Goede bomen voor redelijke prijs

Ruime keus in fruitbomen. Eigen bezorgdienst is een pre. Logistiek proces en Communicatie hierover zou verbeterd kunnen worden. Om 6.30 am melden dat iets 9.00 am dezelfde dag bezorgd, wordt geeft weinig tijd op je voor te bereiden of de ontvanger(kadootje dus iemand anders dan ikzelf) te informeren. We wachten met spanning de eerste oogst van de bomen af volgend jaar!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten voor mooie prijs.

Snel geleverd. Heel netjes verpakt, achtertuin geplaatst. Ze geven zelfs aan welk tijd ze komen, binnen het uur. De planten waren vochtig en zien er heel gezond uit. Hopelijk gaan ze het goed doen.Zeker aanbevelingswaardig.

• Snelheid/Levertijd

Gezonde planten en snelle levering.

Dit was de eerste keer dat ik heb besteld bij tuinplantenwinkel.nl Door de professionele eigen bezorgservice kwamen de gezonde en goed verpakte planten snel aan en stonden op de plek waar ik had afgesproken wanneer ik niet thuis zou zijn. Nu kijken hoe ze het gaan doen.

• Snelheid/Levertijd

Zeer prettig, adequaat en prachtige producten

Een zeer degelijk en net bedrijf volledigheid in mooie planten ontvangen

• Snelheid/Levertijd

Prima bedrijf, goede en snelle service

Prachtige planten, goed verpakt tijdens het transport en voor een prima prijs

• Snelheid/Levertijd

Snelle service, prima aflevering, mooi product

Bestelling binnen afgesproken levertijd, goed geïnformeerd over leverdatum, nette bezorger, maar bovenal boven verwachting mooie liguster stekken ontvangen. Prachtig geworteld, mooie bladeren aan de stekken, prima hoogte. Kortom, als ze aanslaan, heb ik een prachtige ligusterheg. Prijs is concurrerend, heb niet het gevoel dat ik teveel betaald heb. Bezorgkosten zijn laag en was een argument om bij jullie te bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Netjes geleverd. Alles ziet er goed uit.

gewoon goed

Mooie boom en heel snel af te halen. Gewoon top

super tuinplanten

Ik bestel met enige regelmaat en alles wat tot nu toe is besteld doet het fantastisch. Heel tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, goed verpakt, keurig geleverd.

Mooie planten, goed verpakt, keurig geleverd. Wachten op het voorjaar tot het gaat groeien maar dat komt vast goed.

uitstekende kwaliteit en service

uitstekende kwaliteit en service

• Snelheid/Levertijd

Planten zijn goed verpakt. Zien er gezond uit.

Roosjes stevige gezonde plant. Geen beschadiging door transport. Geleverd volgens planning

Super service!

Ik heb nu twee keer een bestelling geplaatst en ik ben zeer tevreden over de hele gang van zaken. Levering is snel en wanneer je vragen hebt dan word er direct gebeld en krijg je de juiste persoon aan de lijn aan wie je de vraag kunt stellen. Er is ook bijzonder veel keuze op de website en aantrekkelijke prijzen ik raak gewoon niet uitgekeken. Mij zien jullie zeker terug!

• Snelheid/Levertijd

Prima; alles wordt keurig netjes afgeleverd!

De planten die ik bij jullie heb gekocht doen het haast allemaal. De enige die er “zielig” uitziet is de prunus. Even afwachten of deze t haalt. Verder ben ik zeer tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Vlotte en correcte levering, prima prijzen

Bestelling verliep gemakkelijk en ik werd keurig op de hoogte gehouden wat betreft levering. Correcte bezorger en alle planten richten zich 1 dag na planten al fier op

Wisselvallige ervaring

Momenteel ben ik mijn 50 meter diepe tuin aan het aanplanten en dat doe ik in fases. Voor de eerste fase heb ik een bestelling bij Tuinplantenwinkel geplaatst waarover ik erg enthousiast was. Levertijd was snel, kwalitatief goede planten en inderdaad, alles groeit netjes aan! Perfect dus. Voor de tweede fase, heb ik opnieuw mijn bestelling hier geplaatst. Deze keer ben ik wat minder enthousiast. Over de boom, aanplantgrond en struiken ben ik tevreden. De andere plantjes zijn erg wisselend van kwaliteit. Te strak in het potje, rottende wortels, gebroken stekjes. De levertijd van deze bestelling duurde langer dan ik van Tuinplantenwinkel gewend ben. Hierover hebben ze na 6 dagen contact opgenomen, wat netjes is. Ook de daarna beloofde leverdag, is netjes behaald.

Mooie stevige planten

Planten stevig en volgens omschrijving in goede verpakking geleverd

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en netjes verpakt. Goede en snelle service!

• Snelheid/Levertijd

Keurige levering en goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Geweldige planten, goede communicatie en aflevering! Top!

Goede communicatie, mooie planten

Dit maal een kleine bestelling geplaatst, deze werd keurig op tijd bezorgd door hun eigen bezorgdienst. De planten zijn keurig en stevig verpakt en staan in een plastic tray in de verzenddoos. Zo kunnen ze ook gesproeid worden als ze niet direct geplant kunnen worden.

goede kwaliteit

Alle bestelde planten geleverd. Goeie kwaliteit van de planten Snelle levering Keurig verpakt Duidelijke communicatie

Kwalitatieve planten.

Correcte en vriendelijke levering.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke website Snelle levering Keurig alles bij elkaar verpakt Weggezet op de afgesproken plaats Mooie producten

• Snelheid/Levertijd

Makkelijk bestelproces, goed geleverd.

Pas in de lente zie ik de planten groeien!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.