Handig en goed

Tweede keer besteld via Tuinplantenwinkel. Opnieuw snel en netjes afgeleverd en planten lijken weer goed te 'aarden'. Handiger overzicht dan bij een tuincentrum, omdat je planten meteen kunt selecteren o.b.v. hoogte, bloeitijd, kleur en snoei. Halve ster minder, omdat je, ongeacht het koopbedrag, altijd bezorgkosten moet betalen.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten van goede kwaliteit.

Snelle levering van goede kwaliteit planten. Ook het afleveren verliep netjes, keurig op tijd en afgesproken plaats.

• Snelheid/Levertijd

Prima planten, goed verpakt, duidelijk met bordje met naam in het Nedelands

Zie boven

Fijne snelle bezorging

Mooi assortiment planten. Website werkt goed. Snelle levering. Bezorging netjes op tijd, zeer vriendelijk en bereidt de planten neer te zetten op een voor mij prettige plaats. En de planten doen het altijd goed.

Zeer correcte levering. Mooie planten

• Snelheid/Levertijd

Zeer tevreden over plant en bezorging

Prachtige planten en snelle bezorging!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en planten van hoge kwaliteit

keurige bezorging en prachtige frisse plantjes met goede wortels!!!

• Snelheid/Levertijd

Goede klantenservice en mooie planten en bomen!

De twee keer dat ik contact heb gehad met de klantenservice om een vraag te stellen over de bomen die ik wilde bestellen kreeg ik zeer snel een duidelijk reactie, erg fijn! De planten, bomen en tuingrond werden keurig op het afgesproken tijdstip bezorgd en de bezorger heeft alles netjes de tuin in gedragen. De bomen zijn wel iets kleiner dan ik had gehoopt/verwacht, maar hopelijk groeien ze snel.

Heel blij mee!

Goede prijs voor de planten en duidelijke communicatie over de levering. Aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit, goede prijs, snelle verzending.

Zeer goed online bestel systeem

Prima leverancier

Bestelde planten en struiken waren uitstekend van kwaliteit. Snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Correcte prijs, mooie planten, directe feedback via mail.

Ik was op zoek naar nieuwe planten voor onze voortuin. Heb hun advies gevraagd en gekregen. Na vergelijk met andere firma´s bleken ze ook nog eens gunstig te zijn qua prijs. En een week later werden deze plantjes netjes geleverd. Ook duidelijke info dmv track en trace .

• Snelheid/Levertijd

Geweldig, heel efficient de planten zijn prachtig !

Snel geleverd en goede kwaliteit Ik ben er blij mee

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede kwaliteit.

Het moment van levering kon ik prima online volgen. De chauffeur stond vroeg bij voor de deur en was behulpzaam. De 20 planten (brem) waren goed verpakt, zodat ik ze nog tweedagen ingepakt kon laten zitten alvorens ze te planten.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en goede service

Duidelijke website met goede omschrijvingen en foto's. Al meerdere bestellingen geplaatst en steeds tevreden over de levering. De bezorging die men in eigen hand houdt,is meer dan geweldig. Zorgvuldig ingepakt,duidelijk tijdschema en netjes afgeleverd.

They're my favorite

I only use them when I need a tree, soil or a larger plant delivered. I appreciate that they do their own delivery and care that it is well packaged and safe.

uitstekende service

De planten worden snel geleverd en zijn goed verpakt. Het is mooi plantgoed. De meeste zijn goed van wortels voorzien. Nu hpen dat het goed doen.

• Snelheid/Levertijd

Makkelijk bestellen, snelle reactie bij vragen per mail en nette levering

Hele goede ervaring, het enige wat ik niet kon vinden was een telefoonnummer waarop jullie bereikbaar zijn voor vragen. Dat zou nog een goede toevoeging zijn.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en goede service

Ik was op zoek naar biologische fruitbomen en -planten en vond wat ik zocht bij tuinplantenwinkel.nl Ik ben blij met de lage verzendkosten, snelle en goede levering en de kwaliteit van de planten.

• Snelheid/Levertijd

Perfect geholpen, kan niet beter!

Tuinwinkel deed haar uiterste best om mij te helpen aan een plant die ze niet in hun assortiment hebben. Geweldig!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten ,goed verpakt en goed afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Ik heb hier al een paar keer planten besteld en ben er zeer tevreden over, planten zien er gezond uit, zal hier zeker weer bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Altijd weer een goede ervaring

Plantjes zijn altijd van goede kwaliteit en de bezorging door eigen bezorgdienst is fijn. Dan weet je zeker dat ze heel aankomen.

Mooi planten

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.