Goede service en mooie planten

Ik heb een paar keer besteld bij Tuinplantenwinkel en ben er heel tevreden over. De levering is snel en de planten zien er mooi en gezond uit. Geen uitval gehad.

Goed!

Mooie plantjes netjes thuis bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Aanrader voor mooie kwaliteit planten en snelle levering!

Goede service en erg snel geleverd! Mooie kwaliteit planten ook!

Heel goed.

Op tijd bezorgd. Het boompje zag er prima uit en doet het goed.

Kwaliteit en vriendelijke service

Bestel al jaren online bij Tuinplantenwinkel. Altijd goede kwaliteit planten. Eigen bezorgdienst is ook altijd vriendelijk en behulpzaam.

Mooie planten netjes bezorgd

Mooie planten netjes bezorgd

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en prima levering!

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling, ruime keuze, op tijd bezorgd

• Snelheid/Levertijd

Good order processing and fast delivery

Everything is fine with the design, website and delivery. But some plants were in poor condition, there was mold on the roots and withered foliage

• Snelheid/Levertijd

Tuinplanten van goede kwaliteit en vlotte levering

De tuinplanten waren in goede conditie en zorgvuldig in dozen verpakt. Bezorging ging prima, tijdige aankondiging van het tijdstip van levering. Vriendelijke en hulpvaardige bezorger. Overzichtelijke website.

Zorgvuldigebezorging.

Al meerdere malen goede en gezonde planten ontvangen.

alles liep goed

Er was een klein beschadiging aan een van de planten, maar dat was verheldert in een email. Jammer dat je een minimum bedrag moet besteden voor levering.

Buitengewoon

Al jaren heel erg tevreden. Snelle levering en goede kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Snelle, nette, op tijd levering. Producten waren keurig verpakt en kwalitatief prima in orde.

• Snelheid/Levertijd

Perfect delivery, perfect plants.

Perfect. Plants in a good health.

Alles perfect afgehandeld

Mooi op tijd geleverd alleen had ik verwacht dat de bezorger even had gebeld aan de deur ik kwam er achter dat ze bij de garage deur waren neergezet .verder helemaal prima verzorgd mijn dank.

• Snelheid/Levertijd

Super goede verzending en met zorg ingepakt

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd, goed plantmateriaal.

Drie dagen na de bestelling het plantmateriaal ontvangen, bezorgd door een vriendelijke en behulpzame jongeman. Planten zijn van goede kwaliteit en groeien allemaal door. Verpakking was ook super. Van mij een 10!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede planten

Planten zien er goed uit en zijn snel geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Zoals altijd weer helemaal goed!

Nette aflevering, mooie plantjes goed en stevig ingepakt.

Alles perfect!

Planten zien er goed uit, netjes afgeleverd, goede afspraken qua bezorging!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en netjes verpakt

Binnen 4 werkdagen geleverd en netjes verpakt in dozen, met kaartjes bij de verschillende soorten. Fijn achterom gebracht tot in de tuin. Top!!!

• Snelheid/Levertijd

Goede en snelle service, mooie planten

Fijne webshop om planten te bestellen! Snel geleverd en goede service. Alles werd netjes op de afgesproken plek afgeleverd. Enige puntje van verbetering is dat je niet goed kan zien wat wanneer iets niet op voorraad was. We wilden 30 stuk van een bepaalde plant bestellen en de kwamen er steeds maar 10 in het winkelmandje. Bleken er maar 10 op voorraad te zijn. Dat kon wel wat beter vermeld worden. Verder goede ervaring dus!

Zeer tevreden!

Top kwaliteit planten, niet duur, goed verpakt, snelle levering met goede track and trace, je ziet precies waar ze zijn en hoelaat ze komen, met een woord TOP!!

Alles super

We hebben een pakket leibomen besteld. Alles was perfect. De reactie op e-mails, de kwaliteit van de goederen, de vriendelijkheid en de service van het personeel. De pakketten zijn super praktisch, we hadden meteen alles wat we nodig hadden. De kwekerij is een prachtige plek, zeer goed onderhouden. We hebben er 1u30 voor gereden, maar het was het waard. We gaan zeker nog eens terug. Bedankt voor al jullie harde werk. Groeten uit België

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.