Makkelijk bestelproces, goed geleverd.

Pas in de lente zie ik de planten groeien!

• Snelheid/Levertijd

Heel vlotte levering. Keurig verpakt. Planten zien er goed uit.

• Snelheid/Levertijd

Echt super vriendelijk en behulpzaam personeel

Ik was op zoek naar bomen en zij waren nog zo vriendelijk om er een foto van te maken en deze te mailen. Echt een top service .

Stipte levering. Mooi materiaal

Stipte levering. Mooi materiaal

• Snelheid/Levertijd

De planten werden op het afgesproken tijdstip geleverd en zijn van uitstekende kwaliteit.

De planten waren netjes verpakt en werden op het afgesproken tijdstip geleverd. De chauffeur was vriendelijk. De planten zagen er netjes uit en zijn van uitstekende kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

De plant zag er goed uit.

De plant was groter dan verwacht met een goede kluit.

Top producten

Altijd snelle levering en goede planten ed.

• Snelheid/Levertijd

Prima planten en snelle levering

Tweede bestelling bij tuinplantenwinkel en opnieuw heel tevreden. De levering is snel en de planten zijn goed verpakt en zien er goed uit.

• Snelheid/Levertijd

Een hele goede winkel, want bij klachten proberen ze het zo snel mogelijk op te lossen. De kwaliteit van de planten is uitstekend. Ik ga zeker weer wat bestellen,als ik iets nodig heb voor de tuin. Mijn ervaringen met de winkel is heel goed.

Prima prijs/ kwaliteit

Reeds enkele jaren kopen we onze plantjes bij de tuinplantenwinkel. Steeds mooie gezonde planten die goed uitgroeien. Zeer tevreden, onze tuin staat er schitterend bij. Ook levering is steeds top.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit van de planten en behulpzaam medewerkster

Alles stond kaar, planten zijn van goede kwaliteit en zeer behulpzame medewerkster

• Snelheid/Levertijd

Goede nette levering volgens afspraak.

Bomen waren goed voorzien met de nodige beschermingen, Zeer goede kwaliteit, en verzorgde levering.

Hele goede kwaliteit

Prima bezorging en kwaliteit planten heel goed

• Snelheid/Levertijd

Snelle bezorging en met zorg verpakt.Jet artikel ziet er prima uit.

• Snelheid/Levertijd

Uitgebreid aanbod en kwaliteit met goede bezorgservice

Ik bestel regelmatig bij Tuinplantenwinkel.nl. Van bomen tot p9 plantjes. De kwaliteit is goed en alles slaat goed. Alles wordt netjes geleverd en achtergelaten door de bezorger.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke en handige website en ruime keus!

Het was gemakkelijk om online mijn planten uit te zoeken en te kiezen. De website werkt snel en eenvoudig en de planten zien er heel goed uit! Ik heb de bestelling nu zelf bij een kweker in de buurt gehaald om de kosten van de levering te besparen. Het zou fijn zijn als er tegen een aantrekkelijk tarief thuis bezorgd kan worden.

• Snelheid/Levertijd

Goede, duidelijke communicatie en snelle levering.

Alles was prima en netjes afgeleverd, zoals afgesproken.

• Snelheid/Levertijd

Wat ik wilde was allemaal op voorraad en snel bezorgd

Ik was op zoek naar specifieke border planten voor vlinders en Tuinplantenwinkel had ze allemaal op voorraad. Met uitgebreide info over de eigenschappen en verzorging. En de bezorging is live te volgen. Kortom, het is afwachten of alles aanslaat maar ik ben heel tevreden!

Mooie plantjes, goede service

Geen opmerkingen

Correcte service, mooie plant

Correcte service, mooie plant in stevige container. Levertermijn zoals afgesproken

• Snelheid/Levertijd

Prachtige producten, snelle levering tegen een lage prijs

Leptinella en een japanse witte den besteld. Vlotte en zorgvuldig verpakte levering van mooie producten, voor een prijs die andere leveranciers niet bieden. Kortom, ik ben heel enthousiast over dit bedrijf.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten, prijs en service.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede planten.

zeer goed

zeer vriendelijke bezorger en op de plaats kunnen zetten

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Mooie planten en bollen

Snelle levering en mooie selectie planten en bollen.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.