

Helemaal prima

Goede levering, mooie verse planten, goed geregeld Levering bij afterpay duurdt wel langer dan bij direct betalen, hou daar rekening mee

• Snelheid/Levertijd

Zoals voorgaande jaren correcte levering !!

Dit jaar voor het vierde jaar op rij een bestelling gedaan en tot mijn volle tevredenheid keurig afgehandeld !! Uiteraard staan de geleverde planten er zeer goed bij, prima kwaliteit !!

Super!!

Je kunt bestellen wat je echt planten wilt, en komt niet thuis met heel iets anders, dat toevallig zo leuk stond te bloeien. De app is handig om later adhv bestelling de verzorging nog even na te lezen. Snelle levering, goede planten, degelijk verpakt

Perfect geregeld

Alles conform bestelling, en keurig verpakt

Betrouwbare kwaliteitswinkel

Meerdere keren hier planten besteld (totaal ong. 75). Altijd tijdig geleverd, degelijk verplakt, in goede staat, nog niet 1 keer wortelrot. Prima online plantenshop!

• Snelheid/Levertijd

Hele mooie planten en snel geleverd

Ik had Japanse azalea’s besteld. En deze werden binnen twee dagen bezorgd netjes in een doos ingepakt. Ik ben er heel tevreden mee,

top kwaliteit

Hoge kwaliteit, perfect ingepakt, goede prijs. Ik beveel het aan.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en keurig bezorgd

Handige website om je plantkeusecte maken. Maar het belangrijkste: mooie planten en keurig en op tijd bezorgd (duimpje, je kunt geen emoticons plaatsen in de review ;-)

• Snelheid/Levertijd

Fijne website, snelle service en prachtige boom

Fijne overzichtelijke website waar alle informatie over bomen op staat overzichtelijk met duidelijke afbeeldingen en goede adviezen. Na bestelling was de boom binnen 5 dagen geleverd. Prachtige boom

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten in opperbeste kwaliteit.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €12,95 per bestelling en Aangroeigarantie.