Mooie planten, snelle service

Mooie planten in een ruim assortiment, snelle service.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering op de afgesproken plek neergezet. Mooie fruit boompjes.

Uitstekende ervaring

Met name veel bodembedekkers gekocht, deze waren van prima kwaliteit en alles is binnen 1 week geleverd. Fijn ook dat men een eigen transport heeft!

• Snelheid/Levertijd

Makkelijk bestellen, ruime keuze, snel en keurig geleverd.

Heel blij

Mooie planten, goed verpakt, duidelijke communicatie over bezorging

• Snelheid/Levertijd

Goede verpakking, vriendelijke chauffeur helaas aantal plantjes dood

Helaas waren enkele plantjes, 5 stuks, van de kruiptijm dood

• Snelheid/Levertijd

Correcte aflevering en de heide planten waren van goede kwaliteit.

Perfect!

Makkelijk de bestelling te plaatsen. Bij een vraag per mail werd ik heel snel geholpen en kon ik de bestelling afronden. Binnen 3 dagen geleverd, alles keurig verpakt. De chauffeur belde 10 minuutjes vantevoren (zoals ik gevraagd had).

goede ervaring

prettig

Mooie planten

Snel geleverd, goed verpakt, prima kwaliteit planten

Heel klein minpuntje

Zoals altijd waren de planten van heel goede kwaliteit, was de communicatie geweldig. De bezorging van de planten is voor mij heel belangrijk. Tot nu toe altijd keurige tijdsmelding, voortgangscommunicatie etc. Ook dit keer was dat geweldig. Pas op het allerlaatste moment ging het mis. Ik vind het heel fijn dat de planten altijd op een plek in de tuin gezet worden, zodat ik zelf niet hoef te sjouwen. Dit keer werden de planten voor de deur gezet en dankzij een mailtje kon ik zien dat ze er waren gezet. Er is zelfs niet aangebeld. Dit terwijl ik juist alles had geregeld - zoals het tuinhek open zetten, zorgen dat ik snel bij de voordeur zou zijn etc. - om het de bezorger makkelijk te maken. Dat er niet is aangebeld vind ik de grootste 'zonde', want dan had ik de bezorger kunnen vragen de planten op de gewenste plek te zetten. Klein minpuntje dus.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en voortreffelijke service

Tuinplantenwinkel heeft mooie planten en leveren netjes aan huis. Eerder te maken gehad met een plant die niet aansloeg, Na een belletje gelijk een nieuwe plant toegezegd gekregen die ook binnen een paar dagen netjes aan huis geleverd werd. Dus ik zou hier gelijk weer bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwalite, snellere levering dan verwacht, en dan ook nog in alle rust plantadvies bij bezorging

Vakkundig , zeer goede kwaliteit, levering nog sneller dan verwacht, en dan ook nog in alle rust plantadvies bij bezorging. Bij online kopen en levering wordt ' de menselijke maat' nog al eens uit het oog verloren. Hier niet. In tegendeel!

• Snelheid/Levertijd

Heel tevreden van de service en ook kwaliteit van de planten!

• Snelheid/Levertijd

Top aflevering van de bestelling

Planten keurig en correct afgeleverd, bezorgkosten zijn geen weggegooid geld bij deze winkel. Planten staan inmiddels in de grond, nu hopen dat alles aanslaat en gaat groeien.

Goeie en nette service

Al 3 keer een bestelling gedaan. En geplanten zijn van goeie kwaliteit en de prijzen zijn laag. Top werk wat jullie leveren. Vriendelijke groet. Wilco

Goed verzorgd

Goed verzorgd, netjes verpakt, keurig bij de buren afgegeven, inmiddels geplant ziet er goed uit

Goed, snel en responsive

Gezonde planten, snelle service (altijd ruim binnen de maximale tijd, soms zelfs binnen 2 dagen!) en je krijgt snel een reactie op een mail.

Mooie planten, snel geleverd

Voor onze nieuwe tuin hebben we een aanzienlijk deel van de beplanting hier besteld en toen de planten aankwamen waren we aanzienlijk verrast. De kwaliteit was heel goed en sommige planten waren zelf al groter dan we hadden verwacht. Wij doen hier zeker nog eens een bestelling.

Topaankoop

Ruime keuze in planten, goede kwaliteit en toplevering! Planten kwamen goed verpakt aan ondanks de hitte en fijn dat je precies kunt zien hoelaat ze langs komen! Ik ga hier zeker vaker bestellen!

• Snelheid/Levertijd

Gezonde planten en correcte bezorging

Klopt weer zoals altijd. Vriendelijke bezorging.

• Snelheid/Levertijd

Hele fijne winkel met mooie planten

Hele fijne winkel met goede service.

Correcte service

Duidelijke omschrijving, uitgebreid aanbod, veilige levering

Top Top Top

Hoi Bestellingen plaatsen via het internet is heel duidelijk. De communicatie over je bestelling en bezorging verloopt heel soepel De dag van de bezorging kun je heel goed volgen via de mail. De bezorger heeft alles netjes in de garage gelegd Top . Ik ben een zeer tevreden klant en dat meen ik. Albertine

• Snelheid/Levertijd

goed verzorgd. Wanneer houd men eens op om te vragen of het bedrijf goed is? Als je goed bent, komen de klanten zeker terug, hè!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €12,95 per bestelling en Aangroeigarantie.