Bestellingen altijd naar wens, zowel de kwaliteit als de goede afwerking van de order. Een zeer goed bedrijf, waar je met een gerust hart kunt bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Super snelle en correcte levering

Al enkele jaren bestel ik via deze site en ben hierover dik tevreden

Goede kwaliteit planten

Prima website en goede levering

Alles prima

Al voor de derde keer bij tuinplantenwinkel.nl besteld. Zoals altijd heel tevreden met de levering en de kwaliteit van de planten. Had ook na de levering een vraag over een plant. Werd snel en competent beantwoord.

• Snelheid/Levertijd

Goed en vlot geleverd professioneel bedrijf!

Kwaliteit boom, snel geleverd

Er is veel keuze, de boom ziet er goed uit en snel afgeleverd

• Snelheid/Levertijd

Door de goede reviews gekozen voor tuinplantenwinkel. Hierover heel tevreden, goede communicatie en snelle levering. De planten zijn perfect verpakt en prijzen goedkoper als bij concurenten

• Snelheid/Levertijd

mooie planten en betrouwbare service

ik heb al veel bestellingen geplaatst en ben altijd er tevreden over de geleverde planten. Worden netjes thuisbezorgd. Super makkelijk!!

Vertrouwd adres

Al meerdere bestellingen gedaan en zoals altijd is ook deze bestellingen, bestaande uit een boom en diverse planten, weer van zeer goede kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Kwalitatief plantgoed aan goede prijs

De aangekochte planten zijn steeds perfect verpakt in stevig materiaal en worden snel geleverd.

goede service en levering

Prima bedrijf: snelle levering en mooie kwaliteit

alles verlopen zonder één enkel probleem

alles verlopen zonder één enkel probleem

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering van mooie planten

Mijn bestelling is snel geleverd. De planten zijn goed verpakt en zien er zeer goed uit.

• Snelheid/Levertijd

In één keer mijn wensen kunnen aankopen zonder op verschillende adressen te zoeken.

Prettig, op één adres mijn keuzes kunnen aankopen. Zo hoef ik niet naar verschillende adressen om mijn keuzes te zoeken. Goed verpakt er op de afgesproken plek geplaatst.

• Snelheid/Levertijd

Vlotte eenvoudige website, snelle levering

Planten bestellen gaat eenvoudig via de website, informatie is voldoende om keuzes te kunnen maken. Levering gaat snel en met een live track en trace kan men bijna op een half uur de levering volgen, die vlot en vriendelijk plaatsheeft. De planten zijn goed beworteld en de verpakking is eveneens goed uitgevoerd. De kost voor levering is zeer democratisch gehouden.

uitstekend

zeer snelle levering van planten die er prima uitzien.

uitstekend

Heel fijn is de eerste indicatie van tijdstip van aankomst en het later "finetunen". Zo kon ik makkelijk thuis zijn op dat moment. De kwaliteit van de planen beoordeel ik als prima.

Snelle bezorging.

Uitstekend.

Snel geleverd, mooie kwaliteit

Op donderdagmiddag besteld, op zaterdagmorgen al geleverd. Mooie grote struiken en bomen. Voor de bodembedekkers en vaste planten komen we zeker terug.

Super.!

Zeer goede service en mooie planten voor zeer nette prijs. In overleg op de gewenste dag thuis bezorgd. Graag tot een volgende keer.

• Snelheid/Levertijd

Goede plant, nette levering!

Goede plant, nette levering!

Ideaal

Ruime keuze grotere hoeveelheden te bestellen veel uitleg over de planten en prima thuis bezorgd

Goede service en prijs

Goede eigen bezorgdienst en prijs-kwaliteit verhouding.

Gewoon top

Handige bezorgservice en goede prijzen

• Snelheid/Levertijd

Snel correct en prachtige planten!

Ik vond na lang zoeken zwarte moerbei hier, ongelooflijk geprijsd en meteen zonder twijfel bestelt, meerdere planten gekocht en na een paar dagen ontvangen. De moerbei planten stonden vollop in knop en waren voldoende bevochtigd makkelijk aantal dagen te blijven staan. Heb deze wel meteen geplant, en nu is het een week later, en deze zijn ondertussen hun blad aan het openen. HEEL tevreden.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.