Weer goede service!

Zoals altijd uitstekende levering en snelheid

Prachtige planten

Prachtige kwaliteit planten en zeer netjes afgeleverd

• Snelheid/Levertijd

Alles goed geregeld. Top!

Uitstekend!

Goede service.

Super! En snelle service

Planten zagen er top uit en binnen een paar dagen al binnen. Top service

• Snelheid/Levertijd

Erg mooie planten, snel geleverd

Mooi assortiment (Tuinplantenwinkel had wél de Kalmia's die wij zochten!), goede prijs-kwaliteitverhouding, zeer snelle levering door eigen bezorgdienst, planten keurig verpakt in (open) kartonnen doos, vriendelijke bezorger. Top-ervaring!

• Snelheid/Levertijd

Bestelling netjes optijd geleverd maar we misten helaas een paar plantjes. Even mailen en binnen een dag was het geregeld. Top bedrijf en planten

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten tijdig en klantvriendelijk bezorgd

Uitstekende bezorging

Prachtige planten!

Planten slaan goed aan en bloeien rijkelijk, erg blij mee.

• Snelheid/Levertijd

Vlotte levering en goed verpakt

Uitstekende website en veel keuze.

• Snelheid/Levertijd

Goeie en snelle levering.

De levering is snel en betrouwbaar. De planten zijn goed verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Prima planten en accurate bezorging.

Op de website is het prettig planten uitzoeken. De planten zien er uitstekend uit en worden met hun eigen vervoer zorgvuldig ingepakt geleverd en neergezet waar jij het wilt.

• Snelheid/Levertijd

Topproducten en super vlotte levering

Het is heel gemakkelijk om een goed geïnformeerde keuze te maken dankzij de duidelijke info op de website. Bij extra vragen krijg je ook snel een antwoord. De levering volgde weer zeer snel na bestelling en net zoals bij vorige bestellingen door heel vriendelijk personeel. De bomen en planten zijn allemaal van super kwaliteit, wat heel fijn is aangezien je ze niet zelf kan uitkiezen. Je merkt dat Tuinplantenwinkel hier veel aandacht aan besteed!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, mooie winkelervaring en goede service.

Veel keuze en goed geholpen bij een plant die het niet goed deed.

Top levering en kwaliteit

Goede service, mooie producten en snelle levering

• Snelheid/Levertijd

helemaal goed geregeld, top!

precies wat ze aangeven doen ze ook. prima planten van zeer goede kwaliteit en geleverd volgens afspraak.

goede kwaliteit

mijn eerste keer en gelijk goed

Super tevreden!

Zeer mooie planten ontvangen en tuinaarde was van erg goede kwaliteit! Heel blij mee

Snelle levering, mooie planten

Duidelijke afspraak over tijdstip van levering. Planten, struiken zien er goed.

Eenvoudig en goed

Bestellen was gemakkelijk. Was sceptisch over prijs en kwaliteit maar deze is dik in orde! Alle bestelde tuinplanten waren goed geworteld.

• Snelheid/Levertijd

Bestelling in orde en prima afgeleverd !

Voor de eerste keer bij U besteld . Een prima ervaring want hetgeen wat was besteld was prima in orde en het geheel naar wens bij mij thuis gebracht voor weinig vervoerkosten. Nogmaals , prima ervaring .

• Snelheid/Levertijd

Mooie leibomen geleverd en chauffeur heeft de bomen 50 m moeten dragen om bij ons huis te komen

Via de site leibomen uitgezocht en gekocht. Aflevering was netjes en de chauffeur heeft de bomen over een afstand van +/- 50 m moeten dragen naar ons huis. De kwaliteit van de bomen ziet er zeer goed uit.

goede planten

Mooie stevige platen en een snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Ben heel tevreden Bestelling snel geleverd ,heel mooie en verzorgde plantjes .Ze zijn geplaats en hebben zich al helemaal uitgespreid .TOP

• Snelheid/Levertijd

Mooie website. Bestellen gemakkelijk. Zorgvuldig verpakt en snel geleverd. Plantjes zien er prima (verzorgd) uit. Goede prijs- kwaliteit verhouding

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.