Ruim aanbod, snelle levering. Bezorgkosten wel relatief hoog.

• Snelheid/Levertijd

Fijne website met duidelijke info en snelle levering

Op de website kun je goed kiezen welke plant in jouw tuin past vanwege de uitgebreide beschrijving. Planten werden snel geleverd en zagen er goed uit.

Ze doen wat ze zeggen …

Wat een fijn bedrijf! A+

Het gebeurt zelden dat ik proactief een recensie achterlaat, alleen maak ik voor dit bedrijf graag een uitzondering. Mijn tuinaanleg is een meerjarig project en planten en bomen koop ik bij verschillende bedrijven, dit meestal op basis van beschikbaarheid en als er sprake is van een significant prijsverschil. Binnen de top 5 bedrijven in dit segment durf ik te zeggen dat Tuinplantenwinkel.nl kwalitatief met kop en schouders boven de concurrentie uitsteekt. Het bestelproces, communicatie, contact met de klantenservice, snelheid van levering, de professionele en vriendelijke bezorgers, kwaliteitscontrole, verpakking en last-but-not-least de kwaliteit van de planten en bomen, allemaal stuk voor stuk een A+.

• Snelheid/Levertijd

Goed bedrijf en prima kwaliteit planten en super goed afgeleverd!

Onze ervaring met Tuinplantenwinkel is louter positief. Van uitzoeken op internet van planten en andere spullen voor de tuin , tot het afleveren toe . Communicatie over het bezorgen ook goed en alles werd keurig en goed verpakt thuisbezorgd door vriendelijke medewerker. Hier kun je gerust je planten e.d. bestellen

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en mooie planten

De service (communicatie over/snelheid van de levering) en kwaliteit van de planten overtroffen mijn verwachtingen. Ik zou nog een keer bij tuinplantenwinkel.nl bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Ruime keuze en voorraad, tegen een goede prijs, en je krijgt wat je op de foto's ziet.

• Snelheid/Levertijd

heel veel keuze, prima kwaliteit en service.

De planten zien er heel mooi uit. De planten worden zeer zorgvuldig verpakt. Eigen vervoer is een geweldig voordeel. Bij niet aanslaan van de planten wordt er prima gereageerd door nieuwe exemplaren te sturen.

Mooie planten Snelle levering

Makkelijk

makkelijk te bestellen en je hoeft niet thuis te zijn bij levering

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Al een aantal keer hier besteld en het plantmateriaal is altijd van prima kwaliteit met goede beworteling en staat vaak al binnen enkele dagen op de stoep.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige Sering en snel geleverd.

De boom is zelfs hoger dan verwacht. Erg mooi.

Duidelijke overzichtelijke site Ruime keuze

Besteld via de site Betaald Mail na 2 dagen dat ik het op kon halen Staat het netjes klaar TOP !!!!!

Buitengewoon goed.

Vlotte verzending, uitstekend verpakt, prima kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Ruim assortiment, snelle levering, keurig

Veel keuze. Leveren snel en alles netjes verpakt, geen breuk en zo. Vriendelijke bezorgdienst. Goede kwaliteit planten. Zeker aanrader! Wij kopen er al jaren.

Netjes geleverd

De bestelling is netjes optijd en zoals afgesproken geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Bestel- en leveringsmethode zeer goed

Steeds weer is de accuratesse van bestellen en de kwaliteit van de planten in orde.

Gewoon perfect

Makelijk en duidelijke site om te bestellen. Als je vragen hebt krijg je snel antwoord of uitleg. Hele snelle service ,2 tot 6 dagen of zo maar binnen 2 dagen al geleverd. Netjes en n vriendelijk onze bestelling geleverd.

Uitstekend!

netjes verpakt, op tijd geleverd, en plantjes zien er goed uit, zou volgende keer hier weer bestellen.

Boven verwachting

Mooie tuinrozen geleverd gekregen. Helaas hier en daar een takje afgebroken, maar dit is nu eenmaal een risico. Keurig verpakt en geleverd! Echt boven verwachting. Nette prijzen, voor ieders budget. Nu afwachten tot het voorjaar dat ze gaan groeien en bloeien. Maar tot nu toe ziet alles er goed uit.

Volgens afspraak

Reeds jaren ben ik klant. Afspraken worden correct nagekomen. Ik bestel altijd met een gerust hart. Nederlanders zijn mensen van hun woord (mijn ervaring)

• Snelheid/Levertijd

Prima,alles snel geleverd en op de afgesproken plek neergezet

Dat staat al hierboven

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten snel geleverd in goede conditie verpakt

planten worden goed ingepakt zodat ze bij transport niet beschadigen. mocht er een plant niet aanslaan, dan wordt deze zonder problemen vervangen. Top. Goede informatie op de website om planten te kunnen kiezen.

• Snelheid/Levertijd

Super geweldige site snelle levering

Ik heb 2 keer besteld mijn tuinplanten werden goed en verzorgd geleverd en ze groeien super mooi in mijn tuin ik ben er blij mee ik raad iedereen aan goede service.'s en je wordt goed geholpen als je vragen hebt en snel geleverd en goed verpakt dus kortom super

vlotte en correcte levering

de plantjes zien er goed uit. Ervaring met de groei ervan heb ik nog niet. De levering ging verrassend snel. De man die ze bezorgde heeft zich vriendelijk en behulpzaam getoond. een positieve ervaring

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.