Alles top verzorgd.

De order werd snel verzonden en keurig bezorgd. De planten zijn goed opgekweekt en zien er gezond uit.

• Snelheid/Levertijd

Mooie informatieve website en levering volgens afspraak.

• Snelheid/Levertijd

Perfect bij bezorgen en afhalen

Deze keer zelf afgehaald. Wat een mooi tuincentrum, zo netjes nog nooit ergens gezien. En heel mooi verzorgde plantjes en bomen. Echt de moeite waard om naar toe te gaan. Wij komen zeker terug

Ook 2 keer weer prima!

Nu voor de 2e keer besteld bij tuinplantenwinkel en ook deze planten zijn weer goed. De producten zijn goedkoper en vaak van betere kwaliteit als bij een intratuin. De plantjes die ik heb besteld zijn ook al wat groter als bij tuincentra waardoor je direct al een wat vollere beplanting hebt. Kortom meer waar voor je geld. De levering kan ook ergens worden achtergelaten waardoor je niet thuis hoeft te zijn. In mijn geval hebben ze het beide keren netjes in de tuin gezet.

kwaliteit op tijd

Ik kon mijn bestelling nog dezelfde dag afhalen en kwaliteit van de planten is top. Bovendien een groot assortiment voor redelijke prijzen.

Mooie producten

Mooie producten, goed verpakt, nette levering door vriendelijke chauffeur.

prima!

Goed verpakt, Keurig op tijd geleverd . Planten en boompjes slaan goed aan ,

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

• Snelheid/Levertijd

Gemakkelijke website en een uitermate goede service

Via de website heb ik m'n bestelling gedaan. Dit was zeer gemakkelijk. In de bevestiging via mail staat alles overzichtelijk. Met de track en trace-code kun je je bestelling heel goed volgen. De bezorging werd door een hele vriendelijke man afgeleverd. Het viel me op dat mr vrolijk gestemd was. Alles werd netjes op mijn aangewezen plek gezet. De planten waren met zorg ingepakt en geen een plant was beschadigd!

Goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Prima planten en vlotte service

Vorige week een flink aantal goudsaarbei plantjes besteld als bodembedekking in mijn tuin. Werd snel geleverd en nu een week later staan de planten er prima bij. Dus een aanrader!

Alles mooi afgehandeld

Alles mooi en snel geregeld, goede kwaliteit planten.

Prachtige planten met veel zorg geleverd

Prachtige planten met veel zorg geleverd

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit boomschors, mooie kleur. Snel geleverd.

Goede kwaliteit boomschors, mooie kleur. Snel geleverd.

Zoals gewend, perfect!

Weer mooi snel geregeld en goede kwaliteit plantjes.

• Snelheid/Levertijd

Alles heel prettig afgehandeld!

Mooie plantenkeuze met zorgvuldige beschrijving van de planten, nette prijzen en fijne levering.

Keurig bezorgd!

Nette bezorging en goed verpakt. Plantjes zag er keurig uit!

• Snelheid/Levertijd

Geleverd wat bestelt, voor de huisdeur afgezet

Website helder, prijzen ok, Service ok. Enige verbeterpunt is: ik zou meer inzicht willen hebben over de leverdatum.. Na het bestellen tot de 1 dag voor de leverdatum heb je geen info anders dan max 7 dagen. Ik zou na het bestellen een vermoedelijke leverdatum willen hebben.

Goede winkel

Goede winkel, snelle bezorging

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en goede service

Bij de Tuinplantenwinkel.nl was ik uitgekomen, toen ik op zoek was naar een mooie Camellia, om als cadeau te geven aan iemand. Toen ik het assortiment verder gekeek besloot ik direct een aantal extra planten aan te schaffen. Alles werd vlot en volgens duidelijke afspraak thuis afgeleverd. De Camellia viel in de smaak en zelf ben ik ook heel blij met alle andere planten.

mooie planten, snel geleverd

ronduit positief, een grote selectie aan planten tegen een redelijke prijs snel en professioneel bezorgd (eigen vervoerder).

Echt top

Reeds eerder bij Tuinplantenwinkel besteld naar volle tevredenheid. Duidelijke website. Grote keuze aan planten op voorraad. Snelle levering door een vriendelijke bezorger. Alles keurig verpakt. Prima kwaliteit planten tegen een goede prijs. Complimenten voor deze fijne zaak.

Advies op maat

BIj het afhalen van mijn bestelde plantjes vertelde ik waar ik ze in mijn tuin wilde planten, namelijk in een vrij diepe wadi. Daarop ging de medewerkster kijken of mijn plantjes er ook in een wat groter maatje waren, zodat ze in die wadi zonder direct zonlicht wat meer kans maken te overleven. Dat noem ik meedenken!

• Snelheid/Levertijd

Goede informatie voorzieningen, keurig geleverd. Levering goed online te volgen

prima planten, volop keuze

ik ben heel tevreden. Enige kritiekpuntje is dat afspreken van de leverdatum / levertijd niet helemaal soepel gaat.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.