Duidelijk en snel

Snel besteld op de website en na 2 dagen geleverd.

Goed verpakt! En duidelijke communicatie

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit en zeer handig als het bezorgd is.

Geweldig!

Bestellen gemakkelijk. Communicatie zeer netjes. Bezorgers altijd vriendelijk!

• Snelheid/Levertijd

Goed kwaliteit en netjes verpakt en thuis bezorgd

Goede ervaring

Het leek erop dat de bestelling niet op de afgesproken dag kon komen, met eigen bezorgdienst is dit toch gelukt. Goede communicatie.

Goed en snelle levering

2 prachtige japanse perenbomen besteld en een dag later al afgeleverd door eigen bedrijf. Goed verpakt en prachtige bomen. Een aanrader zeker wat kwaliteit van het geleverde betreft.

Top bedrijf

Geweldige kwaliteit fruitbomen, top levering.

• Snelheid/Levertijd

Prima website, goed in dozen verpakte planten en snelle levering.

Prima FIRMA!!

Kan niets negatief vinden! Plant besteld en Keurig afgeleverd! Is een grote PRE deze thuisbezorging ! Plant staat heerlijk te stralen in de zon! Doet het PRIMA Fam. van Straaten!

• Snelheid/Levertijd

Heel positief verrast door kwaliteit , vlotte communicatie en nauwkeurige levering.

Na slechte eerdere ervaringen met andere “online” plantenwinkels heeft Tuinplantenwinkel mij heel positief verrast! Heel snelle en goede communicatie, de opmerkingen bij mijn bestelling perfect opgevolgd en professionele en vriendelijke eigen leverdienst met duidelijke en gedetailleerde tracking tijdens het transport. En de planten waren van zeer goede kwaliteit, inclusief de bamboe stokken die bij de klimplanten zaten. Een aanrader dus!

Uitmuntend

Makkelijk te bestellen. Duidelijke side. Levering volgens afspraak bij de voordeur. Planten zagen er goed verzorgd uit. Zelfs de grond was nog nat. Ben altijd wat huiverig om op deze manier planten te bestellen maar ga het zeker weer doen. Zeer tevreden. Dus een aanrader om hier te bestellen.

In een woord top

Bestellen en het wordt gebracht door eigen bezorgdienst. Zij behandelen de planten met de zorg die het verdient. Je krijgt het in prima conditie en onbeschadigd aan. Vriendelijke bezorger.

• Snelheid/Levertijd

Wat je op de website ziet is ook echt wat je krijgt Snelle service Fijn en vlot contact en antwoorden op vragen Uitstekende levering/ bezorging: planten werden tot zelfs in de achtertuin gebracht

Weer helemaal geweldig!

Al diverse planten besteld en nu de Malus Rudolph. Snel geleverd en weer een mooi boompje. Tevens aanplantgrond met boompaal besteld en na de levering, direct gepland. Nu nog even genieten van de mooie bloesem. Ik ben blij!

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende klachtbehandeling en snelle levering.

Snelle levering. Slechts een plant nadert slechte bladen, maar ik kreeg direct een nieuw exemplaar.

• Snelheid/Levertijd

Complimenten in alle opzichten!

Klantvriendelijkheid meer dan top. Zelfs bij een mail sturen met daarin een gerichte vraag over borderpakketten kreeg ik binnen 1 uur antwoord. Geen moeite is te veel. Zeer correct met opnieuw aanleveren van 2 planten die dood waren. Servicedienst belegering keurig. Praktisch en goed verpakt. Vriendelijke chauffeur. Kortom.... meer dan top!

• Snelheid/Levertijd

Geweldig familiebedrijf met hoge kwaliteit planten en communivatie

Wat een geweldig bedrijf is dit. Ik had nog wat extra vragen en tijd nodig voor het tuinontwerp, dat was geen enkel probleem en elke vraag werd snel en duidelijk beantwoord. Snelle en persoonlijk bezorgservice. De planten zijn van hoge kwaliteit en hebben al nieuwe blaadjes na 4 dagen in de grond te staan. Kortom: hele fijne start van een nieuw tuinavontuur.

Uitstekende planten!

Uitstekende planten en prima bezorging!

• Snelheid/Levertijd

Altijd planten van goede kwaliteit en keurig geleverd.

Tuinplantenwinkel heeft een groot assortiment en het bestellen gaat gemakkelijk. De planten, struiken en bomen zijn van goede kwaliteit en worden vaak binnen enkele dagen geleverd. De kwaliteit/prijs verhouding is prima. De communicatie omtrent de levering is altijd keurig verzorgd. Bij de levering wordt geholpen de planten/struiken/bomen op de aangewezen plaatst te zetten. De verpakking is waar nodig beschermend ook bij de bomen. e.e.a. wordt met zorg gedaan. Kortom een tevreden klant

• Snelheid/Levertijd

altijd al goede ervaringen met Tuinplantenwinkel

ruime keuze, goede levering, keurig verpakt, goede planten

Fantastisch!!!

Uitstekende struiken, mooi in blad en bloem(knoppen), gezond en niet zo ielig als vaak bij andere tuinzaken. Wordt keurig op tijd aan huis bezorgd, zeer vriendelijk en brengt het ook nog even achter in de tuin :-). Tot snel weer!!

Mooie gezonde planten

Alles perfect

2 fruitbomen besteld en 4 zakken aanplantgrond. Alles is netjes en op tijd afgeleverd en de boompjes zijn prachtig en gezond. Ik ben helemaal tevreden bedankt.

Amazing

The plants are beautiful, of high quality, without diseases or pests. The delivery man was very polite and the products arrived in perfect condition.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €12,95 per bestelling en Aangroeigarantie.