Tevreden

Goede producten, goede levering

Erg goed

Mooie, frisse planten die netjes verpakt en verzorgd worden.

geweldig

De kwaliteit van de bestelde planten is zeer goed en de bezorging door de eigen bezorgdienst is ook prima

Perfect!

Goed verpakt Mooie planten Levering volgens afspraak

• Snelheid/Levertijd

De plantendie ik bij jullie besteld heb vind ik heel erg tegen vallen voor het geld wat ze kosten..

De planten die ik bij jullie besteld heb vind ik heel erg tegen vallen voor het geld wat ze kosten. Had wel wat meer verwacht van de planten dan een paar sprieten in een potje. Als je naar een tuinder gaat of winkel koop je een plant in een potje en geen sprieten Vond het heel erg tegen vallen Vond het heel jammer .

Planten zijn prima afgeleverd

• Snelheid/Levertijd

Snelle en verzorgde levering en correcte prijs

Ik heb een grote boom besteld. De prijs was heel goed ten opzichte van andere aanbieders en de leverkosten naar België waren beperkt. De levering gebeurde zeer snel en de boom werd op de afgesproken plaats neergezet. Alles was netjes verpakt. De boom zag er nog beter uit dan ik had gehoopt. Zeker een aanrader dus.

• Snelheid/Levertijd

Vlotte bezorging en niet duur

Ik heb 6 zaken boomschors besteld voor een schappelijke prijs. De bezorging ging vlot. Men was zelfs bereid het naar de tuin te brengen.

• Snelheid/Levertijd

Prima service en ruime keuze.

Mijn bestelling kwam keurig verpakt binnen een week. Helaas kon ik de planten pas na ongeveer 10 dagen in de grond stoppen maar dat heeft in kwaliteit niet ingeboet zo te zien. De meeste zien er stevig en gezond uit, ik ben benieuwd hoe ze zich in de volle grond verder ontwikkelen.

• Snelheid/Levertijd

Goede nette planten en een keurige bezorgservice

Bestelling ging er soepel. Zelf een telefonische wijziging achteraf was goed verwerkt. De levering ging keurig via afspraak. De bezorger was erg behulpzaam.

Voor herhaling vatbaar

Snelle levering, handige app en mooie planten. Zorgvuldig verpakt

Topplanten en netjes geleverd

Mooie planten en keurig op tijd geleverd. Scherpe prijs bovendien.

Verzorgd & in orde

Al veel besteld , al diverse planten , bomen , hagen Altijd een bestelling die in orde was & perfect geleverd is , topservice Ook in moeilijkere tijden ; covid periode , heb ik mijn tuintje kunnen inrichten dankzij de onlinebestellingen. Zeer fijn

uitstekend

goede kwaliteit van de planten, fijne bezorging en prima website.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en correcte levering

Mooie planten

Makkelijk online te bestellen makkelijke website en eigen bezorgservice super vriendelijk en snelle levering en goede prijs.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten, goed verpakt met ruim vocht

De planten waren in een goede stevige doos verpakt, waterdicht aan onderzijde en flink vochtig zodat ze er even tegen konden. Waren geen mini plantjes maar al redelijk volgroeid.

• Snelheid/Levertijd

Mooie plantjes en snelle levering

Alle bestelde plantjes werden keurig geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en mooie planten.

Afwachten wel of de planten het gaan doen in een bosomgeving. Groetjes

mooie gezonde planten

zoals steeds mooie planten bij deze leverancier .Ook hulpvaardige chauffeur. Kwestie prijzen ook zeer oké

Weer prima service

Aflevering op de afgesproken plek was weer netjes verzorgd en de planten zien er weer top uit.

Perfect, alles

Ik had niet verwacht dat er na mijn online bestelling zulke mooie plantjes klaar zouden staan om mee te nemen. Perfect verpakt en de plantjes waren goed geworteld. Ze staan nu ruim in week in de volle grond en zien er nog prima uit. Ik ben blij dat ik voor Tuinplantenwinkel heb gekozen. Ophalen bij Neutkens is altijd een feest want wat hebben ze daar goede planten en je wordt altijd erg prettig geholpen. Ze nemen goed de tijd voor je. Dus zeker zo nodig voor herhaling vatbaar.

Netjes ingepakt voor transport en alles top kwaliteit

Netjes ingepakt voor transport en alles top kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Ik heb een pinus pinea boom besteld. Het is snel bezorgd en heel keurig in de tuin verplaatst. Goede service, super tevreden!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.