Altijd goed

Mooie collectie en snel leverbaar

• Snelheid/Levertijd

Goeie produkten en bij aflevering , vriendelijke en behulpzame chauffeurr

zeer goed

• Snelheid/Levertijd

Gemakkelijk bestellen, netjes geleverd binnen de aangegeven tijd

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Prima producten, alles volgens afspraak.

Product volgens verwachting, goede kwaliteit. Netjes op tijd geleverd door een vriendelijke chauffeur. Top bedrijf

• Snelheid/Levertijd

Zeer betrouwbaar in levering en kwaliteit

Rhodondendron

De planten werden tegen een scherpe prijs aangeboden. Een zevental besteld en binnen enkele dagen netjes geleverd. Ze zien er prima uit. Een mooie aanwinst voor onze tuin. Chapeau.

• Snelheid/Levertijd

Mooie plantjes en correcte bezorging

Al een paar keer tuinplanten besteld bij tuinplantenwinkel. Het zijn mooie plantjes en de bezorging loopt altijd volgens afspraak. De volgende keer bestel ik gewoon weer bij tuinplantenwinkel.

• Snelheid/Levertijd

Helemaal prima, perfecte kwaliteit en keurig geleverd

Na een live bezoek aan het prachtige tuincentrum in Knegsel, online laurier besteld. Echt prachtige struiken, boven verwachting. En alles keurig en op tijd geleverd en duidelijke communicatie omtrent tijden en afspraken.

• Snelheid/Levertijd

Correct geleverd en mooie planten

Reeds enkele keren besteld en altijd tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Top, alles verliep zoals verwacht.

Mooie planten, goede opvolging en snel thuis. Dat alles aan een goede prijs, zo hoort het te gaan.

• Snelheid/Levertijd

Nette planten en goed verpakt. Geen gezeur het stond gewoon volgens afspraak aan de deur.

• Snelheid/Levertijd

Zoals altijd: goede communicatie en advies en prachtige planten

Op de site is redelijk makkelijk te vinden wat je zoekt. Ze hebben een enorm assortiment. Als je er niet uitkomt wordt je altijd vriendelijke geholpen, of dat nu telefonisch is of per email. Je hoeft bij email geen 6 dagen te wachten... Tuinplantenwinkel is redelijk snel (meestal binnen een dag). De planten zien er altijd heel erg goed uit en ik vind het niet duur dat ze dat voor 10 euro kunnen brengen.

Weer supergoed geholpen!

Na eerdere positieve ervaringen weer tuinplanten besteld bij Tuinplantenwinkel, c.q. Neutkens in Knegsel. De website is zeer informatief en maakt het kiezen en bestellen van de juiste planten heel eenvoudig. Binnen 3 dagen werd onze bestelling keurig ingepakt afgeleverd. Middels track en trace werden we op de hoogte gehouden en we kregen nog een foto van de plaats waar de planten afgeleverd waren (zoals afgesproken). En het allerbelangrijkste: de kwaliteit van de geleverde planten was weer uitstekend! Ook onze volgende bestelling zal zeker weer bij Tuinplantenwinkel zijn.

• Snelheid/Levertijd

Goede levering en planten slaan mooi aan.

Planten zien er goed uit, en slaan ook mooi aan. Levering verliep netjes.

• Snelheid/Levertijd

Goede service, snelle reactie, prima planten, afspraak is afspraak.

Website duidelijk, makkelijk te bestellen, snel antwoord op mail, fijne service.

Goede en nette levering

Fijne app makkelijk te gebruiken

Uitstekend!

Op de afgesproken plek geleverd. Stond er allemaal goed verpakt TOP

Prima adres

Goed werkende app. Duidelijke informatie over de planten. Goede communicatie voor bezorging. Tijdig melding van bezorging. Netjes verpakt en mooie plantjes zoals omschreven,

• Snelheid/Levertijd

Zeer aan te bevelen! Alles ging goed

Vanaf het bestellen van de planten op de website tot de aflevering aan de huisdeur verliep alles zoals ik wenste: een prima website met veel info, goede informatie over de status van de bestelling en een goede kwaliteit van de planten.

• Snelheid/Levertijd

Perfecte levering. Keurig ingepakt!

Planten waren keurig en met zorg ingepakt en niet beschadigd. Prima!

Perfecte service

Planten worden snel en zorgvuldig geleverd. Een super vriendelijke bezorger brengt de planten netjes bij je thuis. Planten zijn erg goed en zien er veelbelovend uit.

Super! Mooie grote planten

Ik heb voor mijn nieuw aan te leggen tuin planten besteld. Was blij verrast, Hele mooie grote planten en snel geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Perfect delivery, comunication and product.

The plants came in perfect condition and as described. Delivery was smooth and with good tracking. Communication was good.

• Snelheid/Levertijd

Prima duidelijke site en kwalitatief mooie planten

Snel geregeld de bestelling en correcte bezorging

Heideplantjes netjes geleverd

72 mooie heideplantjes en een aantal zakken aanplantgrond zijn netjes afgeleverd. Goede prijs / kwaliteit.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.