Heel tevreden

Al enkele keren een bestelling gedaan en altijd in orde.

• Snelheid/Levertijd

Producten netjes afgeleverd binnen beloofde tijd.

Zeer tevreden over manier van bestellen en levering.

Alles volgens de afspraak

Zeer populair

• Snelheid/Levertijd

Goede levering en mooi op tijd, hartelijke chauffeur die de boom ook nog even achterom bracht.

een aanrader

correcte prijs ,goed verpakt en eigen leverdienst

Mooie planten

Mooie planten, zijn zoals beschreven. Snel geleverd door vriendelijke en behulpzame eigen chauffeur.

Goede producten voor prima prijs

Goede producten voor prima prijs

• Snelheid/Levertijd

Snel , op tijd en vakkundig.

Overzichtelijke website Goede afbeeldingen Duidelijke afspraak. Op tijd brengen. Alles keurig weg zetten.

• Snelheid/Levertijd

Uitgebreid assortiment, mooie prijs!

Voor de voortuin 16 verschillende planten besteld, en 2 soorten bloembollen. Lekker veel verschillende planten op voorraad, en de prijzen kloppen ook! Via de mail contact gehad over het exacte aflever moment, en het kon helemaal naar mijn wensen worden geleverd. Super fijne winkel, in het voorjaar gaan we de planten voor de achtertuin bestellen.

Betrouwbaar

Zonder problemen geleverd en vriendelijke vervoerder

Goed en deskundig

Producten worden netjes verpakt en met zorg bezorgd

Fantastisch!

Alleen maar pluspunten voor Tuinplantenwinkel. Van begin tot eind geweldig geholpen. Pluspunten voor mij waren: - biologisch aanbod van fruitbomen en kruidenplanten; - heldere en duidelijke uitleg bij de producten zoals zelfbestuivend, welke combinaties, smaak van vruchten etc.; - chatbox waar je vragen kan stellen - snelle antwoorden - snelle en goede bezorgservice, ze houden rekening met wanneer het cadeau gegeven zou worden en leveren zo kort mogelijk daarvoor t.b.v. de kwaliteit van de bomen. - aardige bezorger - goede kwaliteit producten Dit alles maakte het voor mij een fijne klantbelevingsreis. Ik ga hier zeker meer bestellen en dan voor mijzelf.

Goede snelle service

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten voor je geld

Taxus haag besteld en de planten hebben een goed formaat

Adequaat geholpen.

Goede en snelle service

De boom die geleverd was , was vrij scheef, na een melding hiervan kreeg ik 2 dagen later een nieuwe mooie boom!

• Snelheid/Levertijd

Goede planten tegen een scherpe prijs

Goede ervaring, tuinplantenwinkel komt na wat ze beloven

• Snelheid/Levertijd

de planten zijnkeurig verpakt en op tijd bezorgd

hoe de planten het gaan doen kan ik nu nog niet beoordelen in de winter vertonen ze weinig groei en groen. Daar kan ik nu dus nog niets over zeggen.

Veel keus

Ik ben blij met biologisch gekweekte planten. Ze zagen er gezond en sterk uit en waren goed ingepakt. Ik kan niet wachten totdat voorjaar wordt.

Geweldig!

In de winkel zijn alle planten goed op alfabet te vinden. Je wordt goed te woord gestaan waarbij je ook goed advies krijgt. Bij bestelling wordt alles netjes verzorgd thuis afgeleverd. Ik kan t iedereen aanraden.

Uitstekend!

Altijd een feest wanneer ik mijn bestelling krijg. GEWELDIGE, vriendelijke service.

uitstekend

Zeer goede keuzehulp voor aanschaf.

• Snelheid/Levertijd

Netjes verpakt en duidelijke communicatie op de dag zelf

Een minpuntje was wel dat ik van te voren niet wist op welke dag geleverd zou worden en ik dus helaas niet thuis was. Een grotere order wil ik niet uren onbeheerd op de oprit hebben staan.

Keurige en snelle levering

Onze bestelling Pioenen is keurig en snel geleverd. De levering was keurig verstopt, aangezien we niet thuis waren, zodat het niet openbaar zichtbaar stond.

snel, verzorgd, informatief

goede info ivm tijdstip vd levering, de boompjes zien er gezond en verzorgd uit

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.