Hele prettige service!

We hebben vaker vanalles besteld. Planten, struiken van hoge kwaliteit en de afleverservice is fantastisch. Ook komend voorjaar gaan we verder net onze voor en achtertuin door het diverse aanbod zijn zelfs planten en of struiken die niet 9f nauwelijks meer ergens te vinden zijn hier toch aanwezig. Top winkel!

Mooie planten, goede service

Al een aantal keren planten besteld. De planten zijn goed geworteld en van een goede kwaliteit. Duidelijke beschrijving op de website. Snelle levering door een vriendelijke chauffeur.

SUPER !

Geweldige winkel.... Eigen levering met top kwaliteit planten!

• Snelheid/Levertijd

Maakt waar wat het belooft: kwaliteit en zorgvuldigheid

Ook telefonisch contact gehad over vragen die ik had. Zeer vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Terugbel-verzoek volgde vrijwel direct. En: hele mooie planten ontvangen! Voor de transportkostenvergoeding kan ik zelf niet rijden. Wat ons betreft bestellen we hier zeker een volgende keer weer.

goed en duidelijke websites

mooie verse planten met vlotte reactie.

• Snelheid/Levertijd

Al enkele keren een bestelling gedaan en alles verloop zeer goed

• Snelheid/Levertijd

Ik heb al n paar keer besteld, en ben daar zeer tevreden over. Ook de laatste bestelling zag er perfect verzorgd uit met mooie planten.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, goed zichtbaar hoe laat er geleverd gaat worden. Keurig verpakt. Niet op aan te merken!!!

• Snelheid/Levertijd

Betrouwbaar, goede planten en snelle levering

Hadden liguster wortelgoed besteld. Bij opmerking aangegeven wanneer graag geleverd. Snel antwoord terug, dat het oo betreffende datum kan. Goede prijs kwaliteit en goed verpakt. Zeker een aanrader. Kom zeker terug.

Prima planten.

Alles is prima geregeld.

Planten komen goed aan. Eigen bezorgdienst, die netjes met de planten omgaan.

Snel en correct

De snelle levering en correcte levering waarderen wij ten zeerste.

• Snelheid/Levertijd

Mooie gezonde tuinplanten met eigen bezorgdienst

Altijd fijn om hier te bestellen. Op de website staan duidelijke plaatjes met winter- en zomerbeeld. Communicatie over verzending is altijd helder, bezorgers vriendelijk en kundig.

Heel tevreden

Mijn 1e keer planten via het internet besteld. En het overtrof mijn verwachtingen. Korte levertijd, goed transport en mooie planten die het uitstekend doen.

Op tijd geweldige planten

Top bedrijf

Kwalitatief goeie planten. Duidelijke communicatie. Snelle levering met een vriendelijke chauffeur. Goed bezig mensen.

Super service

De planten zijn echt in top conditie, word netjes bij je afgeleverd.

goed gewortelde planten

Keurig in de tuin gezet toen we niet thuis waren

• Snelheid/Levertijd

Heel blij met de bio bomen en struiken

Snel geleverd en de bomen en struiken zien er goed uit. Ik zou zeker weer bestellen als ik nog iets nodig heb!

• Snelheid/Levertijd

Goede planten, zorgvuldig verpakt en correct geleverd zoals aangegeven.

Conform verwachting tegen een goede prijs.

Zoals altijd perfect geregeld

Zeer prettige en duidelijke webshop met goede fotos en beschrijvingen. Na bestelling volgt heldere communicatie wanneer pakket geleverd wordt. En de aflevering is subliem. Degelijk verpakt en bezorgd door eigen transporteur. Kortom perfect.

Mooie planten, goede bezorging

De door mij bestelde dwergseringen op stam waren erg mooi en werden netjes bezorgd door een heel aardige bezorger. Ik ben erg tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Zeer snelle levering, app geeft voorsprong op andere aanbieders

Zeer snelle levering door een lieve chauffeur die op tijd belde en meehielp met de zakken uitladen. Omdat ik in de herfst heb besteld zagen planten er smoezelig en zelfs dood uit maar er zat een keurige waarschuwing bij. En inderdaad: in de volle grond (was nog mooi weer) bloeiden de planten binnen 1 week weer op. De app is voor iemand die voor het eerst met planten werkt bijzonder handig in gebruik. Bijv. bij het kiezen vd planten zodat je o.a. weet met welke hoogte en standplaats je rekening moet houden. Eenmaal besteld, blijft de plantenlijst beschikbaar in de app. Dezelfde lijst kun je gebruiken als kennisbank na de levering. Dit is misschien wel de mooiste feature in de app. Wat beter kan: - waarschuwen dat niet alle potten een etiket hebben maar een kleurcodering met stokjes. In mijn enthousiasme pakte ik alles uit om random weg te zetten en zag de kleurcodering pas later. - De QR-code op de doos werkte niet (misschien door het plakband erop?). - Misschien de app uitbreiden met een waarschuwing voor verzorging?

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit, zorgvuldig verpakt, goede communicatie en snel bezorgd, voor herhaling vatbaar.

Mooie bosjes beuken

Op de site had ik om een melding gevraagd als Fagus silvatica weer leverbaar zou zijn. Inderdaad mail ontvangen en meteen besteld. Bij de bestelling een voorkeur voor leverdag aangegeven (later, ipv sneller) en dat is precies zo gedaan. Mooie, gezonde planten gekregen die er in het voorjaar zeker zin in hebben. Aanplantgrond op pallet geleverd die op aangeven ook weer opgehaald is.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.