Kwaliteit en op tijd

De bestelde planten zagen er prachtig uit en werden zeer snel naar het noorden gebracht

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede kwaliteit planten

Snellelevering en goede kwaliteit planten. Pppffff

prima services

Ruim voldoende m.b.t. keuze, bestellen, leveren tuin- en waterplanten. Verpakking uitstekend goed verzorgd. Goed, vlot gereageerd m.b.t. gevraagde adviezen.

• Snelheid/Levertijd

hele mooie planten en goede service

Verzendkosten redelijk, maar hiervoor leveren ze zelf aan huis en dat duurt dan wat langer, maar is wel beter dan dat het met de post verzonden wordt.

Vriendelijke bezorging

Ik kon een dag niet en mailde hierover en het werd direct beantwoord en ze hielden er rekening mee.

Herleving ivm aanplant garantie

Begin van het jaar beuken gekocht waarvan er een paar niet uit sloegen. Contact gehad met tuinplantenwinkel.nl en zonder enige moeite nieuw gekregen. Top service!

Snel en goed

Korte levertijd, goede kwaliteit planten

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit van planten bij ontvangst is prima

Verzorging en verpakking van de planten is zeer oké. Planten zijn vochtig bij aankomst, verpakking niet doorweekt! Stevig naast elkaar voldoende ruimte van boven. Ook de planten met langere stengels zijn niet geknakt. Netjes op tijd op afwijkend bezorgadres aangekomen. Planten in goede conditie. Nu afwachten of ze allemaal aanslaan ;-)

Mooie planten

Snel geleverd. Zeer goede kwaliteit. Goede prijs. Kom zeker terug

Gewoon een top firma !

Mijn derde bestelling is nu ook weeral in goede orde aangekomen en dit is wel te danken aan de eigen transportdienst ! Ook een dank u wel voor het ganse team die professioneel alle mails met vragen over de planten beantwoord ! Een bedrijf dat zeker aan te raden is , gewoon top !

fantastisch

Het bedrijf levert hele mooie planten. Over de kwaliteit van de producten ben ik zeer tevreden. De service is geweldig en de leveringen van de planten is zeer verzorgt. Een aanrader voor een ieder.

• Snelheid/Levertijd

Mooie kwaliteit planten !

Levering goed verlopen; snel geleverd, netjes verzorgd, vriendelijke bezorger, alles keurig verpakt en de planten staan er mooi bij! Heel tevreden

helemaal top

De bestelde planten werden keurig afgeleverd en waren in prima conditie. Makkelijk om zo planten te bestellen

Kan ieder aanbevelen

• Snelheid/Levertijd

Online en toch zo klantvriendelijk je moet het maar doen!

• Snelheid/Levertijd

Top klantenservice, snelle en behulpzame levering en kwaliteitsplantjes!

Ik ben zeer tevreden van mijn bestelling bij Tuinplantenwinkel.nl. Allereerst hielpen ze mij erg vriendelijk een fout in mijn bestelling rechtzetten. Daarnaast werden de plantjes na 2 dagen reeds geleverd, tot in mijn achtertuin. De plantjes waren allemaal kerngezond en klaar voor de winter.

Correcte levering en afhandeling

Inmiddels enkele keren producten van de tuinplantenwinkel ontvangen, de afhandeling is heel goed en zorgvuldig is de verpakking van de goederen. De bezorgers zijn vriendelijk en zeer behulpzaam. CHAPEAU.

Prachtige planten, goed verzorgd

Mijn tuinen staan weer vol met prachtige planten na een snelle en verzorgde levering

• Snelheid/Levertijd

Mijn ervaring nu is uitstekend ! * Perfecte en snelle bezorging/verpakking * Zeer verse groene/gezonde plantjes met vochtige kluit, dus geen restant * Juiste afmeting en potten * Enige wat mij zou weerhouden van een volgende koop zijn de bezorgkosten, alhoewel bij een redelijke bestelling geen dure verhouding. Slotsom ; ga vooral zo door , voor mij is het zeker niet de laatste koop !

Prima servies

Perfecte levering nette chauffer

Prima service en kwaliteit

De bestelde planten voldeden aan de verwachtingen. De boommaat was aan de hoge kant ten opzichte van wat was aangegeven, dus dat is positief. Nu nog afwachten of alles aanslaat. Als ik een verbeterpunt zou moeten bedenken is dat het nu vooraf lastig in te schatten is wanneer de bestelling te ontvangen is. Het zou mooi zijn als je een gewenste afleverdatum zou kunnen kiezen.

• Snelheid/Levertijd

Nooit meer planten bestellen bij een andere winkel. Planten worden met zorg verpakt zoals het hoort te zijn. Je hoeft er zelfs niet voor thuis te zijn wanneer ze worden bezorgd.

Top bedrijf

Ruim assortiment, kwaliteit voor een goede prijs. Afleveren met eigen bezorgdienst, mooi op tijd, door nette bezorger, ook nog voor een lage prijs

• Snelheid/Levertijd

Goede bomen voor redelijke prijs

Ruime keus in fruitbomen. Eigen bezorgdienst is een pre. Logistiek proces en Communicatie hierover zou verbeterd kunnen worden. Om 6.30 am melden dat iets 9.00 am dezelfde dag bezorgd, wordt geeft weinig tijd op je voor te bereiden of de ontvanger(kadootje dus iemand anders dan ikzelf) te informeren. We wachten met spanning de eerste oogst van de bomen af volgend jaar!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.