Altijd een snelle service en goeie planten geleverd in een doos

• Snelheid/Levertijd

De bloemen waren goed ingepakt. Als de bezorgkosten iets goedkoper wordt dan is helemaal perfect.

Alweer geweldig!!

Derde jaar op rij dat ik hier al mijn tuinplanten en potgrond bestel. De planten zijn goed ingepakt, en zien er mooi en levendig uit. Ze staan inmiddels in de grond en de eerste planten zie ik al goed hechten en groeien. De planten van vorig jaar staan er allemaal nog, er is er geen geen kapot gegaan, en deze bloeien in overvloed. De bezorger is mijn held! Ik heb een karretje bij, zal ik het voor u naar achteren rijden, staat het gelijk in uw achtertuin! Liefde!! En de zakken potgrond worden er netjes naast gelegd. Onbezorgd tuinieren, noemen ze dat. Ik ga nooit meer ergens anders planten bestellen!

Prachtige plantjes, keurige bezorging

Ik vond het wat spannend, planten via internet? Maar elders waren deze niet leverbaar in de gewenste hoeveelheid. Geen spijt van. En ze slaan meteen aan!!

Mooie planten snelle levering

Mooie planten ontvangen en binnen een paar dagen keurig in een stevige doos geleverd

• Snelheid/Levertijd

Biologisch goed assortiment, goede planning van levering, vriendelijke mensen

Veel meer dan bovenstaande heb ik niet te zeggen

Prima geregeld!

Mijn bestelling werd snel uitgeleverd. Bezorging goed geregeld. Met een link blijf je hoed op de hoogte wanneer ze langskomen. Planten zagen er goed uit en zijn goed verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Fantastische service en mooie kwaliteit

Ik had een XL Cornus besteld voor een verjaardag en die hebben ze keurig op het gewenste moment bij de jarige afgeleverd, ook al was het eigenlijk geen bezorgdag. Fantastisch!

• Snelheid/Levertijd

Overzichtelijke website. Snelle levering. Je hoeft er niet voor thuis te blijven. Dat bevalt mij prima. Vriendelijke chauffeur!

• Snelheid/Levertijd

Snelle bezorging van mooie planten

Heel goede verzorgde planten

Planten werden op de afgesproken plek neergezet. Alles heel goed verpakt en de planten zien er veel beter uit dan van een tuincentrum.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit, snel en keurig afgeleverd

Kwaliteit van de planten zijn uitstekend. Keurig geleverd en kratjes opgehaald door een vriendelijke man.

Uitstekende kwaliteit en service

Snel en vriendelijk bezorgd

5 stars

Great product and service. Delivered on time and in great condition. Packaged well and all complete. Plants look great and growing well.

mooie planten

zeer tevreden, goed ingepakt en bezorgd, heel mooie gezonde planten.

Mooie verse planten

Planten worden altijd op afgesproken en tijdstip bezorgt en worden op plek neergezet waar je ze wil hebben top. zeer goed verpakt

Goede kwaliteit.

De kwaliteit van de planten zijn prima en alles keurig verpakt. Snelle service en een aardige chauffeur.

Top kwaliteit!

Jaarlijks bestellen we nieuwe vaste planten. Top kwaliteit in 1 zin fantastisch. De service is super een aantal haag planten die niet aansloeg werden vervangen met als resultaat een mooie nieuwe volle haag!

Waardeloos!

ja bla bla bla

• Snelheid/Levertijd

Goede site, duidelijke info, vriendelijk, accuraat

Het was mijn eerste bestelling. Ik kreeg de indruk dat ik met gemoedelijke mensen te maken had; dat is dus een zeer positieve kwalificatie in deze zakelijke, harde tijden! Prijzen waren volgens mij heel redelijk. Snelle, nette bezorging, vriendelijke bezorger en mooie kwaliteit, gezonde, planten! In dit geval (klim)rozen! Heel vriendelijk dank voor de klantvriendelijke moeite en ik kom graag weer eens terug! Mevr. Y. Wiendels, Laren NH

Mooie planten snel bezorgd

Erg goede ervaring met dit bedrijf. Nadat veel webshops de combinatie van planten niet konden leveren had Tuinplantenwinkel alles op voorraad en ook nog voor een goede prijs. Ik kreeg 2 dagen later de zending keurig in de tuin afgeleverd, goed verpakte mooie planten. Ik ga niet meer zelf naar het tuincentrum rijden.

goede service

Planten thuisbezorgd op het aangegeven tijdstip. Mooie kwaliteit.

Keurige levering van planten

Planten zijn netjes verpakt en daardoor gied aangekomen. Planten zelf ook heel goed en meteen een mooie maat

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en fijne bezorgservice!

Al meerdere keren heb ik hier planten besteld en thuis laten bezorgen. De bezorging is altijd goed verlopen, fijne service! En de planten staan er ook deze keer weer mooi bij. Ik ben echt heel erg tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Very good experience, good flowers, good delivery

Packaging was good, quick demivery, all plants were feeling good.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €12,95 per bestelling en Aangroeigarantie.