Perfecte levering, perfecte planten

Fijne website, dit is mijn tweede bestelling, snelle levering en goede planten. En de prijs is ook prima.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en goede service

Voor de 2e keer besteld hier en weer super tevreden.

Geweldig!

Goede en zorgvuldige bezorging. Bovenal super mooie planten! Dikke 10!

Uitermate positief

Inmiddels ben ik 8 jaar klant en ik mag zeggen dat het de beste online plantenwinkel is zowel qua kwaliteit, snelheid, degelijkheid en vriendelijkheid. En de bomen, heesters en planten zijn zo mooi. Het doet deugd om zo een goed bedrijf te ervaren en dat meen ik oprecht. Dank aan alle medewerkers !

• Snelheid/Levertijd

Top service met top kwaliteit

Hele ruime keus in planten. Duidelijke omschrijving van de plant (grootte, standplaats, etc.). Snelle service. Alles wordt netjes bezorgd. Vriendelijk personeel. Echt top! Ik zou hier zo weer planten bestellen.

Prima service!!

Zeer duidelijke website en zeer snelle levering! Kwaliteit van de planten is dik in orde!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, betaalbaar en prima kwaliteit.

Groot assortiment, vaak in meerdere hoogtes verkrijgbaar.

Ja wederom schitterende planten

Wij hebben al meerdere keren planten besteld en iedere keer is de kwaliteit echt super. Wat een mooie planten levert Neutkens. Ook ongezien krijg je echt de beste kwaliteit. Top

• Snelheid/Levertijd

Keurige aflevering en een nette prijs

De plantjes werden keurig afgeleverd door hun eigen bezorgdienst. Hulpvaardige chauffeur die de dozen met plantjes neerzette waar ik ze wilde hebben. De plantjes waren netjes in een potje verpakt in stevige kartonnen dozen. De levertijd was snel en het bestelproces goed. En tegen een alleszins redelijke prijs.

prima bedrijf

de bestelde producten netjes en op tijd geleverd

Goede kwaliteit en communicatie

Bestelling is zo geplaatst na duidelijk beschreven producten. We hadden keuze gemaakt voor een lei appel en lei perenboom. Allebei verschillende maat. Er werdt keurig contact gelegd of het correct was 2 verschillende maten leibomen. Levering is snel en netjes. De bomen zijn goed en nu hopen op fruit in het volgende seizoen. Kortom site is ideaal en de medewerkers erg vriendelijk

Goede planten, snelle levering

Goede planten, snelle levering, breed assortiment, goede bestelsite

• Snelheid/Levertijd

Goede planten en zeer correcte levering

Ruime keuze aan planten en verzoek om paar weken later te leveren zeer correct afgehandeld.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten en goede levering

De planten zijn heel.goed, goed verpakt en super geleverd.

Prachtige planten, ruim assortiment en vlug verzonden

Prachtige planten, ruim assortiment en vlug verzonden

Mooie planten

Mooie planten goede service. Goed contact per mail. Goede bezorgservice. Ga zo door fijn dat ik jullie heb ontdekt

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende selectie en service!

Voor een nieuwe border had ik een lijstje vaste planten samengesteld en niet alleen was alles verkrijgbaar bij Tuinplantenwinkel.nl de verzendkosten waren ook heel acceptabel. Tijdens het verzendproces word je van alle stappen op de hoogte gehouden en een vriendelijke eigen medewerker van Tuinplantenwinkel.nl brengt ze tot aan de deur. Alle planten waren voorzichtig verpakt en kwamen zonder uitzondering allemaal goed uit de dozen. De planten voor de volgende aankoop staan al bij mijn favorieten, want die gaat er zeker komen.

100% tevreden

Na bestellen zag ik dat de levertijd meer dan twee werkdagen zou zijn, terwijl ik de planten al eerder nodig had. De mail werd snel beantwoord en de planten konden zonder probleem eerder geleverd worden. Mooie gezonde plantjes! Ik ga hier vaker bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en snelle levering

Helemaal tevreden

• Snelheid/Levertijd

Bestelling via de app, bezorging top. Product van goede kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Outstanding service, delivery and quality

We ordered a couple of times and built an amazing garden thanks to Tuinplantenwinkel. The service is always great, drivers come with a smile and the quality is awesome!

SUPER BEDRIJF

Snelle en keurige bezorging van de bestelling. Levering van SUPER GEZONDE tuinplanten. Goede Garantieregeling. In één woord een TOPBEDRIJF !!!

Zoals altijd betrouwbaar

Planten van uitstekende kwaliteit en hele nette bezorgservice. Ben al jaren klant hier en nogsteeds tevreden!

Perfect!

Voor de 4e keer besteld. Wederom een hele goede ervaring. Alles zag er goed uit en met zorg verpakt. Keurig op tijd geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Klantvriendelijk en perfect geregeld!

Zeer klantvriendelijk. Duidelijkheid troef. Alle bestelde planten waren voorradig en zijn keurig afgeleverd. Dit ook nog volgens de via de mail aangegeven dag en tijdstip. Een echte aanrader!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €12,95 per bestelling en Aangroeigarantie.