Uitstekend verzorgd

Alles netjes afgehandeld, keurig verpakt, vriendelijke bezorger. Ik ben geheel tevreden

Snel en netjes geleverd

Plantjes keurig verpakt en snel geleverd. Hele aardige bezorger! De plantjes waren wel klein, dus hopen dat ze snel groot worden.

• Snelheid/Levertijd

Mooie en gezonde planten. Top levering. Alles prima.

Snel geleverd goede planten

Leverden de gevraagde tuinplanten keurig verpakt en van goede kwaliteit. Konden precies de soort leveren die ik wilde hebben.

geweldig

De bestelde lei peer en lei appel zien er prachtig uit en hebben al bloemknoppen.

Heel tevreden

Wij zij heel blij met ongeboren en struiken Ook de levering is uitstekend verlopen,de chauffeur was erg vriendelijk

• Snelheid/Levertijd

super firma met super planten

Altijd prachtige planten en vooral de xl planten zijn ideaal als je snel mooie tuin wil. De bezorgkosten zijn laag en de bezorgers heel vriendelijk. Ik bestel al jaren en niks dan lof voor deze firma.

Helemaal goed!

Prima site om de bestelling op te plaatsen. Ophalen kon ik al 2 dagen later. De planten waren mooi verpakt. Het geheel verliep uitstekend. Ga ik vaker op deze manier doen!

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd, goed verpakt en alle Heuchera slaat aan.

Adres om te onthouden.

• Snelheid/Levertijd

Prima prijs/kwaliteitverhouding en een uitstekende service

Maakt aangroeigarantie echt waar!!

• Snelheid/Levertijd

Professioneel, vlot en goede kwaliteit planten.

Inmiddels al meermaals gebruik gemaakt van hun diensten. Zowel met de uitgebreide app als in hun fysieke winkel. Een fijne service met aandacht voor kwaliteit.

Kleine plantjes

Enkele geranium rozanne besteld, het waren wel hele kleine plantjes met maar een groen blaadje en niet goed doorworteld, de bezorging was netjes en vlot , verpakt in een doos, we zullen af moeten wachten hoe de plantjes het gaan doen, dat is nu nog te vroeg om te zeggen. Thuja waren goed, een andere geranium was beter.

• Snelheid/Levertijd

Goed en netjes verpakt, planten zijn keurig en niet uitgedroogd. Levering verliep soepel en vlot. Beveel deze shop zeker aan!

Top bedrijf

Rozen dood

De wortels van de rozen die ik ontving waren afgebroken

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Mooie verzorgde planten en goed verpakt

Mooie volgroeide planten

• Snelheid/Levertijd

Zeer tevreden over kwaliteit planten en levering.

Prima afspraken over de levertijd. De planten waren goed en zorgvuldig verpakt en van hoge kwaliteit, zoals altijd.

• Snelheid/Levertijd

Goede service en planten groter dan verwacht

Fijne service en de beplanting die ik besteld had, bleek groter te zijn dan aangegeven, wat een positieve verassing was.

• Snelheid/Levertijd

Net als bij mijn vorige bestellingen, ben ik ook nu weer heel tevreden. Mooie planten, snelle levering en zorgvuldig verpakt.

Goede kwaliteit

Al diverse keren besteld bij de Tuinplantenwinkel.nl. Altijd netjes en goed geleverd en zeer vriendelijke bezorgers. Wordt goed verpakt. Alleen bij de laatste levering toch een wat mindere kwaliteit van de Clematis en er was een behoorlijke stengel afgeknapt.

De planten zijn prachtig

Alles was goed

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering mooie planten voor goede prijs

Duidelijke website met veel informatie. Prachtige gezonde planten. Veel keuze! Leveren zelf, dus weten hoe ze met planten om moeten gaan en ze komen ook echt op de dag dat je afspreekt voor nog net geen tientje. Je kunt grond, mest en planten voor je hele tuin dus in één keer bestellen. De pallets worden weer opgehaald voor hergebruik (gewoon in de voortuin zetten op afgesproken dag). Goed voor milieu en fijn omdat het altijd vervelend is om die dingen op te zagen zodat ze met het vuil meekunnen. Kortom: aanrader!

Planten netjes verpakt

Bij iedere doos die ik open maakte zat een kaartje met welke plant het is. Verder alles mooi op tijd geleverd. Mooie planten.

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd, goede kwaliteit planten.

De hele ervaring is positief. De webshop bevat duidelijke product informatie. Het hele bestel proces is eenvoudig en je bestelling wordt direct verwerkt. In mijn geval was één type plant wat ik wilde bestellen niet voorradig. Dit heb ik ergens anders besteld en ik wacht nog steeds op levering. En voorbeeld zoals het niet moet.

Prachtige bomen, fijne bezorging

Twee mooie prunus bomen besteld. Mooie kwaliteit en snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.