Netjes geleverd en hele aardige chauffeur

Mooie rozen besteld. Zijn netjes geleverd en onbeschadigd aangekomen. Een nette mail vooraf gehad over wanneer de levering plaats vond en waarom de rozen waren terug gesnoeid. De chauffeur was zeer vriendelijk en vrolijk. Zeker een bedrijf die ík aanraad.

Keurig verzorgd

Alles is netjes en stevig ingepakt. Planten zien er ook verzorgd en fris uit. Bij het in de tuin plaatsen komt er uit het plastic ook een goed wortelstelsel te voorschijn dus (als leek) zie ik geen reden dat ze niet zouden aanslaan.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, planten zien er goed uit.

• Snelheid/Levertijd

Zeer goed verzorgde bestelling.

Good experience

Webshop easy to navigate, good prices and variety of products. Good communication and once the goods are shipped the tracking is intuitive.

• Snelheid/Levertijd

Fast delivery and good quality products

Happy with the quality of the products and the speed of the delivery

Een aanrader!

Groot assortiment, snelle levering, prima producten. Alle plantjes doen het goed. Een mooie opwaardering van onze tuin!

Goede gezonde planten.

• Snelheid/Levertijd

Super kwaliteit, snelle levering en uitmuntende service!

Zeer goede kwaliteit planten elke bestelling weer.

• Snelheid/Levertijd

mooie kwaliteit en goede service

Bestelde planten waren van prima kwaliteit, precies de verwachting zoals ook op de website werd getoond. De bestelling was erg goed verpakt en ook door de eigen leveringsdienst is de zorg top. Prijs - kwaliteitverhouding vind ik prima.

Perfect!

Snelle levering, goede communicatie en prachtige kwaliteit planten/bomen ontvangen, bedankt!

• Snelheid/Levertijd

Helemaal goed van website, bestelling, informatievoorziening tot en met de levering. Nog geen ervaring met de kwaliteit van de planten (ik heb ze net) en service bij problemen (nog geen probleem gehad).

• Snelheid/Levertijd

Goede service. Duidelijke communicatie.

De planten waren in zeer goede conditie en zaten ook nog heel goed verpakt in een stevige doos. De levering was ook in de aangegeven tijd.

Snelle levering, goede kwalitet

Planten staan er prima bij. Kreeg achteraf korting pp een wat minder exemplaar. Stond binnen 2 dagen op mijn rekening. Site werkt prettig. Zou wel meer keuze willen hebben.. Aardige chauffeur..

• Snelheid/Levertijd

Het ging zoals ik erom vroeg. Netjes afgeleverd. Super goed.

Prima online winkel

Planten besteld en drie dagen later netjes op tijd afgeleverd. Bezorger kunnen volgen via track en trace. Planten van goede kwaliteit en staan nu te stralen on de tuin.

Super tevreden over Tuinplantenwinkel

Snelle levering, hele handige app om te volgen wanneer de bestelling wordt bezorgd, en goede kwaliteit van de bomen. Ik was een beetje huiverig maar we hebben mooie volle bomen met stevige kluit ontvangen.

• Snelheid/Levertijd

Snelle en hele nette bezorging!

Na het bestellen werd mijn bestelling al heel erg snel thuis geleverd. Plantjes waren super netjes verpakt. Duidelijk instructies voor het aanplanten. Super!

• Snelheid/Levertijd

Top kwaliteit planten en service

Zowel bij tuincentrum neutkens als bij de chauffeur die m'n planten kwam afleveren n informatie op de site n kwaliteit v de planten, ben ik zeer tevreden n heb al aan aantal mensen tuinllantenwinkel aanbevolen n zal zeker nog eens bij jullie bestellen. Ps ivm privé redenen nog niet aan toegekomen beoordeli g te sturen vandaar nu.

Snel en mooie planten

De site werkt erg prettig: je kunt selecteren op de plek waar planten komen te staan (zon/half-schaduw of schaduw). Verder werd de bestelling snel bezorgd en was alles goed verpakt. Bezorger was een vriendelijke man die alles keurig op de stoep heeft gezet. Enige kleine minpuntje is de update over het tijdsblok: een dag van te voren wordt aangegeven dat je deze voor 8:00 krijgt. Dat klopt, maar als je daarvóór al je bestelling op de stoep staat (ik werd nu half uit m'n bed gebeld) dan kan dat nog wel iets beter op elkaar worden afgestemd.

Goede kwaliteit snelle levering

Bestelling goed verzorgd verpakt en alle planten goede kwaliteit

Snel, netjes en compleet

Weinig over te vertellen omdat het gewoon goed geregeld is. Dit was mijn derde bestelling en elke keer is alles zoals afgesproken en besteld.

Heel fijn

Mooie frisse planten, Goed door wortelde planten Goed verpakt

• Snelheid/Levertijd

Goede service, vriendelijke man betreft levering. Planten precies zoals ik graag zag. Waar voor je geld

• Snelheid/Levertijd

In een woord: uitstekend. Planten waren mooi verpakt, zagen er prachtig uit bij levering. Ga hier zeker vaker bestellen!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.