Een prachtige blauwe ceder bezorgd!

Ik kon geen mooie blauwe ceder vinden in de tuincentra in buurt. De boom die gestuurd werd was prachtig! Duidelijke bezorgafspraak

Goede planten & Communicatie

Ik had wat vragen over het wel of niet kunnen planten gezien de koude weersomstandigheden. Hierop werd netjes en snel gecommuniceerd. De planten staan inmiddels in de grond en ik kan niet wachten om te zien hoe het er van het voorjaar uit ziet!

Goed, prima kwaliteit

Goede afspraken, mooie planten

Super mee gedacht!!

Na een mail over de levering wanneer ik mijn bestelling graag geleverd wou hebben ivm een cadeau, werd er super mee gedacht en snel geholpen zodat ik mijn bestelling kon plaatsen. Prijsjes werden er afgehaald en er werd een leuk kaartjes aan gedaan. De dag van levering keurig kunnen volgen waar mijn bestelling verbleef en netjes geleverd in zijn tijd vak.

• Snelheid/Levertijd

Stipte levering en planten in goede staat

zeer goede website, na bestelling stipte levering met goede track and trace. Tussen bestelling en dag voor vertrek kan het eventueel wel handig zijn om nog een extra status te krijgen.

• Snelheid/Levertijd

L Bestelling, levering zoals beloofd, perfect

Top op elk vlak!

Zowel de website, de keuzemogelijkheden, de gebruiksvriendelijkheid, de betaalmogelijkheden als de afhandeling en levering zijn ongelooflijk fantastisch! Nooit meegemaakt, en bovendien een hoge kwaliteit van de geleverde planten. Wordt herhaald. Groeten, Erik Arckens

Goede planten

Goede planten. Goed verzorg

Goede service en bezorging

Communicatie via de mail prima, bezorging was top op de afgesproken datum.

Goede kwaliteit

Alles netjes op tijd geleverd en tot nu ziet het er goed uit.( afwachten tot na de winter).

• Snelheid/Levertijd

Klantenservice is op. Kwaliteit producten prima.

• Snelheid/Levertijd

snelle levering van de planten

Hoe ze het volgend jaar gaan doen weet ik natuurlijk niet, maar de plantjes zien er goed uit.

Ruime keuze, snelle levering

Zeer ruime keuze aan planten, met goede beschrijving over standplaats en verzorging. Planten werden snel en netjes afgeleverd. Top!!

top kwaliteit bomen

Het valt natuurlijk af te wachten wat de bomen in de tuin gaan doen maar de planten zien er veelbelovend uit. Over de levering één woord : zo goed als perfect.

Snelle en correcte levering

Plantjes zijn goed opgekweekt (voldoende wortels) en lijken in goede conditie te zijn. Duidelijke markering van soorten. Of ze ook allemaal aanslaan zal ik nog moeten afwachten.

Goede kwaliteit en service

Keurig netjes op tijd afgeleverd. De planten zien er verzorgd uit. Duidelijk beschrijving per plant.

• Snelheid/Levertijd

Goede stevige planten, ook al was het al behoorlijk koud!

Goede stevige planten, ook al was het al behoorlijk koud. Snelle levering. De bladeren waren enigszins verkleurd, maar dat hoort bij de tijd van het jaar.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit, degelijk verpakt, snelle levering

Duidelijke website, heel ruim assortiment met goede beschrijvingen / advies per plant Degelijk verpakt, planten komen netjes aan. Planten die ik had gekocht waren van goede kwaliteit. Slim de uitleg folder erbij, hoe de plant er in elk seizoen uit hoort te zien. Duidelijke communicatie, snelle levering. Ik ga zeker weer bestellen!

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit, snelle levering, fijne communicatie! Kortom heel tevreden.

Kwalitatief goede planten.

Planten vanuit een ruime en duidelijke catalogus gekozen. Hierna werd op een kort termijn het aflevermoment doorgegeven. Bezorger hield ons op de hoogte hoe laat het aflevermoment zou zijn. Bestelling zat degelijk verpakt in dozen. Planten geplant en deze lijken het goed te doen. Het resultaat zal zich echter pas in het volgende bloeiseizoen tonen. Ik vertrouw er op dat dit helemaal goed komt.

Iets op aan te merken

Kwaliteit prima Bezorging prima Fijn om te merken dat bedrijf zorg heeft voor planten klant

• Snelheid/Levertijd

Ruime keus, goede plant/boom info

Voor een definitieve beoordeling eerst wachten wat de bestelde bomen doen. Tot nu toe gaat alles goed.

• Snelheid/Levertijd

Mooie website, waar alles duidelijk naar voren komt. Snelle verzending en mooi verpakt. Ook goede service, alles neergezet zoals afgesproken.

Behulpzaam en snel

We hebben vorig jaar een heg besteld. We kregen snel reactie op vragen en werden goed geholpen. Dit jaar wilde wat boompjes bijbestellen (omdat soms sommige boompjes niet aanslaan) en ook hier werden we snel en goed mee gehopen. Heel tevreden!

Top planten geleverd

Komen hun afspraken na snel geleverd.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.