De eerste keer dat ik planten via internet kocht. Was benieuwd hoe dat zou gaan. De planten die ik nodig had kon ik makkelijk bestellen via de site. Prima prijzen voor de planten. En de planten werden keurig verpakt bezorgd. Kortom alles was top!

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten en zeer stipte en nette verzorging

Helemaal prima!

Nette en goede service

Ik had een grote hoeveelheid nodig, ivm het aanplanten van een nieuwe haag. Fijn dat ze dit aan de deur komen leveren. Alleen omschrijving op website komt niet helemaal overeen, met wat er geleverd is. Stond bij potmaat 17 cm, maar bleek slechts 14 cm te zijn. Dus moest even rekenen hoe ver ik ze uit elkaar moest zetten.

• Snelheid/Levertijd

Mooie plantjes snel geleverd voor een hele nette prijs.

Goede kwaliteit plantjes snel geleverd gekregen. En de prijs was erg goed.

Kwaliteit

Prachtige kwaliteit planten! Goede eigen bezorgdienst, planten goed en zorgvuldig vervoerd. Voor mij is tuinplantenwinkel.nl mijn favoriet.

Helemaal tevreden.

Snel besteld, snel geleverd, top kwaliteit.

Uitstekende communicatie en levering

Ruime keuze, mooie planten en levering volgens afspraak. Prima partner om zaken mee te doen.

Goede planten

Na 3-tal grote bestellingen ben ik nog steeds heel tevreden over de planten en de levering. Ik denk dat ik ondertussen al zo'n 400 vaste planten en enkele heesters gekocht heb. Goede kwaliteit!

• Snelheid/Levertijd

Goed geregeld, bestelling én bezorging

De bestelde struiken waren prima. Staan nu een week in de grond en ze zien er goed uit. De bezorging was echt top, heel goed geregeld!

Goede planten, vlotte levering

Slechts 1 minpuntje. De planten werden geleverd zonder dat alle planten voorzien waren van een naamsticker of iets dergelijks. Wij hadden van 1 soort 4 verschillende varianten besteld die soms moeilijk van elkaar te onderscheiden waren.

geweldige service

keurig ingepakt op tijd bezorgd vriendelijke bezorger

Goede kwaliteits planten

Komen afspraken goed na mooie planten voor een mooie prijs

• Snelheid/Levertijd

Prima planten en een uitstekende garantie. Ik had vorige zomer een passiflora gekocht, maar deze had de "winter" niet overleefd. Voor Tuinplantenwinkel geen probleem, we leveren gratis een nieuwe plant. Top, zo hoort garantie te zijn!

Zoals altijd, perfect

Vriendelijke chaffeur, prachtige planten voor een nette prijs. De potgrond en bemesting is overigens erg goed.

Mooie planten goed afgeleverd

Planten zien er goed uit en zijn keurig op de afgesproken tijd afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, snel en goed geleverd

Mooie kwaliteit planten, snel en goed geleverd. En ook nog voor een scherpe prijs. De site geeft alle benodigde informatie. Toch had ik nog een vraag over de hoeveelheid planten per vierkante meter omdat het een hele smalle, lange strook tuin betrof. Die vraag werd heel snel en vakkundig beantwoord. Al met al een hele fijne ervaring

Prima kwaliteit.

Planten worden goed verpakt afgeleverd.

Goede kwaliteit, snel geleverd

Goede kwaliteit planten, goed geworteld. Zeer ruime keuze.

Mooie plantjes snel bezorgd

Mooie plantjes snel bezorgd

• Snelheid/Levertijd

net wat ik al schrijft als je me reactie geeft dan is er misschien oke

Goede middag de schauffeur heeft het prima afgelever maar doe ik de doos open zit er een kaartje bij van oke gecontroleerd bij een nancy sloegen de tranen in de ogen wat een kale plant ik had er twee ene hele mooie maar die ander volgens mij is die uit gezocht door een blinde vor de rest alles oke wel jammer van die nancy ik hoor het wel de groetten van martin koks Van: Tuinplantenwinkel.nl (NoReply) <[email protected]> Verzonden: donderdag 18 april 2024 12:31 Aan: [email protected] Onderwerp: Uw bestelling met nummer ORD184881 is afgeleverd als ik geen reactie krijg dan kan u niet aanbevelen

Mooie planten

Planten gekocht en ze zijn van goede kwaliteit. Bleek te weinig geleverd echter goed opgelost.

• Snelheid/Levertijd

Meer dan tevreden over de afgeleverde staat van de geleverde planten.

Meer dan tevreden over de geleverde planten. Keurige staat

Super planten,

Prima app, veel keuze, lage prijzen, goede levering (goed verpakt) (Levering mag iets sneller, 5 werkdagen vond ik iets lang)

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en met zorg verpakt en geleverd.

Ik ben zeer tevreden over tuinplantenwinkel.nl. Prachtige planten en met zorg verpakt en geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Je kunt er met een gerust hart al je tuinplanten kopen.

Uiterst correct bedrijf, vriendelijke bezorger, precies op tijd, mooi assortiment biologisch gekweekte fruitbomen, onze ervaring met een online aankoop met dit bedrijf is uitstekend, je krijgt wat je koopt.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.