Bijna de helft is na 1 week al dood

Van de bestelde aquilegia vulgaris was de helft na het uitplanten al dood. Het opgestuurde materiaal was nauwelijks opgekomen en is toen al uitgeleverd ( het leken wel “ pixi”- potjes, zo iel schriel zag het er uit. Dit soort materiaal mag in zo’n onvolgroeid stadium eigenlijk niet verkocht worden. Wordt zo iets niet gecontroleerd?

Mooie planten, snelle levering

Mooie planten en snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Goede planten, goede bezorgdienst en bezorgservice

Mooie planten, netjes bezorgd tot aan de rand van de tuin.

Altijd goed

Meerdere keren besteld , bezorgd en langsgeweest. Altijd goed. Nooit problemen. Echt top! Mochten jullie in de toekomst meer biologische tuinplanten gaan verkopen, dan maken jullie mij nog blijer!

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd & borderpakket is top

Ik heb een borderpakket en wat fruitplanten besteld. Heel fijn dat je bij het borderpakket ook tips krijgt over hoe je de planten kunt indelen, dat helpt! Ik zal hier zeker nog eens bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Mooie grote planten, snel en vriendelijk geleverd

De planten zagen er goed uit en werden binnen twee dagen afgeleverd door een uiterst vriendelijke chauffeur.

• Snelheid/Levertijd

Netjes verpakt , vriendelijke chauffeur en goede kwaliteit produkten

Goede kwaliteit planten

Ik heb al meerdere keren planten besteld bij Tuinplantenwinkel.nl. De planten zijn van goede kwaliteit. Daarnaast is de eigen bezorgservice helemaal perfect. Planten zijn keurig verpakt en je hoeft niet thuis te blijven voor de bezorging. Bij de bestelling kun je invullen waar de bezorger de planten mag neerzetten.

Kwaliteit en goed verpakt

Prima.

Prima, kwaliteit van de planten

Snelle levering, mooi plantjes. Top

Gewoon heel tevreden.

Top bedrijf

Ik heb vaker bij tuinplantenwinkel fruitbomen en planten besteld en altijd goed ervaring gehad. De bomen zijn altijd netjes verpakt en ze bezorgen super snel

• Snelheid/Levertijd

Planten besteld en keurig verpakt afgeleverd. Kwaliteit van de planten is goed. Wordt goed op de hoogte gehouden van levertijd. Die is afhankelijk van de route. Kan dus paar dagen tussen bestellen en leveren zitten. Zou graag een groter aanbod van biologische planten zien.

Perfecte kwaliteit planten

Na eerdere ervaringen met andere bedrijven waar ik digitaal planten had besteld, was ik huiverig om het nog eens te doen. Voortaan bestel ik alles via de tuinplantenwinkel. Goede prijs, goede kwaliteit, snelle bezorging.

• Snelheid/Levertijd

Prima bedrijf die prima kwaliteit levert

Ik heb hier al meerdere malen vaste tuinplanten en bomen besteld. Altijd is de bezorging netjes en vriendelijk, de spullen goed verpakt en tot op heden groeit alles goed. De borderpaketten zijn een aanrader. De buurt geeft er regelmatig complimenten over!

Geweldige service en snelheid

het was echt een makkie om alles te bestellen. de levering werd dezelfde dag al bevestigd en de spullen werden de volgende dag, mooi verpakt geleverd en op de afgesproken plaats neergezet.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering,alles goed ingepakt.

Uitgebreide collectie

Uitgebreide collectie planten, online bestellen werkt prima en snel

• Snelheid/Levertijd

Goede bezorging, maar matige kwaliteit

Geranium Azure besteld. Geweldige track&trace waarbij je de bezorger precies kan volgen. Maar de plantjes waren inimini. Ben benieuwd of ze nog iets gaan doen. Tot nu toe weinig groei.

• Snelheid/Levertijd

Zeer flexibel en goede prijs/kwaliteit.

Zeer snel geleverd en prima kwaliteit. Jammer dat je niet kan telefoneren maar op mail krijg je altijd snel en goed antwoord. De bezorger is ook goed te volgen dus je weet wanneer ze voor de deur staan.

Prima plantjes

Had een 100tal half/ schaduwplanten besteld. Levering binnen de beloofde termijn. Ze staan inmiddels in de grond. Ziet er goed uit. Goede kwaliteit. Er waren helaas een aantal planten met gebroken stengels op onverklaarbare wijze bij het uitpakken maar voor plantjes van 2,- op deze hoeveelheid ga ik niet vragen om vervanging. De levering was zorgvuldig verpakt en bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Heel mooie plannen en op de afgesproken tijd geleverd door vriendelijke medewerker. Alleen maar lof.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten, goede service, goed en kundig personeel.

Ik als hovenier kom graag bij www.tuinplantenwinkel.nl. Goede planten en snelle levertijd is voor mij als beroeps hovenier belangrijk. Ook de kennis en kunde van het personeel is top. Ook zowel de levering als het ophalen van de planten is helemaal goed. Ook de keuze van planten en bomen is top. Vaak kan ik ook met een gerust hart mijn klanten naar het plantencentrum sturen om daar alvast kennis te maken met hun 'nieuwe' planten. Ook mijn klanten zeggen dat dit een net en mooi bedrijf is met personeel met kennis van zaken.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten en een goede service

De bestelde planten zijn van goede kwaliteit (met aangroei garantie) en de service is top. Ik heb de planten zelf opgehaald in Knegsel en ze stonden klaar en werd perfect geholpen.

• Snelheid/Levertijd

De eerste keer een bestelling gedaan, compliment voor de verzorging

bestelling was netjes en geordend verpakt, goede plantinstructies en veel keus in heesters en planten

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €12,95 per bestelling en Aangroeigarantie.