Snelle levering binnen twee dagen.

Twee jaar terug 2 soorten Azalea’s gekocht Pleasant White en Georg Arends. Van de Pleasant White zijn er een paar die het slecht doen, mogelijk door te veel zon. De Georg Arends doet het uitstekend in de zon en daarom nog tien stuks gekocht om de slecht groeiende Pleasant White te vervangen. Deze minder goed groeiende Pleasant White tussen de andere in de schaduw gezet. Hopelijk doen ze het daar beter. De order werd binnen twee dagen na bestelling en betaling bezorgd. Uitstekende verpakking en levering. Betaling met visa is ook een pre. Jammer dat men nog geen Paypal heeft.

Goede kwaliteit planten

Goede kwaliteit planten, Duidelijke communicatie.m.b.t verzending.

Alles prima op orde

Overzichtelijke website, duidelijke informatie over de planten, makkelijk bestellen en afrekenen en de eigen bezorgdienst is ook goed. Enige nadeel: ik zou graag meer biologisch opgekweekte planten in het assortiment willen hebben.

Zeer aangename ervaring!

Heel mooi, ruim aanbod. Enorm te spreken over de levering: de realtime locatie van de chauffeur absolute meerwaarde. Planten netjes verpakt!

• Snelheid/Levertijd

Na jaren klant nog steeds top!!!

Prima planten, snelle levering, uitstekend verpakt, gemakkelijk online bestellen

Prijs kwaliteit

Steeds een corecte levering van goed verzorgde planten.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, zeer goed verpakt, mooi product

Zeer mooi product

• Snelheid/Levertijd

Mooie kwaliteit van planten en goede, vriendelijke snelle service

• Snelheid/Levertijd

Bestellen online en de levering conform verwachting

Prettig, snel en volgens afspraak.

Mooie plantjes, goede service

Dit is de tweede keer/tweede tuin dat ik hier planten besteld heb. Het voordeel vind ik zeker het enorme aanbod van verschillende planten, bomen etc. Heel erg handig dat het thuis geleverd wordt, want zelf had ik al de planten en boompjes niet thuis gekregen. Alles werd netjes in dozen geleverd met naamkaartjes. Alweer erg tevreden. Nu is het een half jaartje wachten.. komende lente gaat alles gigantisch groeien en mooi bloeien, kan niet wachten…

• Snelheid/Levertijd

Goede planten en goeie persoonlijke service

Je krijgt waar voor je geld zo te zien. Goed ingepakt en schadevrij bezorgd. En biologisch gifvrij. Al is het afwachten natuurlijk wat de planten doen komend jaar. De klantenservice reageert snel op een mail. Wat nog beter kan is duidelijker aangeven dat je ook een andere plek kunt doorgeven wanneer je niet thuis bent op het moment van bezorging.

Goede planten. Goede levering

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten, nette bezorging en goede prijs

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en mooi op tijd geleverd.

Mooie planten en mooi op tijd geleverd. Ook geleverd toen ik niet thuis was op de afgesproken plaats.

Happy

Prima bestelproces, prima informatie , prima levering, mooie planten, goede Verpakking, niet droog. Nog belangrijker achteraf service meer als prima. Snelle reactie bij vragen.

• Snelheid/Levertijd

bestellen, ontvangen en planten maar

bestellen gaat gemakkelijk, en de planten zijn in goede conditie.

• Snelheid/Levertijd

Prima adres voor je bomen, struiken en planten.

Al diverse bestellingen gedaan bij Tuinplantenwinkel. Alles is heel goed verzorgd afgewikkeld. Chauffeurs waren hulpvaardig en vriendelijk. Goede communicatie over tijdstip van afleveren. Prima adres voor je tuinspullen.

uitstekend

Prachtige planten, goed verpakt en volgens afspraak geleverd. top!

• Snelheid/Levertijd

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger, mooie kwaliteit planten. Alle planten zijn goed aangeslagen in de tuin.

• Snelheid/Levertijd

altijd goede service en kwaliteit

al jaren top kwaliteit en prima bezorging.

Goede en vriendelijke levering

Goede en vriendelijke levering en planten naar wens bezorgd.

super

Goede planten, goed verpakt en geleverd op de plaats waar ik om vroeg

Prima winkel goede spullen

Keurig verpakte planten en bomen. Als je de bestelling in ontvangst neem zien de gekeverde planten en bomen er goed uit. Top!

• Snelheid/Levertijd

Snel en correct geleverd in ok conditie

In een dag van zandvlakte omgetoverd tot de basis van de tuin .

Toppie

Niet voor het eerst besteld en zeker niet voor het laatst. Perfect van bestelling tot en met levering. Complimenten !

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.