Mooie planten voor een goeie prijs, gebracht door een vriendelijke chauffeur.

Ik heb Tuinplantenwinkel 'ontdekt' via Google. Ik had 80 vinca's nodig, en die waren bij Tuinplantenwinkel het goedkoopst - bovendien werden ze tegen een schappelijke prijs bezorgd. Na aflevering bleken de plantjes al mooi groot en goed geworteld te zijn, ik ben er erg blij mee! De chauffeur arriveerde op de aangegeven tijd en was vriendelijk. Het enige minpunt vind ik dat ik een auto heb laten rijden vanuit Brabant naar het noordelijkste puntje van Groningen - eigenlijk kan dat niet meer in deze tijd (milieu, klimaat). Als Tuinplantenwinkel overgaat op elektrische auto's zou het helemaal perfect zijn!

Snelle levering, gezonde plantjes

Snelle levering, gezonde plantjes

Goeie kwaliteit en dienstverlening

Correct geleverd, planten van goede kwaliteit.

tevreden

Alles gut geklappt

Nach ein paar Tagen war der Baum da. Netter Lieferservice und ein wunderschöner Baum für meinen Garten. Vielen Dank!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel tevreden

Planten waren netjes geleverd. Goed ingepakt. Wij zijn tevreden.

Fantastisch geregeld

Zeer uitgebreide website met duidelijke omschrijvingen. Zeer snelle levering. Planten waren keurig verpakt

Helemaal Top

Mijn eerste aankoop bij de Tuinplantenwinkel Top. Mijn bestelling , verzending en aankomsttijd was helemaal op schema Super. De chauffeur heeft alles netjes voor mij in de garage gezet. Dankjewel voor de goede service.

• Snelheid/Levertijd

Correcte levering van de planten.

De planten zijn netjes afgeleverd met een leuke attentie in de vorm van bloembollen toegevoegd. Nu afwachten of de planten goed aanslaan en mooi gaan bloeien. Het begin ziet er in ieder geval prima uit!

ZEER MOOIE PLANTEN !

SNELLE LEVERING , BEN BLIJ !!!

• Snelheid/Levertijd

Gezonde planten, goed bezorgd.

Gezonde planten en fijn dat ze een eigen bezorgdienst hebben. Ik bestel ook wel eens planten ergens anders. De meeste andere bedrijven sturen de planten met de pakketpost mee. Dat leidt vaak tot ellende.

UITSTEKEND

Perfect van bestelling tot en met de levering!

• Snelheid/Levertijd

Snel en goede kwaliteit planten

Planten zien er goed uit. Levering was snel.

snel en netjes geleverd

Planten werden op de gevraagde tijd in een nette verpakking afgeleverd met instructie voor verzorging/opslag. Zeker een aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd, goed verpakt, volledig en mooie plantjes.

Al vaker planten besteld. Elke keer snel geleverd, met zorg verpakt en een hele goede kwaliteit. En dat voor een nette prijs,

Stipte en correcte levering Mooi plantgoed Vriendelijk personeel

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd en planten ontvangen in top conditie

Mijn bestelling is snel ontvangen en de planten waren goed ingepakt, en in top conditie.

Mooie biologische planten

Mooie volle planten, goed geworteld. Ik ben benieuwd naar de opbrengst van de biologische fruitstruiken in de zomer.

Uitstekende service

Alles verliep goed. En de info op de site was uitgebreid waardoor ik goeie keuzes heb kunnen maken.

• Snelheid/Levertijd

Fijne winkel,mooie planten,vriendelijke en behulpzame chauffeur.

Fijne winkel/ webshop, mooie planten, vriendelijke en behulpzame mensen.

• Snelheid/Levertijd

Ruime keuze en duidelijke beschrijving

Veel keus met duidelijke beschrijving van de planten en bomen ook over beste plaatsing en benodigdheden. Ik heb deze keer mijn bestelling afgehaald, hierbij werd ik ook goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling klaar stond voor afhalen. Eerdere bestelling met bezorging was ook top, zeker handig met grotere bomen. Gewoon helemaal goed

• Snelheid/Levertijd

Altijd snelle levering en mooie sterke planten. En vriendelijke bezorgers.

• Snelheid/Levertijd

Super service!! Kwaliteit planten!! Snel geleverd!

Fijne website, goede info, snelle levering en kwalitatief goede planten!

uitstekend

prima geleverd: volgens bestelling en snel.

professioneel

prachtige coniferen snel geleverd en de lege pallet ook snel weer opgehaald

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.