goede prijs-kwaliteit

goede prijs/kwaliteit, groot assortiment

Snel en verzorgde levering

Snelle en in goede staat geleverde bestelling. Geen minpunten gevonden!

Zeer positief

Al meerdere keren van alles besteld. Altijd precies geleverd conform afspraak en alle planten van uitstekende kwaliteit. Extra positief is dat je altijd even contact kan opnemen met de klantenservice als er ergens iets a d hand is bij een plant of struik..je wordt daar zo uitstekend geholpen met advies en/ of suggestie. PRIMA SERVICE

• Snelheid/Levertijd

Bestelling, levering, kwaliteit, alles perfect.

Bestelling, levering, kwaliteit, alles perfect.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering van goede kwaliteit planten

Makkelijk om planten te selecteren op de site. Goeie omschrijving van de plant zelf, hoe te planten en hoe te onderhouden Levering is snel, bezorger is erg vriendelijk

• Snelheid/Levertijd

snelle levering, duidelijk en prima producten , keurig geleverd.

Keurig en snel geleverd, prima planten die goed beschermd zijn afgeleverd,

• Snelheid/Levertijd

Veel keuze en goede kwaliteit producten

• Snelheid/Levertijd

Steeds top kwaliteit planten!

Bestel al wat jaartjes hier planten voor mijn tuin en het is steeds prima kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke plant instructies op de doos

• Snelheid/Levertijd

Zeer goede en duidelijke website

Heel makkelijk om planten te zoeken, te bestellen en goedkoop laten bezorgen. De bezorging was prima en duidelijk aangegeven wanneer de zending wordt gelevert. De plantjes waren degelijk verpakt in een doos.

Goede kwaliteit en service

Blij met de planten en service. Zou hier vaker bestellen

• Snelheid/Levertijd

Groot assortiment tuinplanten en niet duur

Goede service, je krijgt precies en soms meer wat je besteld, goed verpakt en keurig afgeleverd, zeer goede duidelijke website.

Prachtige planten, snel bezorgd

Ik was 60 maagdenpalmen nodig. Deze waren netjes geprijsd en snel bezorgd met eigen dienst. Goed en stevig verpakt, de plantjes staan al mooi te zijn in onze tuin!

• Snelheid/Levertijd

Bezorging kwam snel aan op geplande dag. Mooie kwaliteit plantjes en nette prijs.

• Snelheid/Levertijd

Ruime keuze in planten, goede kwaliteit en prima bezorgdienst

Ik vind tuinplantenwinkel.nl een prima webshop als aanvulling op de lokale kwekerij. Het is heel lastig om op 1 plek al je plantenwensen in 1x te kunnen verwezenlijken bij deze webshop kom je toch een heel eind! De keuze is reuze, de kwaliteit van de planten eveneens. En het is gemakkelijk dat men gebruik maakt van een eigen bezorgservice.

• Snelheid/Levertijd

duidelijke communicatie, goede producten die keurig verpakt zijn zodat minimale transportschade ontstaat. alles bij elkaar zeer betrouwbaar.

Zeer tevreden!

Ik heb de bestelde planten op de afgesproken dag ontvangen. Ze zaten goed verpakt in de doos. De planten zien er goed uit. Hopelijk veel fruit het komende jaar!

• Snelheid/Levertijd

Plantjes waren snel en goed bezorgen

De verpakking is goed en de instructies daarbij waren heel handig. De planten zijn steeds levendig en in prima conditie.

• Snelheid/Levertijd

Buitengewoon netjes ingepakt op tyd geleverd door eigen firma zeer voornaam mooie boompjes misschien iets duurder maar dat mag is ook kwaliteit en ik noem dat een topfirma doe zo voort want het kan niet beter Mvg serge.

tevreden

Tevreden over kwaliteit van levering, beschikbaarheid. Enige is dat wat meer planningsmogelijkheden naar tijdstip van levering handig zou zijn.

Al jaren super service

Al veel planten hier besteld. Mooie kwaliteit! Mensen denken ook met je mee bij vragen. Mocht er iets niet in orde zijn met je bestelling of planten dan wordt dit snel, keurig en correct opgelost. Vriendelijke bezorgers. Kortom een heel mooie firma met superservice (ook achteraf). Aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Super levering, mooie planten in verzorgde staat.

Super levering, mooie planten in verzorgde staat.

mooie planten

Website werkt goed, levering snel en vriendelijke, mooie planten

• Snelheid/Levertijd

Voor de 3e keer hier planten gekocht. Veel keuze, veel info en bestellen gaat vlot en gemakkelijk. Ik had contact met de klantendienst. Ik kreeg snel antwoord en mijn probleem werd meteen opgelost. Het uitpakken van de planten is een feest, alles is mooie georganiseerd.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.