Top service en alles netjes geleverd

Netjes op tijd geleverd en perfect op de hoogte gehouden over de levertijd

Altijd super uitgevoerd

De planten zijn mooi, zien er fris uit. Vooral de bezorging is geweldig. Ze zijn heel vriendelijk en hulpvaardig. Dikke pluim.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke webshop, snelle levering. Verzending is uitstekend te volgen via real-time t&t. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Alles perfect in orde!

prima! Alles perfect in orde.

Top winkel!

Wederom een bestelling gedaan bij tuinplantenwinkel.nl fantastische service, mooie planten, een echte aanrader. Ook een hele mooie site met veel info over de planten, plaatsen, snoeien, bloeiperiode etc.

Goede kwaliteit

Roos op stam was goed verpakt en voldoet aan de verwachtingen. Levering met de eigen bezorgdienst gebeurde conform de gemaakte afspraak.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke overzichtelijke site, veel keus, goede en juiste informatie per plant en gemakkelijk te bestellen voor een schappelijke prijs. Het werd de volgende dag keurig verpakt en precies op de aangewezen tijd hier afgeleverd. De XXL druivenstruiken zijn echt 2 meter hoog en al mooi vertakt. SUPER. Echt waar voor je geld en je hebt meteen wat staan in je tuin.

Goed!!!

Planten werden netjes volgens afspraak geleverd door een zeer vriendelijke en behulpzame jongeman. Planten zijn inmiddels gezet en allemaal(!) geworteld.

vlotte levering, degelijke planten

vlotte levering van de bestelde planten met de eigen bezorgservice. Dus geen risicovolle verpakking in dozen bij verzending via reguliere bezorgers.

• Snelheid/Levertijd

Zeer goede en grote planten

Mooie kwaliteit! Door zelf de verzending te doen, kunnen de planten in zeer groot voormaat worden aangeleverd. De planten zijn sterk en van goede kwaliteit, ik koop graag opnieuw bij tuinplantenwinkel! De chauffeur was ook heel vriendelijk, track en trace systeem met directe tracking is heel prettig.

• Snelheid/Levertijd

Fijne communicatie en goede kwaliteit

Meedenkende organisatie waar in goed overleg veel mogelijk is bij een grote bestelling. Over zowel de normale Boskoop Glory druivenplant als de XL-variant zijn wij erg tevreden. Levering ook zorgvuldig en snel. Dit was niet onze eerste en ook zeker niet onze laatste bestelling bij Tuinplantenwinkel!

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten zorgvuldig geleverd.

De staat van de planten overtrof mijn verwachtingen. Ze waren op tijd bezorgd en heel zorgvuldig vervoerd.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit planten en zeer goed verpakt en geleverd

Goed.

Mooie planten,eigen vervoer,vriendelijke en behulpzame chauffeur.

Fantastische service

Mooie planten Prima levering Goed verpakt

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en prima service

Na de bestelling volgde al snel de levering. De planten staan nu ruim een week in de tuin en staan er mooi en fris bij.

Doe zo voort!

Reeds enkele bestellingen geplaatst bij Tuinplantenwinkel. Best tevreden over website, kwaliteit van de producten en uiterst stipte en zorgvuldige aflevering van de goederen. Ook voor mijn volgende bestelling zal ik op jullie beroep doen, voorzeker!

Prima afgeleverd

Super , direct aan de groei

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en mooie producten.

Makkelijke website. Snelle en correcte levering. Top bedrijf!

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit, perfect geleverd zoals gevraagd

• Snelheid/Levertijd

Fijne en snelle levering, mooie planten!

Het was een fijne en snelle levering. De planten zagen er super uit! Beter dan een andere webshop waar ik eerder tuinplanten had besteld. De koeriers waren netjes en behulpzaam. Na controle bleek dat er één soort plant mistte. Na kort mailcontact kwam binnen een week de resterende planten. Raad hen zeker aan en als er nog plek is in mijn tuin, haal ik hier zeker opnieuw de planten!

• Snelheid/Levertijd

mooie en goede producten.

Een zeer duidelijke website. En niet onbelangrijk een goede prijs voor de planten (in ons geval veel siergrassen). De bestelling was vlot en alles goed verpakt. Ga zo door en als we weer iets nog hebben weten we jullie nu te vinden.

Netjes

Planten zien er goed uit

snelle levering, goed product

Snelle levering van de laurier, goede kwaliteit. Goed contact met de klantenservice en de chauffeur over de plaatsing van de laurier.

Zeer mooie leihaagbeuk

Gemakkelijke website, snelle levering door vriendelijke man, zeer mooie haagbeuk leibomen met alle benodigdheden erbij.. Zeker een aanrader!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.