PRO SERVICE

gezonde planten netjes en verzorgd geleverd

Snelle levering, prima kwaliteit

Ik heb stamrozen besteld en kreeg 2 exemplaren van uitstekende kwaliteit. Goede wortelkluit, mooie rechte onderstam en een gezond gewas. Top!

Volgens afspraak geregeld

Heb 5 planten besteld en gekregen, een plant is slecht, gaat het waarschijnlijk niet reden. Het zou fijn xijn als U een nieuwe planten mij afleverd. Bijvoorbaat dank. Groet. Jac Fransen

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, prima verpakt en mooie plantjes

Zeer goed bevallen om via deze winkel planten in de tuin aan te schaffen. Super handig de app die je kan gebruiken, zo wordt het erg makkelijk om keuzes te maken, welke plant waar in je tuin. De plantjes hebben genoeg wortels en zijn goed verpakt.

Fijne winkel!

Mooi assortiment, goede prijzen, aardige bezorger die netjes op het aangegeven tijdstip langs kwam. Vrij weinig op aan te merken, aanrader!

• Snelheid/Levertijd

correcte bestelling en vriendelijke aflevering

hulpvaardig en vriendelijk

• Snelheid/Levertijd

Mooie, gezonde plantjes, goed verpakt, uitstekende service.

Mijn volgende plantjes komen opnieuw van Tuinplantenwinkel.

• Snelheid/Levertijd

Kwalitatief goede planten en snelle levering

Wij bestellen al meerdere jaren bij tuinplantenwinkel.nl. Levering is altijd snel en de planten zijn van goede kwaliteit. We hebben een keer gehad dat een struik niet aansloeg. Deze is toen vervangen (maanden na de koop). Wij zijn zeer tevreden en zullen ook de rest van de tuinplanten hier bestellen.

Fijne planten

Fijne planten. Veel keuze en tegen aantrekkelijke prijzen. Levering goed verpakt.

• Snelheid/Levertijd

mooie afgeleverde planten in uitstekende kwaliteit

Stevige planten die perfect afgeleverd worden, prijs kwaliteit Top

zoals gewoonlijk: Zeer goed

Alles klopt. Vriendelijke behulpzame chauffeur

Prachtige planten, goed verpakt

De bestelde planten zijn prachtig. Super netjes verpakt en daarnaast door eigen mensen met zorg bezorgd. Groot verschil met hoe een collega de plantjes met een externe bezorgdienst leverde, die de doos op zijn kant voor de deur plaatste! Heel tevreden klant!

Kwaliteitsplanten en perfecte levering

Ik bestel al een paar jaar planten voor mijn tuin bij tuinplantenwinkel.nl. Ik ben enthousiast over de kwaliteit en verzorgde aflevering.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Makkelijk bestellen en snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Geweldige service en goede planten

Snelle bezorging, en de kwaliteit van planten en bomen is zeer goed.

• Snelheid/Levertijd

Aardige bezorger. Planten netjes verpakt,ga zo door

Mijn favoriete plantenwinkel

Al meermaals besteld, en voorlopig altijd top! Top plantjes, top service, top prijzen, ... Echt een hele dikke aanrader!

Klantvriendelijkheid en goede service

Eind maart heb ik een meerstammige boom en een paar plantjes online besteld. Omdat ik twijfelde over de juiste boom deed ik beroep via mail aan de medewerkers van Tuinplanten Winkel. Ik kreeg heel snel advies en fotootjes toegestuurd via mail. Ik kon mijn keuze en mijn bestelling online plaatsen. De levering is heel snel gebeurd en ik ben zeer tevreden over de planten. Dank u!

• Snelheid/Levertijd

top levering, top planten!

heel erg tevreden over de aflevering en mooie verzorgde planten!

Fantastische service!!!

Ik ben werkelijk super goed geholpen. Heb al een aantal jaren plantjes besteld hier. En in het najaar vorig jaar zijn er wat plantjes overleden. En ik kreeg nu de kosten hiervan alsnog vergoedt. Vanzelfsprekend ook weer de nodige nieuwe plantjes besteld en geleverd gekregen. Alles naar tevredenheid.

professioneel

professionel afhandeling, en eigen logistiek is top platen waren goed ingepakt en hadden goede ruimte. eerste indruk van de planten: goed en niet geforceerd in groei... definitieve oordeel kan pas over een jaar

Weer prima geslaagd bij Tuinplantenwinkel.nl

Al regelmatig planten/bomen gekocht via Tuinplantenwinkel.nl. Deze keer zelf opgehaald in Knegsel in plaats van laten bezorgen. Mooie hortensia's Annabel. De bestelling stond netjes klaar en de planten staan inmiddels in de tuin. Top, heel tevreden.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Zeer vlotte, correcte afhandeling van de bestelling

Mooi planten

Mooie planten, keurig verpakt en bezorgd. Zeer tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede service

Planten worden snel geleverd door hun eigen vervoersdienst, en zijn van hele goede kwaliteit. Klantenservice is goed te bereiken en ze zijn erg vriendelijk en meedenkend. Ik koop hier al 5 jaar mijn planten en nog nooit een klacht gehad.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.