Mooie planten perfecte bezorging

Ik kocht een verzameling van vaste planten. De planten zagen er gezond uit en zijn goed door wortels. Dankzij eigen bezorgdienst en goede verpakking hebben ze niet geleden. Ik ben erg tevreden.

• Snelheid/Levertijd

goed verzorgd zowel verpakking als produkt

tijdig geleverd, en nog dezelfde namiddag gepoot. zodat er de aanvullende nacht voldoende regenwater over de planten gevallen was e.e.a. konform weersverwachting.

Snelle prima levering

Planten werden snel en keurig bezorgd. Prima prijs kwaliteit verhouding

• Snelheid/Levertijd

Fijne werkwijze en denken goed mee.

Hele fijne ervaringen gehad met deze webshop. Ze hebben een hele heldere werkwijze en denken mee. We hadden een bestelling geplaatst die we graag de dag erna wilden ophalen maar niet alles bleek op voorraad te zijn. De planten die er niet waren zijn uit de 'fysieke' winkel gehaald en zo konden we toch de complete bestelling ophalen. Ook als je vragen stelt heb je in no time reactie. Heel fijn!

Goede kwaliteit, nette bezorging

Niets op aan te merken Kwaliteit en correspondentie over bezorgen uitstekend Ga zo door

• Snelheid/Levertijd

Mooie plantjes. Goede levering.

Het is heel netjes geleverd door een zeer vriendelijke man. Ook zien de plantjes er heel goed en mooi uit!

Helemaal top

Alles zeer duidelijk, van website tot levering

• Snelheid/Levertijd

Zeer vlot en uitstekende service

Correct geholpen met online bestelling.

Mooie planten

Planten hebben goede kwaliteit. Alles was goed ingepakt en keurig afgeleverd!

Fijne webshop kreeg àlles keurig verzorgd binnen 3 dagen thuisbezorgd

Goed en snel afgehandeld

Duidelijke omschrijving, makkelijk bestellen en correcte afhandeling

• Snelheid/Levertijd

Mooie plantjes voor scherpe prijs

Bestelproces verliep soepel. Binnen enkele dagen werden de mooie plantjes keurig thuisbezorgd voor een scherpe prijs.

• Snelheid/Levertijd

groot assortiment en perfecte levering

snel geleverd. Goed verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Vlotte service van mooie producten

Na mijn bestelling goed op de hoogte gehouden geweest van het verloop van de levering. Het gaat over planten en het was warm weer. Ik was een beetje bezorgd, maar door zelf te leveren werden s morgens de bestelde planten ingepakt en dezelfde dag geleverd. Dus NIET uitgedroogd NOCH verschroeid. Levering 2 dagen na bestelling. Sneller dan gedacht. Volgende keer besteld ik daar terug.

Tevreden tuinliefhebber

Ruim aanbod, betaalbare prijzen, goede service en snelle bezorging. Ik ben tevree!

Waar voor je geld!!!

Goede kwaliteit planten met een goede wortelkluit! Op tijd bezorgd!

Mooie planten en levering

Nette afhandeling en op tijd. Planten gekocht waar ik op zoek naar was die ze dichter bij huis nergens op voorraad hadden. Mooie frisse planten. Ik ben blij.

Snel en mooie plantjes

Ik bestelde mijn planten op maandag en op woensdag had ik ze binnen! En de planten waren prachtig!! Ik had ze een tuincentrum zelf uit kunnen zoeken!! Bedankt en bestel zeker balen in de toekomst!

• Snelheid/Levertijd

Altijd een goede ervaring met dit bedrijf

Snelle en goede levering. Gezonde planten, en vriendelijk personeel

In 1 woord GEWELDIG

Snelle levering met eigen transportservices. We hadden een mooie Rode Noorse Zuil Esdoorn gekocht, die was nog mooier dan verwacht prachtig in blad. Gelijk een pracht om naar te kijken in de tuin. Daarnaast ook diverse vaste planten gekocht die er ook allemaal top uitzagen/zien. Kortom we zijn super blij met de Tuinplantenwinkel. Ze hebben er een vaste klant bij.

• Snelheid/Levertijd

Super tevreden over alles!!

De 1ste maal bestelling geplaatst. Tip top in orde. Prima op de hoogte gehouden van verloop bestelling en sneller geleverd als verwacht. Vriendelijke chauffeur en mooie gezonde plantjes. Helemaal tevreden. Ik bestel zeker nog daar. Toppie

Uitstekende bloemenplant en super service

Uitstekende bloemenplant en super service

Alles klopte

Prettige ervaring, keurig bezorgd

Alles kwaliteit

Zowel bezorging als planten super kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Mijn ervaring met de levering van planten is goed. Bezorging volgens afspraak en prima op tijd. De planten zijn goed geworteld en de bestelling klopte.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.