Snel correct en prachtige planten!

Ik vond na lang zoeken zwarte moerbei hier, ongelooflijk geprijsd en meteen zonder twijfel bestelt, meerdere planten gekocht en na een paar dagen ontvangen. De moerbei planten stonden vollop in knop en waren voldoende bevochtigd makkelijk aantal dagen te blijven staan. Heb deze wel meteen geplant, en nu is het een week later, en deze zijn ondertussen hun blad aan het openen. HEEL tevreden.

naar verwachting keurig afgeleverd

Kwaliteitsvolle planten

Ik bestel al enkele jaren bij Tuinplantenwinkel en ik krijg steeds planten van uitstekende kwaliteit geleverd. Deze keer een 20 tal Taxusplanten met kluit. Aflevering en transport met aandacht om planten niet te beschadigen. Snelle en goed communicatie. Eén boom of tientallen planten steeds geleverd voor 10 euro in Belgie. Top

Perfect!

Zoals altijd alles in gezonde en perfecte staat afgeleverd!

• Snelheid/Levertijd

duidelijke website/webshop . makkelijk om te bestellen en vlotte levering . planten zijn ook goed verpakt . snelle levering en vriendelijke chauffeur.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, makkelijk besteld en snel in huis.

Duidelijke site, makkelijk bestelproces en melding van levering. Planten zijn goed verpakt en kwaliteit is goed.

• Snelheid/Levertijd

Snelle en correcte levering, mooie planten. Een aanrader.

• Snelheid/Levertijd

Vaker besteld en iedere keer top keuze en service

Duidelijke site, snelle levering

Zeer goede service

Perfect, transport en chauffeur idem

• Snelheid/Levertijd

Boom is goed, bezorging kan beter

We hadden van te voren aangegeven dat de boom in de schuur gezet mocht worden en hij stond buiten. Goed lezen wat er afgesproken is. Boom is nog afwachten of hij aanslaat. Maar verder top

gewoon Goed

Makkelijk Online besteld. en een paar dagen later netjes geleverd. kwaliteit van de planten is goed. netjes verpakt met de nodige instructies.

Vlotte levering

Het leveren verliep goed, heel duidelijke instructies. Plantjes zien er goed uit.

Doen wat ze zeggen

Goede prijs-kwaliteit en netjes afgeleverd

• Snelheid/Levertijd

Er waren wat problemen met levering Maar is keurig opgelost door tuinplantenwinlel

Achteraf bleek ik een verkeerde bestelling gehad te hebben Dit is allemaal heel erg netjes opgelost door tuinplantenwinkel Grandioos

Snel goed en mooie planten

Snel goed en mooie planten

Goed en snel

Zoals eerder ook deze keer weer goed en snel geleverd, prima verpakt waarbij de planten goed beschermd waren tegen beschadiging

• Snelheid/Levertijd

Ruime keuze, prima kwaliteit en goede bezorging.

Snel en goede levering

Ik kon goede afspraken maken over waar de planten geplaatst moesten worden. Ook zijn de planten van goede kwaliteit. Werk al enige tijd met deze winkel voor kleine bestellingen van 100-1000 euro en het verloopt altijd goed.

Service is prima.

Goed gedaan, prima.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, fantastische service voor een zeer goede prijs.

Ik heb meerdere bestellingen ontvangen, allemaal goede kwaliteit. Mooie volle planten. Ook het leverkngsproces loopt fantastisch!

• Snelheid/Levertijd

Een snelle en keurige levering, prima communicatie! TOP!

Vlotte en zeer snelle levering, goede kwaliteit planten!

Mooie planten

• Snelheid/Levertijd

Goede en duidelijke communicatie, vanaf het bestellen tot aan het bezorgen!

Goede prijs, en vanaf het eerste contactmoment, tot aan het bezorgen, alles super goed geregeld!

Snelle levering, mooie kwaliteit planten

Snelle levering, mooie kwaliteit planten

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.