Ik heb een pinus pinea boom besteld. Het is snel bezorgd en heel keurig in de tuin verplaatst. Goede service, super tevreden!

Geweldig.

Hele goede service van de bezorger! Uiterst vriendelijk. Goede kwaliteit planten. Zorgvuldig ingepakt.

• Snelheid/Levertijd

zoals altijd goede levering en mooie planten

bestel al enkele jaren en zoals steeds goede levering en mooi ingepakte planten

• Snelheid/Levertijd

Goede maat plantjes, goed geworteld.

Alle plantjes slaan mooi aan, goede kwaliteit!

Volledig volgens afspraak

Correcte productbeschrijving Vlotte bestelling Tijdige levering met flexibbiliteit Kortom: simpelweg goed

Yesss!

De plantjes kwamen keurig verpakt en werden mooi op tijd geleverd. Fijn dat je met bestellen kunt aangeven waar de bezorger het neer kan zetten als je niet thuis bent. Enthousiaste jongen ook.

vlot geleverd en product is goed

vlot geleverd en product is goed

Professioneel en kwalitatief.

Zeer vriendelijk en meedenkend mbt bezorging. Boom kwam onbeschadigd aan.

Mooie planten netjes aangeleverd

Ik heb een roze en witte pluimhortensia op stam besteld. Deze kwamen goed verpakt en op de juiste plaats bezorgd binnen. De witte loopt al mooi uit. De roze daar zie ik nog geen knoppen o.i.d. in. Misschien is dat wat later? We wachten af. Ben blij et deze aankoop.

Prima geregeld, snelle levering

Heel duidelijke en goede website met veel informatie. Keurig en snel geleverd.

prima verzorging en prima planten

prima verzorging en prima planten

Top service tegen scherpe prijzen

Top service tegen scherpe prijzen

Snelle en complete levering

Uitgebreide informatie per artikel. Breed assortiment. Goede kwaliteit. Snelle levering met eigen transport.

Goede kwaliteit en snel

Planten zijn heel mooi van kwaliteit en het leveren door eigen mensen is een echte meerwaarde omdat ze voorzichtig en vriendelijk zijn.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en nette levering

Planten zien er mooi uit en worden heel netjes afgeleverd. Goede en snelle communicatie bij vragen.

Erg vroeg

Op de dag van bezorging is er om 6 uur in de ochtend een mail verzonden dat de planten vroeg in de ochtend zouden worden bezorgd. De mail had ik nog niet gelezen en keek ik dus erg raar op dat er om 8 uur werd aangebeld.

• Snelheid/Levertijd

Mijn bestelling werd snel geleverd en uitstekend afgewerkt

• Snelheid/Levertijd

Top service en prachtige planten.

-Top service -Snel geleverd -Planten zijn prachtig en in heel goede staat -na al meerdere bestellingen, altijd top

Vertrouwd en goed!

Voor de tweede keer dat ik mijn tuinplanten hier bestel. Wederom niet teleurgesteld. Voor dat ik een keuze maakte, goed advies, daarna snelle levering en goede planten tegen een goede prijs. Wat ik ook belangrijk vindt is de aangroei garantie, waar ik overigens beide keren geen gebruik van heb hoeven maken. Al met al prima tevreden!

mooie bomen snelle levering

superfijn dat de bomen zo snel en netjes geleverd zijn.

perfect en goede service

prettig , en product snel in huis , eigen bedrijf brengt de bestelling , dus geen schade maar keurig afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten geleverd door vriendelijke bezorger!

• Snelheid/Levertijd

ik kom altijd bij Neutkens tuinplantenwinkel terug

betrouwbaar bedrijf dat ik iedereen aanbeveel

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Geweldig, eerste kwaliteit planten. Prima bezorging

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten snel en goede aflevering

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.