Prima product en prima levering

Helemaal tevreden over mijn bestelde spullen !

• Snelheid/Levertijd

Goed verzorgde en snelle levering

Reeds een aantal keer plantmateriaal besteld en goede ervaring met kwaliteit van de planten en goed verzorgde levering.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en goede bezorging

Bomen waren goed verpakt, zien er mooi uit en werden tijdig bezorgd.

Zeer goede kwaliteit planten

Zeer goede kwaliteit van levering en planten

• Snelheid/Levertijd

Correct en goede verzorgde planten.

Snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

De planten zijn van goeie kwaliteit en werden snel en correct geleverd. De bezorger was van het bedrijf zelf en zeer vriendelijk.

• Snelheid/Levertijd

Prima firma en ook niet duur.

Schitterende planten en goede service. Sta versteld van de goede verpakking en snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en goede service

Franse boomschors

Mooie Franse boomschors, mailing was duidelijk en snelle levering. Kon alles volgen me track en trace.

Prima kwaliteit/prijs verhouding

De bestelde boompjes werden snel geleverd, waren uitstekend verpakt en zagen er boven verwachting goed uit. Ook de andere planten zijn prima.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten voor goede prijs!

Positief verrast door de goede kwaliteit van de planten en de snelle bezorging! Ik vond het spannend om via internet (ongezien) planten te kopen, maar dit was een hele positieve eerste ervaring.

• Snelheid/Levertijd

goede site , mooie planten en perfect bezorgd!

de website is zeer duidelijk en overzichtelijk. de bestelling is correct verwerkt, de planten zijn in perfecte staat aangekomen, bezorgd door de eigen bezorgservice op het afgesproken tijdstip!

super Service

omwille van een Belgische feestdag kon de chauffeur niet leveren en kwam hij een 2de keer terug om alles netjes te leveren communicatie met de planning dienst liep super vlot en iedereen was enorm vriendelijk.

• Snelheid/Levertijd

Mooie plantjes vlot thuisbezorgd!

Veel keuze bij Tuinplantenwinkel.nl! Fijn om een groot aantal plantjes ineens te kunnen bestellen en te laten bezorgen. De plantjes waren prima verpakt en van goede kwaliteit. Voor herhaling vatbaar!

Perfect!

Ruim assortiment. Redelijke prijzen. Enige tuincentrum dat ik heb kunnen vinden dat ook tuinaarde levert met acceptabele verzendkosten. Nauwkeurige tracking. Levering tot in de tuin (achterom). 10/10.

• Snelheid/Levertijd

Geweldig kwaliteit en snel geleverd

Er is een ruim assortiment van producten. Na bestelling waren de planten snel geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Ruime keuze en goede kwaliteit

Ik heb er al meerdere malen besteld en ben heel tevreden

Topplanten en topservice!

Geen vraag teveel en extra verzoeken zoals leibomen reserveren voor een paar weken was geen enkel probleem. Vragen worden snel beantwoord, levering wordt zorgvuldig en snel gedaan en de planten (en in ons geval ook leibomen) zijn van topkwaliteit! Voor ons geen andere tuinplantenwinkel!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en prachtige planten

Fijne website met goed aanbod en snelle levering

Heel goed !!!

Heel goed en erg blij mee hoe alles ging !!. Erg bedankt voor de quality service !!!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en snelle service

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende kwalteit en snelle levering

180 Maagdenpalm planten besteld. Snelle levering. De planten waren zorgvuldig verpakt en waren in uitstekende conditie.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit van planten en goede service.

Ik ben tevreden mee met ik gekocht heb.

Uitstekende service

Enkele recent gekochte planten waren niet goed aangeslagen. Na mijn melding bij Tuinplantenwinkel heb ik binnen enkele dagen vervangende planten ontvangen.

Uitstekende kwaliteit

Ik heb 2 stamrozen uit het hogere segment gekocht. Ik was verrast over de de geleverde kwaliteit van deze rozen, deze kwaliteit is in grote mate beter als bij de reguliere tuincentra. Ook de eigen bezorgdienst is klasse met een duidelijke track en trace, waarbij zelfs de bestelauto gevolgd kan worden. De chauffeur was zeer klantvriendelijk en nam zelfs de moeite om de rozen bij ons in de garage te zetten. Dit is mijn eerste ervaring met tuinplantenwinkel.nl en zal zeker bij een eventuele volgende aanschaf van tuinplanten, eerst deze website raadplegen mede ook om het grote assortiment dat aangeboden wordt.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.