Prettige website en heel goed assortiment

Fijn dat we zelf niet hoefden sjouwen met turf en potaarde. Planten goed verpakt in praktische dozen.

Top bedrijf!

Heb al meermaals besteld en steeds heel tevreden over zowel de kwaliteit en grootte van de planten als de correcte levering. Duidelijke site om te bestellen en heel veel extra informatie. Ik vind het ook fijn dat er Bio opties zijn voor fruit-en kruidenplanten. Dankjewel!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, prima contact, aanrader.

• Snelheid/Levertijd

Mooie boompjes, levering volgens afspraak.

Tuinplantenwinkel heeft een mooi aanbod. De bestelde boompjes zagen er goed uit en werden geleverd volgens afspraak.

wordt gewerkt zoals afgesproken

• Snelheid/Levertijd

Heel goed verpakt en al mooie grote planten.

Heel goed verpakt. Voor de prijs die ik betaalde waren het al mooie grote planten. Ben heel tevreden van mijn aankoop bij jullie

• Snelheid/Levertijd

Helemaal top! Zowel de kwaliteit als de levering. Keurig verzorgd zoals ieder jaar.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, keurig in dozen verpakt. Vriendelijke bezorger kortom ik ben super tevreden

• Snelheid/Levertijd

Mooi planten, netjes en snel geleverd

Zeer tevreden. Planten en 10 zakken tuinaarde besteld. Planten waren netjes in 2 dozen geleverd. De bezorger wilde heel aardig de zakken aardig omrijden naar de achtertuin. Nu hopen dat ze snel groeien.

Top service en kwaliteit

Heb al meermaals besteld en steeds enorm tevreden!! Gebruiksvriendelijke website, betrouwbare service (vriendelijke en vlotte levering via eigen bezorgdienst) en gezonde planten in goede conditie waarvan je jaren lang kan genieten! Ook vrienden aan wie ik hen aanbevolen heb, zijn zeer tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Alles goed en binnen een paar dagen geleverd

Alles goed

• Snelheid/Levertijd

Snel bezorgd en goede kwaliteit

Tevreden met de bestelling: het werd snel geleverd en de kwaliteit van de bestelling was goed

• Snelheid/Levertijd

Goede service en goede kwaliteit

Ik heb nu 2x planten en potgrond besteld en ben erg tevreden over kwaliteit en service. Met name de eigen bezorgdienst vind ik heel fijn want alles komt daardoor in super goede conditie aan. Vriendelijke bezorger ook!

Super levering

Goede producten snel geleverd

• Snelheid/Levertijd

Geweldige bezorging en planten zijn super

Mijn ervaring met tuinplantenwinkel was echt super. Vanaf bestellen tot bezorging aan de voordeur was zo netjes echt een aanrader. De kwaliteitis ook goed dus ook dat was een pluimpje waard. Je krijgt op tijd te horen wanneer ze ongeveer voor de deur staan dus komt het niet onverwacht.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige plant en absoluut geen problemen

De 4 meter hoge mispel was zorgvuldig ingepakt voor de reis. De bezorger bracht hem naar precies de plek in de tuin die ik wilde. Besteld op vrijdag en de dinsdag erna geleverd

• Snelheid/Levertijd

Net als vorige keer mooie planten

Dit is mijn 2e keer. Goede planten voor redelijke prijzen. Ben benieuwd of ik nu wel de kortingscode voor € 7,50 ontvang die wordt beloofd bij het geven van een review. Vorige bestelling heb ik deze niet gekregen. Het is me niet duidelijk hoe ik deze krijg na het geven van deze review. Maar misschien komt dat zo als ik de review heb geplaatst.

• Snelheid/Levertijd

fantastisch bedrijf, mooi produkten, snelle levering

De planten zijn van een uitstekende kwaliteit, worden netjes voor de deur afgeleverd. Zeer snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Alles volgens afspraak geleverd!

Duidelijke site om te bestellen. Per mail goede informatie over levering. De beukjes zien er heel goed uit met een flinke wortelpartij.

• Snelheid/Levertijd

Fantastisch, maak al jaren gebruik van Tuinplantenwinkel.nl

Goede keuze, goede website, snelle levering en goede kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Hele mooie, overzichtelijke website.

Absoluut een aanrader. De website is professioneel en informatief. De medewerker die de planten kwam afleveren was hartelijk.

• Snelheid/Levertijd

Mooie duidelijke website met zeer ruim assortiment. De bestelling is eenvoudig te plaatsen. De planten waren zorgvuldig ingepakt en zien er prima uit.

geweldig

in een woord geweldig. Mooi op tijd, verpakking goed.Aardige bezorger

• Snelheid/Levertijd

Alles was tip top in orde bij de levering

Beste, mijn ervaring zegt dat het allemaal supergoed in orde was, bestelling,levering,... Ga zeker nog plantjes bij jullie online bestellen,alvast bedankt, was allemaal in orde.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.