Prachtige boom

Relatief snelle levering Goede website Prachtige boom

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en heel snel en netjes geleverd door de eigen bezorgdienst, dat is erg fijn!

Zeer positief!

Mooie planten , goed geleverd

Best ongewone fruitsoorten toch verkrijgbaar. Snel en goed verpakt geleverd zonder schade s . Erg tevreden over.

• Snelheid/Levertijd

geheel volgens plan, zoals het hoort!

Zeer sterk plantgoed! beschermd gebracht, een positieve ervaring!

Super service

De planten worden snel geleverd en zijn van mooie kwaliteit. Minpuntje is de plastic tray onder de planten. Niet bepaald milieuvriendelijk.

Top planten!

In het verleden al eerder bij tuinplantenwinkel.nl besteld en ik was toen al enthousiast. Nu weer een bestelling gedaan en wederom weer boven verwachting mooie planten. Zeeeer tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Super snel en mooie planten

De plantjes kwamen in een mooie doos, netjes op een tray en goed ingepakt. Plantjes zien er goed uit. Ze hebben ook een app wat voor mij heel slecht is want ik zie alleen maar leuke planten!

• Snelheid/Levertijd

Super kwaliteit en goede prijzen.

Groot assortiment. Goede kwaliteit en prijzen. Snelle en goede service.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Perfecte levering

Snel geleverd en goede planten. Slaan snel aan!

Beautyfull Camellia

De bloemen zijn prachtig groot. Ik had de plant wel wat voller verwacht. Maar dat krijg je met internet bestellingen. Je weet nooit exact wat je krijgt. Ik ben content en ik hoop jaren plezier te hebben. Ik ben verliefd op de bloem

Betrouwbare kwaliteit, top service

Zoals altijd is het plantgoed goed verzorgd en in topconditie aangekomen!

• Snelheid/Levertijd

Planten zien er keurig uit

Mooie planten snel geleverd

Mooie planten, onbeschadigd ingepakt en zijn snle geleverd ondanks de paasdagen.

Perfecte service

Levering volgens planning op de aangevraagde plek.

• Snelheid/Levertijd

duidelijk advies wat voor plantjes voor zon en grondsoort

Duidelijke uitleg bij de bestelling plant hoogte en hoeveel per m2

Veel keus

Veel keus en duidelijke communicatie over de bestelling

Heel tevreden

Mooie planten, prima verpakt en snel geleverd

• Snelheid/Levertijd

Vlotte en nette levering.

Geweldig !!!

Wat een service. Op tijd en netjes afgeleverd. Vriendelijke bezorger en wat zijn we blij met de goeduitziende boom en plant. Wij weten waar wij voortaan onze planten gaan bestellen, want dit is top !

Prima op tijd gebracht

Planten waren mooi in knop. Graf van mijn vrouw ziet er weer prachtig uit. Bedankt voor de goede service

Prima en mooie planten

Snelle levering, mooie planten.

Correct en snel afgehandeld

Mooie plantjes, goed verzorgd, aardige jongens. Snel geleverd!

Goed,snelle levering.

Prijs/kwaliteit is goed. Snelle levering en op de afgesproken plaats. Top

grote keus, prachtige planten, prima verpakt, snel geleverd

grote keus, prachtige planten, prima verpakt, snel geleverd

• Snelheid/Levertijd

Zeer goeie kwaliteit planten die direct mooi verder groeien, zorgvuldig ingepakt en snelle levering.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.