goede planten

correcte levering

Aanrader

Boompjes mooi verpakt en geleverd op de afgesproken locatie,top

• Snelheid/Levertijd

Mooie, gezonde planten, goede service en bezorging.

• Snelheid/Levertijd

Goede informatie over beste plantenkeuze

op de website kun je goed teruglezen welke plant geschikt is voor je tuin met tips.

Aangename ervaring

Vlotte communicatie. Goede service. Snelle levering. Mooie boom. Of hij ook mooi vruchten draagt is nog af te wachten.

• Snelheid/Levertijd

De bestelling bij Tuinplantenwinkel.nl is vlekkeloos en correcte verlopen.

Zeer positief.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en netjes bezorgd

Fijn dat de planten door de eigen winkel bezorgd worden hierdoor weinig beschadigingen en weinig verpakkingsmateriaal omdat ze zo uit de vrachtwagen komen! Ik ben ook fan van de XXL serie, gelijk mooie grote planten waarmee je snel resultaat creëert in de tuin.

mooie gezonde planten

Snelle bezorging van mooie en gezonde planten. Onder andere de kweepeer had een dikke stam, mooi recht, goed gezond. En de rest ziet er ook goed uit.

• Snelheid/Levertijd

Super snel, klantvriendelijk prachtige bomen

Ik zocht een biologisch geteelde halfstam. Die vond ik snel op de website van de Tuinplantenwinkel. Heel snel geleverd, hartstikke aardige bezorger. Super service, en heel mooi plantgoed.

• Snelheid/Levertijd

Alles keurig verpakt op de afgesproken tijd geleverd

Prima planten

goede winkel

Fijne winkel, goede prijzen, snelle levering

• Snelheid/Levertijd

positieve ervaring met planten kopen via website

mooie verzorgde planten

heel goed

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten, nette levering.

De levering kwam snel, en de planten waren keurig netjes verpakt. Het zijn weer prachtige planten,(had al eerder eens besteld in de zomer) nu in het najaar, maar weer top! Fijne informatie met illustraties, over hoe je plantjes eruit zien wanneer je ze in het najaar besteld, zodat je weet wat je kunt verwachten in de rustperiode van de plantjes.

Gewoon alles goed.

goede website / app. ruim assortiment. snelle en goede levering. niets op aan te merken.

Great Service

I have used this company three times in the past. Each time I am very satisfied with how everything was handled, and on time. Currently I am receiving updates on my last deliver which is being held at their location during this freezing period, protecting my plant order from being damaged in transit.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijk zorg besteed aan de planten

Een goede ervaring. Zorg voor de planten en het transport ervan. Heel goed ! Ga zo door !

Voldoet aan de verwachtingen

Mooi bedrijf. Fijne mensen. Betrouwbaar. Passie voor het vak. Goede communicatie. Bezorgproces goed voor elkaar.

Mooie planten, nette bezorging

De planten die ik besteld had zagen er mooi en goed verzorgd uit. Ook de bezorging was netjes en op tijd.

Magnolia boom op stam

Geweldige service, zo als altijd ! Omdat de producten kwalitatief echt top zijn. En altijd op tijd en netjes worden bezorgd! Echt een aanrader!! Ik ben zeer tevreden!!

• Snelheid/Levertijd

Mooie fruitbomen voor correcte prijzen.

Mooie en duidelijke website, groot assortiment aan correcte prijzen. De fruitbomen werden vlot geleverd en de bezorger hielp graag mee met het binnenhalen van de planten. Goede service!

Snelle levering volgens afspraak

Goede kwaliteit van planten en een korte levertijd

• Snelheid/Levertijd

Hoge kwaliteit en snelle levering

Mooie, gezonde appelboom voor weinig geld. Snel geleverd en sympathieke bezorging.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit van de geleverde planten

Goede kwaliteit van de geleverde planten, goed verpakt en de levertijd was ok

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.