Goed materiaal en komen afspraken goed na

Plantmateriaal van prima kwaliteit, levering op de afgesproken dag en tijd! Chauffeur heeft alles netjes in de garage gezet. Helemaal tevreden dus!

• Snelheid/Levertijd

perfecte kwaliteit op afgesproken tijd geleverd

goede kwaliteit op tijd geleverd

• Snelheid/Levertijd

aankoop perzik en nectarine boom

Wat een mooie site waar je alles goed op kunt vinden tegen heel nette prijzen en duidelijke voorlichting. Ontzettend vriendelijke chauffeur die de bomen e.d. keurig netjes met een vriendelijke lach en woord af kwam leveren en dat voor 9,95 Dus alles duurzaam, ik beveel hen zeer aan.

• Snelheid/Levertijd

Hele mooie frisse planten en prima service.

Chauffeur erg geschikt. Wil planten op de goede plaats zetten.

• Snelheid/Levertijd

Doen wat ze beloven en lossen problemen snel en adequaat op

Ze doen wat ze beloven en lossen problemen snel en adequaat op.

Beste tuinplantenwinkel van A tot Z

Voor ons een compleet tuinplantenwinkel. De website is top. De prijs kwaliteit verhouding is top. De bezorging duidelijk en verzorgd. Betaalmogelijkheden zijn ruim. Vragen worden duidelijk beantwoord. Diverse jaren bestellingen gedaan en altijd top.

Boven verwachting

Zeer tevreden over het aanbod, de snelle levering (2 werkdagen) en met name de planten, deze zijn boven verwachting mooi! De zending is netjes in de tuin achtergelaten zoals we hadden aangegeven bij het bestellen. De app is ook heel fijn in gebruik. Al met al dus heel tevreden. We zullen hier vast vaker bestellen!

• Snelheid/Levertijd

Veel keuze en heel vlotte afhandeling

Onlangs planten besteld, binnen heel korte tijd keurig verpakt afgeleverd

• Snelheid/Levertijd

Zeer snelle levering en uitstekende klantenservice

Zeer behulpzaam. Goeie kwaliteit plantjes

Meer dan prima

Aardige chauffeur en mooi op tijd. En heel erg mooie fagus sylvatica

goede service

goede service en netjes afgeleverd

• Snelheid/Levertijd

Keurige aflevering goed verpakt.

Kan niet beter

Niets op aan te merken, zo simpel is het.

Zoals altijd

Meerdere keren planten bestelt. Keurig door eigen bezorger afgeleverd. Nog niet meegemaakt dat er een plant niet “aansloeg”. Zeer tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Planten werden,zoals verwacht, prima en op de afgesproken tijd geleverd. Top bedrijf.

Mooie planten fijne bezorgdienst

Planten zien er goed uit, bezorger was vriendelijk en hielp even mee

• Snelheid/Levertijd

Goed overzicht van te leveren planten

Alles netjes geleverd. Vlot en keuze uit overzichtelijk geordend aanbod

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, goede bezorging.

Planten zijn goed verpakt, slaan goed aan en groeien goed.

Mooie boom , netjes bezorgd

Mooie boom , netjes bezorgd

Super service

Besteld en na 2 dagen bezorgd alles netjes in een doos, super

• Snelheid/Levertijd

snelle en goede uitgevoerde levering

De bestelling en de levering is zeer prettig verlopen. De planten waren goed verpakt en waren in prima conditie. Dit bedrijf kan ik aanbevelen.

Goede services

Mooie producten en planten

Snel en correct

Snelle levering en mooie plantjes

• Snelheid/Levertijd

Bestellen en betalen online & levering op tijd

Al vijf jaar in het voorjaar bij Tuinplantenwinkel bestellingen gedaan wegens de kwaliteit van de planten en dienstverlening. Afrekenen online geen probleem en de bestelling wordt op de aangegeven plaats bij huis op tijd bezorgd door de eigen bezorgdienst.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten tegen scherpe prijs

De klantenservice is top. Je kan niet bellen, maar er wordt snel gereageerd, zelfs in het weekend. Mijn bestelling werd in overleg op het juiste moment geleverd..

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.