Heel tevreden.

Planten zagen er goed uit. Ze waren heel netjes en zorgzaam ingepakt, een aardige bezorger die de doos ook nog voor me in de achtertuin bracht. Wat wil je nog meer?….

Alles liep op rolletjes

Eenvoudig te bestellen en vrij snel netjes aan de deur afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Mooie kwaliteit planten. Heel goed verpakt . Ze komen de afspraak van leveren na.

Heldere communicatie, vlotte levering

Normaliter ga ik natuurlijk naar een tuincentrum, maar geen van de bestelde plantjes waren beschikbaar. Online gevonden via de website van Tuinplantenwinkel. Levertijd is prima, zorgvuldig en degelijk verpakt en binnen de afgesproken tijd geleverd. En niet onbelangrijk, de plantjes slaan aan!!

• Snelheid/Levertijd

Dit wordt mijn vaste leverancier

Eenvoudig te bestellen, keurig geleverd en goede kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Alles van a tot z goed geregeld

Bestellen, bezorgen en kwaliteit en prijs is allemaal goed en alles volgens afspraak.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten, prima service.

Informatieve en overzichtelijke website. Groot assortiment planten. Goede planten. Zorgvuldige, nette en snelle bezorging. Goede service.

Super service en topkwaliteit

Levering volgens vooropgestelde datum, planten van goede kwaliteit geleverd, ik beveel het aan.

• Snelheid/Levertijd

breed aanbod met duidelijke informatie per plant

Positief dat iedere plant dezelfde kenmerken heeft zodat ik zelf een beplantingsplan kon maken. De planten werden netjes verpakt geleverd. Plantjes in P9 pot zijn wel erg klein, iets om rekening mee te houden.

prima levering kwaliteit top

Hoefde niet thuis te zijn voor levering, kan aangeven waar neergezet kan worden. Product in hele goede conditie. Goede beschermde verpakking.

• Snelheid/Levertijd

Fijne website, prima keuze en uitstekende bezorging

Tuinplantenwinkel is een goed georganiseerde webshop. Uitstekende keuze, redelijk prijzen en een zeer goed verzorgde en vlotte bezorging Kortom een fijn bedrijf voor je tuin!

• Snelheid/Levertijd

Een heel gelukkige klant, al vele jaren !!!

Superkwaliteit, snel geleverd, goed van prijs, en altijd iets extra (grotere planten,....). Ook heel klantvriendelijk. Gemotiveerd, vriendelijk personeel. Al heel lang klant, en dat zal zo ook blijven

Goed produkt

Mooie planten. Snel geleverd

• Snelheid/Levertijd

Prima winkel om tuinspullen te kopen

De mogelijkheid online om te bestellen en de artikelen te kunnen ontvangen bij de bezorging is uitstekend geregeld en de behandeling van ons als klant is top.

• Snelheid/Levertijd

Prima kwaliteit planten en snelle service

Al meerdere aankopen gedaan bij tuinplantenwinkel. Ben erg tevreden, de planten zijn goed en de service is snel. Alle planten zijn uitstekend verpakt en de bezorgers zijn vriendelijk maar ook heel attent.

• Snelheid/Levertijd

Super service, kwaliteit en scherpe prijs!

Beste Tuinplantenwinkel, Bedankt voor de goede service tijdens de bestelling van de Hedera planten. Jullie hebben allereerst een mooie prijs gemaakt gezien er een grote hoeveelheid afgenomen is. Vervolgens waren jullie flexibel in de levering door tegenvallende omstandigheden aan onze kant. Daarnaast had ik per ongeluk teveel betaald (niet de offerte gevolgd) en werd ik proactief benaderd door jullie dat ik teveel had betaald. Ik waardeer dit enorm en verwacht vaker bij jullie terug te komen. Ik zal het ook voort zeggen! Bedankt Groet, Martijn Stapelbroek

Planten zeer goede kwaliteit

Planten goede kwaliteit, verpakking en levering zeer goed verzorgd.

• Snelheid/Levertijd

Al jaren een tevreden klant

Ik bestel al jaren met veel tevredenheid bij Tuinplantenwinkel: ruim assortiment, altijd goede kwaliteit en zelfs levering tot in de achtertuin.

Mooie planten

Snelle en goede levering. Planten waren goed verpakt en mooie kwaliteit. Dankjewel!

• Snelheid/Levertijd

Mooie bomen zoals beloofd.

De bestelde bomen waren buitengewoon mooi van formaat. Alles werd netjes geleverd, was goed te volgen en was ook volgens afspraak.

• Snelheid/Levertijd

Goeie producten voor een goeie prijs

Snel, en goede kwaliteit

Zeer prettig en correct.

• Snelheid/Levertijd

Heel fijn geholpen toen ik een vraag had, hele aardige bezorger en hele mooie plantjes. Top!

• Snelheid/Levertijd

Veel planten keuze en prima service

Ik zocht een specifieke soort rabarber en kon deze alleen hier vinden. Ik heb rond gekeken of ik genoeg zaken vond om aan het minimale bestel bedrag te komen en dit ging heel makkelijk met goede zoekfunctionaliteit en ruime keuze (ik vond specifiek de juiste soorten appelbomen die ik wou plaatsen). Levering was op de termijn die ik verwacht had en is mooi geplaatst waar ik had aangegeven.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.