Geweldig!

Makkelijk online uitzoeken, alles wordt keurig bij me achter in de tuin gezet en de planten zijn mooi en van goede kwaliteit.

Easy shopping

Satisfied customer, like always.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten, goed verpakt en fijne levering.

Meer is er eigenlijk niet te zeggen. Leverprijs ziet er misschien hoog uit, maar ze leveren dan ook zelf en je weet dat daar al niks mis mee kan gaan. Nog een groot voordeel is, je kan 350 liter potgrond bestellen voor dezelfde leverprijs. Probeer dat maar eens ergens anders. Kwaliteit planten erg goed, van al de planten zijn er maar 2 die het niet overleefd hebben en 1 heeft het wat moeilijk. de rest is echt aan het opbloeien :) Dus heel blij met tuinplantenwinkel en ga hier zeker vaker bestellen

behulpzaam, efficiënt

Na een mailtje over het mislukken van de afrekening, werd ik volledig begeleid door de procedure en werden er regelingen getroffen om alles voor mij gemakkelijker te maken. Ik werd vooraf gewaarschuwd dat de planten gesnoeid waren (gelukkig, anders had ik raar opgekeken). Alles werd snel en netjes afgeleverd.

Perfecte planten en levering

Kan naar mijn mening niet beter! Top!

Behulpzaam en snel

Hele behulpzame klantenservice en super snelle levering. Producten waren in super staat

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, sterke planten.

Al vaker hier planten besteld. Planten worden in topconditie geleverd en doe het altijd goed. Aanrader!

Vertrouwd hief

Hier al een tiental keer vesteld. Betrouwbare infirmatie, fijne klantenservice, acceptabele prijzen maar bovenal prima planten.

Snelle en nette service

Vlot besteld en netjes op de hoogte gehouden over de levering. Netjes afgeleverd.

Professioneel bedrijf

Planten professioneel verpakt en goede kwaliteit! , keurig volgens planning bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Snelle en correcte levering. Vriendelijke bezorger. De planten zien er geweldig uit en slaan goed aan.

• Snelheid/Levertijd

Goede omschrijvingen en prima kwaliteit netjes geleverd

Snelle levering, goede communicatie en prima planten die het goed doen in de tuin

mooie planten

zeer mooie planten.

• Snelheid/Levertijd

Al bijna 15 jaar klant; altijd geslaagd!

Een geweldig assortiment, volop keuze en deskundig advies! Of het nu gaat om een trailer vol bomen of planten en struiken in een bepaalde kleur in het voorjaar. Bij Tuinplantenwinkel hebben ze het! Wat ik ook nodig heb, ik kan het er vinden. Sjoerd, bedankt voor jouw tijd en het rondje over het terrein. Indrukwekkend wat er allemaal staat!

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit plantgoed excellent, altijd stipt en behulpzaam geleverd

Duidelijke website waar je makkelijk vind wat je zoekt, levering stipt, geleverde materiaal zoals gewenst!!

• Snelheid/Levertijd

Alles is keurig hier in Den Haag afgeleverd.

Prima.

alles klopt

Mooie planten, snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Heldere webshop, goede communicatie, prima planten

Mooie kwaliteit snelle levering

Mooie en duidelijke website. Zeer mooie kwaliteit en super snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Tot nu toe prima geregeld

De plantjes zijn netjes bezorgt door jullie eigen bezorgdienst. Ik had nog een vraag en die is meteen prima beantwoord. Dus tot op heden ben ik blij, afwachten hoe de Liguster heg het gaat doen.

• Snelheid/Levertijd

Bestellen kinderlijk eenvoudig, berichtgeving levering top en zeer vriendelijke bezorger. Niet geheel onbelangrijk: kwaliteit fantastisch van de plantjes

Goede ervaring!

Divers plantenaanbod. Overzichtelijke website. Zorgvuldig verpakt en geleverd. Mooie kwaliteit. En goede tuinadviezen.

netjes op tijd geleverd

Netjes geleverd en planten zien er goed uit.

Prachtige boom

Boom besteld voor tuin. Top afgeleverd en goed aangeslagen.

Gemakkelijk te bestellen . Snelle levering . Mooie planten . Dikkke dankuwel

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €12,95 per bestelling en Aangroeigarantie.