Kwaliteit is boven verwachting

Voor het eerst besteld bij Tuinplantenwinkel. Ik wilde graag bijzondere bomen en het liefst al een beetje op formaat. Ik was dan ook aangenaam verrast toen mijn bestelling geleverd werd. De Malus was al een echte boom van zeker 4 meter en mooi vertakt. Ook de andere aankopen waren boven verwachting. Ik ben super tevreden en ga voortaan bij Tuinplantenwinkel bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Alles keurig op tijd geleverd

Alles keurig op tijd geleverd, niet al te duur, en ook hele mooie planten. Kortom prima, zoals het moet.

• Snelheid/Levertijd

Prijs, kwaliteit en service zijn uitstekend!

Apart bedankt voor netjes inpakken van planten en ook netjes met zorg neerzetten/ achterlaten bij aflevering!

• Snelheid/Levertijd

Planten zijn altijd in goed conditie ontvangen!

Mijn ervaring met dit tuincentrum en de levering zijn uitstekend. De planten zijn altijd gezond en de bezorger is altijd behulpzaam. Bedankt voor uw uitstekende bedrijfsvoering in 2023. Ik kijk uit naar ons samenwerking in 2024! Bedankt!

• Snelheid/Levertijd

Prima service. Goede kwaliteit van de planten.

Goede kwaliteit en service

De bestelde producten kwamen goed verpakt aan een waren van hoogwaardige kwaliteit. Geen moeilijkheden en zeker aan te raden!

Snel en goede prijs/kwaliteit

Makkelijk en goede prijs/kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Kwalitatief goede planten, snelle levering en prima service!

Planten/leibomen zien er weer prima uit…werd supersnel geleverd…de chauffeur was vriendelijk, ging voorzichtig met de planten om en nam rustig de tijd…ook goede service, toen een kortingscode niet bleek te werken werd dat in no-time rechtgezet…kortom, ik ben weer blij, doe ik nog eens!

Mooie bomen

Fruitbomen gekocht en ze zien er geweldig uit en niet in een kartonnen doos gepropt voor transport zoals bij andere webshops.

• Snelheid/Levertijd

Eerste bestelling top kwaliteit, winter bestelling kan ik nog niet beoordelen.

Tweede keer dat ik planten bestel via Tuinplantenwinkel. Eerste keer was top kwaliteit. Omdat ik deze keer planten in de winter heb besteld en ik een deel van de planten zonder blad heb ontvangen vind ik het op dit moment moeilijker om de kwaliteit te beoordelen. Wat wel in blad zat zag er prima uit.

Top service!

Snelle levering, vriendelijke bezorger en de bezorger had alle bomen vastgemaakt aan het hek, zodat deze niet zouden om waaien!

• Snelheid/Levertijd

Alles was piekfijn in orde

De levering was snel, de planten waren in zeer goede conditie, zat goede uitleg bij! Eerste keer dat ik bij tuinplantenwinkel bestelde maar ik ga het zeker nog doen

• Snelheid/Levertijd

Geweldige online winkel voor planten

|Uitstekende website en altijd mooie en goede planten ontvangen na mijn bestellingen. Ook service uitstekend: 1 x heester niet goed gegaan en "schadeloos gesteld" door gratis nieuwe. Bezorgkosten ook heel schappelijk en accurate bezorging met goede T&T. Kortom: alles perfect. Ga vaker hier bestellen. Doen!

• Snelheid/Levertijd

Snelle service en prima kwaliteit planten

Planten werden snel geleverd, kwaliteit was goed en netjes verpakt. Duidelijke communicatie over aflevertijd.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering , kwaliteitsvolle planten, allemaal ook heel netjes verpakt!

Keurig (af)geleverd!

Om bij thuiskomst fruitboompjes voor je deur te zien staan, maakt me enorm blij.

Betrouwbaar en snel

We hadden een aantal planten besteld en deze zijn goed en snel geleverd. Het zijn daarnaast ook nog eens mooie planten. We zijn erg tevreden en zouden zeker opnieuw bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goed product

Boven verwachting!

Ik was best huiverig om planten on line te bestellen omdat ik er waarde aan hecht zelf uit te kunnen zoeken wat er in mijn tuin komt. Maar mijn ervaring met Tuinplantenwinkel was boven verwachting! De bestelde boom en haagplanten werden stipt volgens afspraak, zorgvuldig verpakt en geheel volgens beschrijving afgeleverd. Alles was zelfs een maatje groter dan ik had verwacht en de bezorger hielp alles naar de achtertuin te brengen. Ik bestel volgende keer zéker weer bij dit bedrijf. Ze zijn het vertrouwen meer dan waard!

• Snelheid/Levertijd

Super service en prima planten

Bestelling online geplaatst. Deze was snel gereed gemaakt. We zijn de artikelen zelf gaan ophalen, benieuwd naar wat er verder was. Genoeg moois (in bijna winterslaap natuurlijk, want november). Op al onze vragen kwam uitgebreid antwoord en men nam tijd voor ons. Dat maak je niet meer altijd mee. We gingen dus naar huis met dubbel zoveel als gepland. Erg blij mee. Het staat ondertussen in de tuin.

• Snelheid/Levertijd

mooie planten en verzorgd en snel geleverd

planten waren mooi in pot geleverd zonder schade. Snelle levering en keurig op tijd zoals afgesproken. Vriendelijke en behulpzame chauffeur. mooie zachte prijs voor mooie planten.

• Snelheid/Levertijd

Snelle service en mooi gewortelde planten.

Deze week gevraagd of er een versnelde levering mogelijk was. Ik kreeg meteen een mailtje dat er de volgende ochtend gekeken zou worden of er mogelijkheden waren. Volgende ochtend was alles geregeld en binnen een dag geleverd. De planten zien er goed uit!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en een super service

Ik heb 2 keer op 2 weken tijd planten besteld bij tuinplantenwinkel,,de website is heel mooi om een goede keuze te maken,, een vraag gesteld en bijna per direct antwoord,,na 3 dagen de bestelling thuis in Belgie geleverd,,planten netjes verpakt en heel mooie planten,,een echte aanrader,

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service

• Snelheid/Levertijd

Zoals elke bestelling tot nu toe weer alles prima in gezonde staat afgeleverd...bedankt!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.