1 woord, top

Ze staan in de volle grond, binnen 3 dagen de groei eral in. Top service, top planten

Snelle levering van kwaliteitsplanten

Ruim aanbod, overzichtelijke en goede informatie. Snel geleverd.

Prijs/ kwaliteit = top

Doen wat ze beloven

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, keurig verpakt en mooi op tijd

De planten waren netjes afgeleverd op de plek wat ik had beschreven. Ze waren degelijk verpakt en zagen er goed uit. Erg tevreden over de service en prijstechnisch zijn jullie ook nog eens heel scherp. Bedankt!

Alles in orde

Heel goed verpakt, gezonde planten. Alles in orde.

• Snelheid/Levertijd

Goed afgehandeld ben er erg blij mee.

Een geweldige ervaring!

Het was mijn eerste keer dat ik hier mijn planten hier heb gekocht! En zeker niet de laatste keer! Mooie plantjes en netjes geleverd. En ik vind die afleverings kosten ook heel schappelijk! Ben zeer tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en kregen alternatief produkt na telefoongesprek

Super prachtige boom ontvangen omdat de bestelde boom afgekeurd werd voor verzending kregen we na overleg een duurdere variant. Top snelle levering

Prima ervaring

Leveren snel en correct. Nu wel afwachten of alles gaat doen.

top kwaliteit

mooie kwaliteit , keurig verzorgd en snel op aan gegeven tijd bezorgd. top

• Snelheid/Levertijd

Fijne winkel met mooi assortiment

Wij hebben voor onze tuin alle planten hier besteld. De website en app werken perfect, zodat wij een goede keuze konden maken. De levering was erg snel en de communicatie over de levering heel goed. Zoals tuinplantenwinkel de bestellingen doet daar kunnen veel meer winkels een voorbeeld aan nemen.

Netjes en correct

Geen op of aanmerkingen

Snelle en goede levering

Planten van goede kwaliteit en een snelle en goede aflevering

Snel en netjes geleverd.

Eenvoudig te bestellen online. Binnen 2 dagen in huis. Netjes verpakt.

Maandag besteld, vrijdag geleverd

De bestelde goederen werden binnen door de Tuinplantenwinkel gestelde periode geleverd. Een dag van te voren werd de levering aangekondigd en op de dag zelf werd de tijd doorgegeven en later nog aangepast. Voor mij geen probleem maar wel iets om rekening mee te houden voor mensen met een volle agenda.

PRIMA PLANTEN EN PRIMA SERVICE

Al aantal keren planten, zakken tuinaarde, ,potgrond, turf, en mest besteld. Alles prima kwaliteit. Netjes op afgesproken tijd geleverd en keurig in garage gezet. De planten zijn zeer zorgvuldig ingepakt en kunnen even wachten totdat er gelegenheid is om ze in de grond te zetten.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten en goede service

Ik was bezig met nieuwe border te vullen en al mijn planten die ik in gedachten had waren voorradig. Binnen een week in huis en in goede staat direct geplant.

• Snelheid/Levertijd

Snel en goede kwaliteit planten

Eerder geleverd als op de site aangegeven. Tuinplanten prima wortels en in goede conditie. Bezorgprijs redelijk.

Zeer goede service

Ruime bestelling van plantjes gedaan. Alles is correct en goed verpakt afgeleverd. Plantjes zijn van goede kwaliteit, goed geworteld. Geleverd binnen periode vermeld op de site. Track en trace op dag van levering vond ik heel handig, op die manier konden de plantjes ook direct uitgepakt worden.

perfect

ik heb al enkele keren Bessen op stam besteld, de planten bij afleveren in België zijn correct, de voorgestelde maten zijn correct ook de kwaliteit is zoals voorgesteld in de folder, dus voor mij vroeger een tuinbedrijf, een eerlijke plantenwinkel, voldoet aan zijn belofte, doe zo verder gr Eric.

Top bedrijf

Goede kwaliteit en snel geleverd. Vriendelijke chauffeur.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke informatie via de website en uitstekend geleverd

• Snelheid/Levertijd

Snel en correct geleverd.

De planten waren mooi verpakt en evenzeer perfect en op tijd geleverd. Prima service!

Mooi frisse plantjes

Planten netjes en goed verpakt. Pakket netjes te volgen. Vriendelijke bezorger. Plantjes niet zo groot maar goede kwaliteit, eenmaal in de grond slaan ze goed aan. Echt aan te bevelen !

mooie kwaliteit

de plantjes werden in erg goede conditie bezorgd

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.